ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΦΥΣΗΣ - ΥΓΕΙΑΣ- ΖΩΗΣ



ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΠΑΝ - ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

•Υποφέρετε από Σάκχαρο, Καρδιοπάθειες, Αρθριτικά, Νεφροπάθειες Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καρκίνο, AIDS, Παχυσαρκία, Κατάθλιψη, Νεύρα, Στενοχώρια, και από όλες τις άλλες άπειρες σωματικές και ψυχικές αρρώστιες του σημερινού ανθρωποκτόνου πολιτισμού;

•Θέλετε να απαλλαγείτε από όλες τις αρρώστιες και τα βάσανα;

•Θέλετε να μην φοβάστε τη γρίπη των χοίρων που οφείλετε στη γουρουνίσια τροφή που τρέφονται οι άνθρωποι σήμερα εξού και το ονομά της: "γρίπη των χοίρων" και να μην περιμένετε να σας σώσει ένα ειδικό εμβόλιο που εισάγει τον ιό, την αρρώστια των χοίρων, σε μικρή ποσότητα μέσα σας;

•Θέλετε να σταματήσει ο πόλεμος, η αλληλοσφαγή μεταξύ των ανθρώπων, η μόλυνση της φύσης και ο μαρτυρικός αφανισμός της ζωής από τη γη;

•Θέλετε να νοιώθετε τόσο υγιείς και ευτυχισμένοι που αυθόρμητα κάθε στιγμή να ευχαριστείτε το Θεό για το Δώρο της Υγείας και της Ζωής και να μοιράζεστε την ευτυχία σας με όλο τον κόσμο;

Εάν σε αυτά τα ερωτήματα απαντάτε ΝΑΙ τότε ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:
....

ΑΛΗΘΕΙΕΣ-ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ

• Οι τροφές που τρώμε γίνονται αίμα που τροφοδοτεί τον εγκέφαλο, την καρδιά και όλα τα τρισεκατομμύρια κύτταρα του οργανισμού μας. Η ποιότητα της υγείας μας και της ζωής μας εξαρτάται από την ποιότητα του αίματος μας και η ποιότητα του αίματος μας εξαρτάται από την ποιότητα των τροφών που τρώμε. Είμαστε αυτό που τρώμε. Υπάρχει άλλη πιο απλή και πιο σημαντική απ'αυτή την αλήθεια;

Ο Ιπποκράτης, ο Πατέρας της Ιατρικής θεσμοθέτησε:
• Ιατρική και Υγεία δεν είναι τίποτα άλλο από την αντικατάσταση της ανθυγιεινής διατροφής με την υγιεινή διατροφή - Το φάρμακο σου η τροφή σου. Φύσις Νόσων Ιατρός όταν ζούμε οικολογικά.

Ο Αλέξις Καρέλ καθηγητής-ιατρός-βιολόγος, βραβείο Νόμπελ, έγραψε: Το είδος των τροφών που τρώμε καθορίζει την υγεία μας, τις σκέψεις μας, τη ζωή μας, το παρόν, το μέλλον και το πεπρωμένο μας. Η υγεία είναι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου. Τις αρρώστιες μας εμείς τις κατασκευάζουμε με την ανθυγιεινή διατροφή - διαβίωση και εμείς μόνο μπορούμε να τις θεραπεύσουμε με την υγιεινή ζωή.

• ΕΞ - ΥΠΝΟΣ = Εκτός Ύπνου. Ας πάψουμε να μετατρέπουμε με τα δόντια μας το γήινο παράδεισο σε επίγεια κόλαση.

Το αίμα του ανθρώπου συγγενεύει πολύ με το "αίμα"των φυτών που ονομάζεται χλωροφύλλη. Η χλωροφύλλη περιέχει πολλές απαραίτητες ουσίες σε φυσική αφομοιώσιμη μορφή που χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς.

Η μαγειρική και η επεξεργασία αλλοιώνουν και καταστρέφουν τη χλωροφύλλη και μας οδηγούν στις αρρώστιες, στα βάσανα στη φτώχεια και στον πρόωρο θάνατο.

Για να μη μας συμβαίνουν όλα αυτά ας γνωρίσουμε:
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ


Φυσικές ή Υγιεινές Τροφές είναι μόνον ότι παράγει και συσκευάζει με τα καθαρά της χέρια η ίδια η φύση.

Οποιαδήποτε παρέμβαση μας,(μαγειρική επεξεργασία, τροποποίηση)στη φυσική μορφή των τροφών, μόνον αλλοίωση - καταστροφή επιφέρει και μετατρέπει τις τροφές της υγείας σε τροφές της αρρώστιας.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε τι τροφές πρέπει να τρώμε καθημερινά, εβδομαδιαία, όλη μας την ζωή

ΠΡΟΛΗΨΗ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ

Την ώρα που σηκωνόμαστε, ξεκινάμε με ένα ποτήρι χλιαρό νερό μαζί με ένα λεμόνι. Μετά από μισή ώρα, 1-2 ποτήρια τσάι από βότανα, μετά μισή ώρα φρούτα εποχής.

Πρωινό: Ξηρούς καρπούς (φρέσκοι, άψητοι, ανάλατοι) με ένα λαχανικό, ελιές κ.α.. Μετά 2 ώρες, φρούτα εποχής.

Μεσημέρι: Οικολογική σαλάτα που θα περιλαμβάνει λάχανο ή μαρούλι, καρότα, παντζάρι, 1 σκελίδα σκόρδο, λίγο κρεμμύδι, ρόκα, δυόσμο ή βασιλικό, φλούδες από λεμόνι, φύτρα από όσπρια, δημητριακά (φακές, ρεβιθιά, σιτάρι 3Α κ.α.) και μερικές ελιές. Στη σαλάτα αυτή προσθέτουμε μια πλούσια σάλτσα από λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αβοκάντο και χυμό από λαχανικά (καρότο, μαϊντανό, παντζάρι, λάχανο κ.α.), ώστε η σαλάτα να μετατραπεί σε ένα χυλό ή μια σούπα. Εάν η εργασία που κάνουμε είναι χειρωνακτική ή δεν χορταίνουμε εύκολα, στο γεύμα αυτό προσθέτουμε και μερικά καρύδια ( 7 -15 ) που τα σπάμε την στιγμή που τα τρώμε. Οι ξηροί καρποί προτιμότερο να είναι μουσκεμένοι. Εάν δεν σας βοηθούν τα δόντια σας να μασήσετε καλά το φαγητό αυτό, πολτοποιήστε το στο μπλέντερ και φάτε το μασώντας, σιελώνοντας το πολύ καλά. Το γεύμα αυτό αποτελεί μια πλήρη υγιεινή δυναμωτική τροφή απαραίτητη σε όλους.

Μετά 2-3 ώρες, Απόγευμα: 1-2 ποτήρια τσάι από μουσκεμένα βότανα με λεμόνι με βιολογική ζάχαρη, μετά μισή ώρα φρέσκα φρούτα εποχής.

Βράδυ: Εάν πεινάμε οικολογική σαλάτα όπως φάγαμε το μεσημέρι. Η σαλάτα είναι ένα φαγητό που μπορεί να αποτελείται από διαφορετικά είδη που δεν το βαριόμαστε ποτέ. Εάν δεν πεινάμε ξηρούς καρπούς με λαχανικά ή ξηρά φρούτα (σταφίδες, σύκα, χουρμάδες κ.α.) με φρέσκα φρούτα (μήλα, αχλάδια, κ.α.) εκτός από πεπόνι και καρπούζι που τρώγονται χωριστά και μόνα τους.

Όλα τα παραπάνω είναι προτάσεις που πρέπει ο καθένας μας να τις προσαρμόσει στον εαυτό του ανάλογα με την εργασία, την ιδιοσυγκρασία, την ψυχολογική διάθεση της στιγμής κλπ.

Να μην περιμένουμε να έρθει το μεσημέρι ή το βράδυ για να φάμε. Να έχουμε πάντα μαζί μας φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς και όταν νιώθουμε πείνα να τρώμε.

Να τρώμε πολλές φορές και από μικρές ποσότητες. Εγώ όταν ξεκίνησα την ωμοφαγία έτρωγα το πρωί και περίμενα να έρθει το μεσημέρι να ξαναφάω. Αυτό είναι λάθος, ας το αποφύγουμε. Η γνώση και η εφαρμογή σώζουν.

Το ψωμί, το κρέας και το ψάρι να τα αντικαθιστούμε με τους ξηρούς καρπούς. Οι ξηροί καρποί περιέχουν 50% λάδι ανεπεξέργαστο, άθερμο με πολλές θερμίδες (που δεν παχαίνουν) επίσης περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνες με όλα τα αμινοξέα, υδατάνθρακές, βιταμίνες και μέταλλα, που βοηθούν όσους εργάζονται χειρωνακτικά. Ιδού οι αποδείξεις:

Σύγκριση Ζωικών και Φυτικών Τροφών

Τροφές Νερό Πρωτεΐνες Λίπος Υδατάνθρακες Ασβέστιο(Χ·λ) Σίδηρος(χιλ)

Φακές 14% 25% 1% 60% 79% 9

Αμύγδαλα 7% 19% 54% 20% 254 4

Κρέας 65% 20% 15% 0 6 1

Ψάρι / / 0,4% / 18 1


Όπως βλέπουμε από τα στοιχεία του πίνακα οι φυτικές τροφές είναι πολύ ανώτερες από τις ζωικές. Στο μόνο που υπερέχουν οι ζωικές τροφές είναι το νερό και τι νερό; Γεμάτο τοξίνες και πτωμαΐνες.

Οι φακές και τα άλλα όσπρια, όπως και τα δημητριακά τρώγονται προστειθέμενα στις σαλάτες εάν τα μουσκέψουμε για 12 ώρες. Εν συνεχεία πρωί - βράδυ τα βάζουμε στο νερό για 5 λεπτά. Μετά από 2 μέρες περίπου τα φύτρα είναι έτοιμα.

Έτσι βελτιώνουμε την αξία αυτών των τροφών 100 φορές αντί να τις καταστρέψουμε 100 φορές με την μαγειρική. Άπειρη ποκιλία βιολογικών σπόρων (κατάληλη για φύτρα) μπορούμε να βρούμε σε καταστήματα βιολογικών τροφίμων

Οι ξηροί καρποί σε συνδυασμό με τα φρούτα, τα λαχανικά και τα φύτρα οσπρίων και δημητριακών που περιλαμβάνουνε εκατοντάδες είδη, υπερκαλύπτουν όλες τις διατροφικές ανάγκες μας. Έτσι λοιπόν, αντί να φάμε για κολατσιό ένα σάντουιτς από άσπρο ψωμί με ζαμπόν και μπέικον(βαλσαμωμένα δηλητηριασμένα πτώματα) μπορούμε να φάμε 2 μπανάνες ή 2 μήλα ή 1 αβοκάντο με φιστίκια Αιγίνης ή 1 κομάτι λάχανο με καρύδια ή μουσκεμένες σταφίδες με 1 μήλο. Κάντε αυτή τη δοκιμή και μετά γράψτε μας πως θα νιώθετε με το ένα είδος της τροφής και με το άλλο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όσο η μέρα με την νύχτα.

Με τις φυσικές υγιεινές τροφές, μετά το φαγητό, νοιώθουμε ανάλαφρα, ευχάριστα, ξεκούραστα. Με τις αφύσικες τροφές νοιώθουμε την ανάγκη να πέσουμε σε νάρκη, έχουμε άγχος, νεύρα, στενοχώρια, φόβο. Οι φυσικές ζωντανές τροφές είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες στα παιδιά και στα μωρά σε χυμούς και κρέμες. Έτσι τα παιδιά μας γίνονται άνθρωποι και όχι λύκοι (με ανθρώπινη μορφή) που τρώνε αδιάκριτα αγελάδες, μοσχάρια και αιγο-πρόβατα.

Σημαντική υπενθύμιση:πριν να φάμε κάποια τροφή να εξετάζουμε:

1ον) Παρασκευάζεται και σκευάζεται αυτούσια από την φύση;

2ον) Είναι κατασκευασμένη να χρησιμοποιηθεί αυτούσια ως τροφή του ανθρώπου ανεπεξέργαστη και αμαγείρευτη;

3ον) Είναι σύμφωνη με το φυσικό νόμο της Υγιεινής διατροφής; Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ, την τρώμε, εάν είναι ΟΧΙ, δεν την τρώμε.

Ο ελέφαντας που είναι το πιο δυνατό ζώο, τρέφεται μόνο με χόρτα. Οι άνθρωποι, αν τρεφόμαστε με λαχανικά, φρούτα και καρπούς υπερκαλύπτουμε τις ανάγκες μας.

Επίσης τροφές όπως είναι το κρέας και τα ψάρια που προέρχονται από βασανισμό, πόνους, τρόμο, θάνατο δεν μπορεί ποτέ να είναι υγιεινές, αντίθετα αποτελούν την ριζική αιτία όλων των ασθενειών. Δεν πρέπει να απορούμε γιατί είμαστε άρρωστοι αλλά πως καταφέρνουμε και επιβιώνουμε με την αφύσικη διατροφή και την εγκληματική μαγειρικής.

Η κρεοφαγία και η ανθυγιεινή διατροφή γενικότερα ευθύνονται για την μόλυνση της φύσης, την αλλαγή του κλίματος και το κίνδυνο μαρτυρικής εξαφάνισης της ζωής από την γη.

Με την υγιεινή διατροφή ζούμε πλουσιοπάροχα με ελάχιστα χρήματα γιατί:

α) το κόστος των φυσικών τροφών είναι μικρό π.χ. 1 kgr στάρι στοιχίζει 1 €, ενώ 1 kgr κρέας στοιχίζει 10 €.

β) αποφεύγουμε το τεράστιο κόστος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασθενειών που προκαλούν οι αφύσικες τροφές.

Εάν δυσκολεύεστε από την πρώτη μέρα να ακολουθήσετε διατροφή μόνο με ζωντανές αμαγείρευτες τροφές, προχωρήστε σταδιακά. Τον πρώτο μήνα, σταματάτε να τρώτε κρέας και ψάρια, τον δεύτερο μήνα μαγειρεύετε τις τροφές στον ατμό (ατμοβραστές) και τον τρίτο μήνα ξεκινάτε να τρώτε μόνο ζωντανές τροφές για μια ζωή ζωντανή, γεμάτη υγεία, νιάτα και ευτυχία.

Η βιομηχανοποίηση, η μαγειρική και η καταστροφή των φυσικών τροφών αποτελεί ύβρη, αγνωμοσύνη, έγκλημα κατά της θείας δημιουργίας, η οποία μας προσφέρει πλήθος υγιεινών τροφών και εμείς αντί για ευχαριστώ αξιοποιώντας τες ζώντας ευτυχισμένα, τις δηλητηριάζουμε, τις μαγειρεύουμε, τις καταστρέφουμε και μετά τις τρώμε ζώντας έτσι δυστυχισμένα. Ας σταματήσουμε αυτό το έγκλημα, από τον καθέναν μας εξαρτάται, μπορούμε.

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Για να είμαστε 100% υγιείς εκτός από την φυσική υγιεινή αμαγείρευτη διατροφή απαιτούνται:

α) καθαρός αέρας μακριά από καυσαέρια, μη κάπνισμα,

β) καθαρό νερό εμφιαλωμένο σε γυαλί ή φιλτραρισμένο

γ) καθημερινά σωματική άσκηση, περπάτημα, γυμναστική,

δ) ολόσωμο ηλιόλουτρο,

ε) εσωτερική κάθαρση του παχέος εντέρου με υποκλυσμούς και το σπουδαιότερο θετική σκέψη δράση. Να γίνουμε φίλοι με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους,τα ζώα, τα πάντα. Ακόμη προσοχή και στα εξής:

•Όλα τα τρόφιμα να είναι βιολογικά, άνευ χημικών λιπασμάτων και καρκινογόνων φυτοφαρμάκων.

•Οι χυμοί και η πολτοποίηση των τροφών να γίνονται από χειροκίνητες οικιακές συσκευές ή ηλεκτροκίνητες με αργές στροφές.

•Για την παραγωγή φυτρών υπάρχουν ειδικές ηλεκτρικές συσκευές, με αυτόματο πότισμα.

Πού θα τα βρούμε όλα αυτά; Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Να τρώμε για να ζούμε και να μην ζούμε για να τρώμε. Το επί πλέον πάχος είναι αρρώστια. Τα πουλιά που ταξιδεύουν από την Αφρική στην Ευρώπη είναι πετσί, νεύρα και κόκαλα.

Ο ίδιος εφαρμόζω επί 5 χρόνια τη διατροφή με ζωντανές τροφές που αποτελεί το μοναδικό δρόμο για να σωθεί ο κόσμος και να ευτυχήσει ο άνθρωπος.

Δέστε την απειρία των περιττο-βλαβερών τροφίμων που προσφέρονται στην αγορά, υπολογίστε τα εργατικά που απαιτούνται για την επεξεργασία, βιομηχανοποίηση, την μόλυνση της φύσης και τα χρήματα που απαιτούνται για την περίθαλψη των ασθενειών που προκαλούν αφύσικες νεκρές βλαβερές τροφές και θαυμάστε το μέγεθος της ανθρώπινης ανοησίας-παραφροσύνης. Μαγειρική-μαγειρεύω, κάνω μάγια σατανικά για να καταστρέψω τις τροφές. Το μαγείρεμα δεν προσθέτει καμιά ουσία. Αντίθετα, καταστρέφει πολύτιμες ουσίες (βιταμίνες-ένζυμα-φυσικές ορμόνες κ.α.). Ο Όμηρος στην Οδύσσεια παρομοιάζει τους κρεωφάγους ανθρώπους με τους Κύκλωπες που ήταν ανθρώπινα τέρατα και τους φυτοφάγους με τους λωτοφάγους, που ήταν τόσο ήρεμοι και ευχάριστοι άνθρωποι και όποιος τους γνώριζε δεν ήθελε να φύγει από κοντά τους. Επίσης, την καταναλωτική κοινωνία, την παρομοιάζει με την μάγισσα Κίρκη, που με το μαγικό ραβδί, μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε χοίρους και λύκους. Κάνει ακόμη, μια θαυμάσια παρομοίωση, με τις Σειρήνες που η φωνή τους ήταν τόσο γλυκιά και ελκυστική, που όποιος τις άκουγε, ήθελε να τρέξει κοντά τους και τότε αυτές τον θανάτωναν μαρτυρικά. Ότι συμβαίνει σήμερα στα "σύγχρονα" νοσο-θανα-τοκομεία που η μια εγχείρηση διαδέχεται την άλλη. Όλες αυτές οι παρομοιώσεις εκφράζουν τη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα. Όπως ο Οδυσσέας είπε στους συντρόφους του να τον δέσουν στο κατάρτι του πλοίου του μέχρι να απομακρυνθούν από τα ακούσματα των Σειρήνων, έτσι και εμείς χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε όλη τη δύναμη μας (βία), στον εαυτό μας, για να σωθούμε από τις βιομηχανοποιημένες, μαγειρεμένες, μεταλλαγμένες τροφές. Αυτό θα χρειαστεί μόνο για λίγο χρονικό διάστημα γιατί κατόπιν η υγεία και η ευεξία που θα νοιώθουμε δεν θα μας επιτρέπουν ούτε να σκεφθούμε για να επανέλθουμε στην παλιά μας αρρωστημένη διατροφή.

Με την φυσική διατροφή και την υγιεινή διαβίωση προλαμβάνονται και θεραπεύονται όλες οι αρρώστιες. Η φύση θεραπεύει ιατρογενείς και ανίατες αρρώστιες, ιδού οι αποδείξεις: Ονόματα και τηλέφωνα πρώην βαρέως πασχόντων που θεραπεύτηκαν με την φυσική διατροφή και διαβίωση:

Μαίρη Τσολάκα, συζ. Στρατηγού Ξ. Τσολάκα, πνευμονο - ηπατο - καρδιοπάθειες, αναιμία, ίλιγγοι, τηλ: 22940 24366,

Νίκη Σωτηροπούλου, αρτηριοσκλήρυνση, απώλεια μνήμης, λογικής, τηλ: 210 2718855

Μαρία Παπαγιαννίδου, Aids, τηλ.: 210 7654926

Αλέξιος Φωτόπουλος, σκλήρυνση κατά πλάκας, τηλ.: 210 3387000

Λουκάς Σέρογλου, ημικρανίες, έλκος, τηλ.: 6945 601912

Κ. Κεντηστός, αρθριτικά, κολίτιδα, τηλ: 210 6394707

Κ. Κυριάκού, χρόνιο άσθμα, τηλ: 210 5811637

Ευμορφία Γεωργίου, ινομυώματα, τηλ: 210 5018632

Μυρσίνη Νεστορίδου, ανίατη παράλυση, τύφλωση, τηλ: 210 6439131.

Εν ονόματι της υγείας μας και της διάσωσης της Ζωής στη γη, αποφασίστε σήμερα να αλλάξετε τρόπο διατροφής και διαβίωσης. Ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Ο παράδεισος είναι το καθαρό αίμα από φρούτα, καρπούς και προσφέρει υγεία, θετικές σκέψεις, αγάπη, ευτυχία, ενώ η κόλαση είναι το ακάθαρτο αίμα από σκοτωμένα ζώα - ψάρια και μας προσφέρει αρρώστιες, αρνητικές σκέψεις, μίσος, φόβο και δυστυχία.

(Περισσότερες λεπτομέρειες πληροφορίες στο βιβλίο μου «Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ». Προσφέρεται 5 ευρώ Πανεπιστημίου 57, Ομόνοια, Αθήνα, τηλ.: 210 3210966, 22 950 38300)

Σας ευχαριστούμε, ο παντοτινός φίλος σας, Κων/νος Παπανικόλας

Πηγή: www.oikologoi.gr 

Σχόλια