Οι κυρίως υπεύθυνοι για την καταστροφή της Ελλάδας μας, Σαμαράς, Βενιζέλος και τον ΓΑΠ, δεν αρκεί να παραιτηθούν. Θα πρέπει, όπως και ο επίορκος Πρόεδρος Παπούλιας, να κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη.


Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
«Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο άρθρο 33 γράφει:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικότερο συμφέρον  και την πρόοδο του Ελληνικού λαού»».
Κύριοι Βουλευτές,
Στην ιστοσελίδα http://www.zougla.gr/politiki/article/sinantisi-kamenou—mitsotaki,  μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη τον πατέρα (ο άλλος δεν υπολογίζεται καθόλου, είναι καμμένο νεοταξικό χαρτί ), για εκλογές πριν από οποιαδήποτε υπερκομματικήΕθνική συνεννόηση.
Όσον αφορά τους κυρίως υπεύθυνους για την καταστροφή της Ελλάδας μας, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον ΓΑΠ, δεν αρκεί να παραιτηθούν.   Όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος για μερικά «εκατομμυριάκια» είναι φυλακή, αυτοί που προκάλεσαν την δήμευση και κλοπή Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου εκατοντάδων δις ευρώ θα πρέπει να κριθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη.....

Όχι βέβαια από τον «Παναθηναϊκάκια» που τον διέταζε ο κ. Σαμαράς να γ… βουλευτές νόμιμου κόμματος του Ελληνικού κοινοβουλίου. Και που και  για αυτό δεν θα αποφύγει την δικαστική κρίση.
Τη δικαστική κρίση από την Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να υποστεί  και ο επίορκος και κατά δήλωση του αντιστασιακός Πρόεδρος Παπούλιας, πλην άλλων (αντισυνταγματικές; πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κτλ) και  για την σαφή παραβίαση του συνημμένου άρθρου 33 του Ελληνικού συντάγματος για εγγύηση  της Εθνικής κυριαρχίας και των ελευθεριών των Ελλήνων.Υπενθυμίζω ότι δέχθηκε με την υπογραφή του  την υποδούλωση των Ελλήνων με βάση το άρθρο 14.5 της πρώτης Δανειακής Σύμβασης.
Όταν οι συνταγματάρχες κύριε απερχόμενε Παπούλια, φυλακίστηκαν και ορθώς για παραβίαση του συντάγματος (αλλά όχι υποδούλωση της Ελλάδας) πόσον μάλλον Υμείς που επιπλέον της παραβίασης του όρκου σας,  υποδουλώσατε σε ξένους τον Ελληνισμό.  Πέραν και των τραγικών  για τον Ελληνισμό συνεπειών της υποδούλωσης αυτής για οποίες είστε συνυπεύθυνος.
Τέλος ο γράφων οφείλει να παρατηρήσει ότι ο Πάνος Καμμένος,  εδώ και πέντε χρόνια είναι συνεπέστατος στις Εθνικές αντιμνημονιακές και λοιπές του θέσεις τους θέσεις, παρά τον άγριο πόλεμο που υφίσταται.  Όπως και ο Γιάννης  Δημαράς που επίσης αποτελεί εγγύηση . Ακούστε  στην κατωτέρω ιστοσελίδα τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη.
Παιχνίδι Μητσοτάκη
http://www.zougla.gr/politiki/article/sinantisi-kamenou—mitsotaki

Σχόλια