ΓΚ€ΣΤΑΠΙΤΗΣ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς τον ΣΥΡΙΖΑ: Κάντε σκληρές μεταρρυθμίσεις ..


Να υπενθυμίσουμε στον ναζί υπουργό ότι και το χρέος(οικονομικό και ηθικό) της Γερμανίας προς την Ελλάδα επίσης δεν αλλάζει με κάθε νέα κυβέρνηση.
Αυτά που ξέρατε με τους υποτακτικού σας να τα ξεχάσετε.Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται

Ο Γερμαναράς υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάλεσε την Ελλάδα, να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, σημειώνοντας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα Bild ότι «κάθε νέα κυβέρνηση» πρέπει να «σεβαστεί» τις δεσμεύσεις των προκατόχων της.
Από το 2009, η Ελλάδα έχει σημειώσει «τεράστια πρόοδο. Πρέπει να έχουμε περισσότερο σεβασμό για αυτό», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. 
«Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ελλάδα στο δρόμο των σκληρών μεταρρυθμίσεων», ανέφερε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σημειώνοντας ότι η κατάσταση του χρέους της χώρας δεν θα άλλαζε σε περίπτωση πρόωρων εκλογών. «Οι νέες εκλογές δεν αλλάζουν το ελληνικό χρέος. Κάθε νέα κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί από τους προκατόχους της», επανέλαβε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. 
Αλλά αν η Ελλάδα «διαλέξει μια άλλη κατεύθυνση θα είναι μια δύσκολη κατάσταση» προειδοποίησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σχόλια

  1. http://mavroskrinos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8.html Οχι και Γκεσταπιτης,δεν τον ειδαμε ποτε με "ναζιστικη" στολη,για δειτε καλυτερα τι φοραει στο κεφαλι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://mavroskrinos.blogspot.gr/2014/04/angela-dorothea-merkel.html Δειτε και την Μερκελ,και αφηστε τα περι "ναζι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου