ΡΩΣΙΑ/ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ 230 ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΑΠΗΣΑΝ 60 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ


203255712


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Πάνω από 230 πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών εξαρθρώθηκαν από την ρωσική αντικατασκοπεία το τρέχον έτος, δήλωσε σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην εκδήλωση του Κρεμλίνου για τη γιορτή της Ημέρας των εργαζομένων των Υπηρεσιών Ασφαλείας.


Πρόσθεσε ότι απετράπησαν 60 τρομοκρατικά χτυπήματα εκ των οποίων τα 8 αφορούσαν επιθέσεις αυτοκτονίας. (ria novosti  )
»Φέτος, 60 τρομοκρατικά εγκλήματα και 8 επιθέσεις αυτοκτονίας αποτράπηκαν χάρις στις δικές σας γρήγορες και στοχευμένες ενέργειες. Εξαρθρώθηκαν 46 ομάδες τρομοκρατών και εξτρεμιστών’‘

Ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι παρατηρείται μια αύξηση της δραστηριότητας των ξένων μυστικών υπηρεσιών στο ρωσικό έδαφος. Τόνισε ότι μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δοθεί δτην προστασία των συνόρων του κράτους.

Ποτέ και κανένας δεν θα πετύχει να ταπεινώσει, να συγκρατήσει και να απομονώσει τη Ρωσία. Σας καλώ να είστε πάντα έτοιμοι να δώσετε την κατάλληλη απάντηση σε κάθε απειλή επί της εθνικής μας κυριαρχίας, σταθερότητας και ενότητας της χώρας μας.....

«Ο αριθμός των απειλών συνέχεια αυξάνεται, οι κανόνες του Διεθνούς Δικαίου αγνοούνται, χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα: εκβιασμοί,προκλήσεις, οικονομικές και μιντιακές πιέσεις, χρήση ριζοσπαστικών στοιχείων και εθνικιστικών ομάδων, απόπειρες αποσταθεροποίησης με σκοπό την εγκαθίδρυση ενός ελέγχου σε ολόκληρες χώρες. »

dimpenews

Σχόλια