Η “ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ” ΤΗΣ REAL “ΜΗΝΥΜΑ” ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ & ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ..




Πρωτοσέλιδο και αποκλειστική επιτυχία της Real οι διάλογοι Σόιμπλε – Χαρδούβελη και το τι διεμήφθη μεταξύ των δύο αδρών κατά την ιδιαίτερη συνάντηση τους.
Σόιμπλε: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά σας, ούτε καν οι ανάγκες σας για τις εκλογές. Τελειώστε με όσα έχετε δεσμευτεί» 
Αυτή η “ειδική” πληροφόρηση και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας του μεγαλοδημοσιογράφου κ Χατζηνικολάου μόνον υποψίες μπορεί να προκαλέσει καθόσον ………
φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι το εν λόγω ρεπορτάζ δεν είναι καθόλου βολικό για την κυβέρνηση άθυρμα των διεθνών κερδοσκόπων και της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης, Λαμβάνοντας δε υπόψιν την αποκάλυψη της διαπλοκής Χ”νικολάου με τα συμφέροντα και την καταλυτική του “προσφορά” σε αυτά ‘ρυθμίζοντας” το πολιτικό σκηνικό κατά τις απαιτήσεις και τις εντολές των νταβατζήδων καθίσταται ύποπτη η “επιτυχία” της real αφού ως μήνυμα έχει ως έμμεσο αποδέκτη τόσο τον εν δυνάμει Κυβερνήτη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως άμεσο αποδέκτη το εκλογικό σώμα!!!
Και όταν λέμε άμεσο αποδέκτη το εκλογικό Σώμα εννοούμε την επόμενη μέρα “διαχείρισης” της αποκλειστικής επιτυχίας από τους διατεταγμένους Παπαγάλους των ΜΜΕ οι οποίοι…. θυμηθείτε μας…. θα επαναλαμβάνουν σε κάθε ερώτηση που θα απευθύνουν σε όποιον αντιμνημονιακό πολιτικό και περισσότερο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την διλημματική  επωδό “ αφού η γερμάνια δεν κάνει χατίρια σε αυτούς που εσείς καταγγέλλετε ως τα καλά παιδιά της τρόικα πως είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε ότι εσείς θα εισακουστείτε στην διαπραγμάτευση που θέλετε να επιβάλετε?”
Μέσες άκρες κάπως έτσι θα είναι η “ερώτηση” των Γκεμπελιστών Παπαγάλων του συστήματος χειραγώγησης της κοινής γνώμης.
Στόχος του ρεπορτάζ είναι η επόμενη μέρα για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης με την κατατρομοκράτηση της ότι δεν “υπάρχει” καμιά ελπίδα , κοινώς  οι πιστωτές μας “δεν μασάνε” και ότι η χώρα είναι σε πλήρη εξάρτηση από αυτούς .
Θυμηθείτε μας……

 

 tolimeri

Σχόλια

  1. Ο Σάλας με "σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης" δίπλα από τις "αποκαλύψεις" αποδεικνύει του λόγου (του άρθρου) το αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου