Σε απόγνωση οι πληγέντες του Βασιλόπουλου στο Ίλιον – “Ούτε μια συγγνώμη από τους εκπροσώπους του σούπερ μάρκετ”…


Μισό μήνα μετά, για την ακρίβεια 18 ημέρες μετά, οι άνθρωποι που είδαν τα αυτοκίνητά τους να καταστρέφονται στο πάρκινγκ του σουπερ μάρκετ, βρίσκονται κυριολεκτικά στο σκοτάδι για το αν θα αποζημιωθούν ή όχι καθώς η επίσημη θέση των εκπροσώπων του Βασιλόπουλου είναι οτι περιμένουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής.
Ο γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί νομικά του περισσότερους από τους πληγέντες έχει ήδη στα χέρια του τη λίστα με την καταγραφή των ζημιών και τηρεί στάση αναμονής μέχρι να βγει το πόρισμα. Οι δε ασφαλιστικές εταιρείες………

Σε ακόμη δυσχερέστερη θέση βρίσκονται οι πληγέντες που δεν εχουν ασφαλισμένο το αυτοκίνητό τους για φυσικές καταστροφές καθώς αυτοί περιμένουν αποζημίωση αποκλειστικά και μόνο από τους εκπροσώπους του Βασιλόπουλου.
δεν μπορούν να βγάλουν ούτε ένα ευρώ αποζημίωσης αν δε βγει το πόρισμα της 
Πυροσβεστικής.....

Οι περισσότεροι πληγέντες είναι σε απόγνωση, όπως ο ιδιοκτήτης αυτού του αυτοκινήτου που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και βρίσκεται κυριολεκτικά έξω από το σουπερ μάρκετ, στον κάθετο δρόμο.


“Δε μας έχουν ζητήσει ούτε μια συγγνώμη” λένε οι πληγέντες
Αυτό που έχει στεναχωρήσει και εξοργίσει τους πληγέντες είναι το γεγονός πως μια τόσο μεγάλη εταιρεία, δεν έχει ως τώρα την ευαισθησία να ζητήσει έστω μια συγγνώμη.
Οπως λένε στο Newsit οι απελπισμένοι άνθρωποι, “δε μας έχει πάρει κανείς ούτε ένα τηλέφωνο, έστω ανθρώπινα, να δουν τι κάνουμε”.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

http://www.newsit.gr/

Σχόλια