Δεκαπέντε πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ οδεύουν προς τους ΑΝΕΛ!

Η επισημοποίηση της προσχώρησης του πρώην υφυπουργού Υγείας σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Γιαννόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες ήταν - όπως όλα δείχνουν - μόνο η αρχή.
Η συνάντηση Καμμένου - Γιαννόπουλου που έγινε στην ταβέρνα που διατηρεί στην Αθήνα φίλος του πρόεδρου του κινήματος από την Κύθνο δεν έφερε μόνο την επίσημη ένταξη του γιατρού στους ΑΝΕΛ.

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει Το ΧΩΝΙ, παρέδωσε στον Πάνο Καμμένο μια λίστα με τουλάχιστον δεκαπέντε πρώην υπουργούς και βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία οι οποίοι είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι από τις μνημονιακές πολιτικές αλλά και τη Νέα Δημοκρατία του σήμερα, τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη εκπροσώπηση ανάμεσα στους δεκαπέντε για το λεγόμενο καραμανλικό μπλοκ ενώ θεωρείται βέβαιο ότι οι εξελίξεις θα φέρουν... εφιάλτες σε Συγγρού και Μαξίμου.

Ο Πάνος Καμμένος ανέθεσε στον Θανάση Γιαννόπουλο να έρθει σε επαφή με τα πρώην πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένονται εξελίξεις .

Εξελίξεις που όπως όλα δείχνουν θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την προσπάθεια που έχουν - ύστερα από την πρωτοβουλία που πήρε Το ΧΩΝΙ - αναλάβει για τη συγκρότηση ενός ισχυρού, πατριωτικού, δημοκρατικού, αντιμνημονιακού μετώπου!


http://www.toxwni.gr/ellada/item/29783-dekapente-proin-ypourgoi-kai-vouleftes-tis-nd-odeyoun-pros-tous-anel

Σχόλια