Εξακολουθείς ακόμα να πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος;

  Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και....
ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;
1 . Ο οικονομικός καταναγκασμός στους σύγχρονους σκλάβους .
 
  Ο σύγχρονος σκλάβος είναι αναγκασμένος να εργάζεται χωρίς διακοπή μέχρι θανάτου επειδή το οικονομικό όφελος που κερδίζει σε 1 μήνα αρκεί για να πληρώσει την διαμονή του για 1 μήνα, να τραφεί για 1 μήνα, να ταξιδέψει από και προς της εργασία του για 1 μήνα κλπ. Δεδομένου ότι τα χρήματά του αρκούν μόνο για 1 μήνα ο σύγχρονος δούλος είναι αναγκασμένος να εργάζεται όλη του τη ζωή μέχρι το θάνατο. Η σύνταξη στα γεράματα επίσης είναι μια μεγάλη απάτη διότι ο δούλος-συνταξιούχος πληρώνει το σύνολο της σύνταξης για τη στέγαση και τη τροφή , και ο δούλος -συνταξιούχος δεν διαθέτει ποτέ ελεύθερα χρήματα .  
2 . Ο δεύτερος μηχανισμός.... κρυμμένου εξαναγκασμού των σκλάβων για εργασία είναι η δημιουργία τεχνητής ζήτησης για ψευτοαγαθά . Η ζήτηση αυτή επιβάλλεται με την χρίση κυρίως της τηλεοπτικής διαφήμισης , των δημόσιων προβολών κλπ . Οι σύγχρονοι δούλοι εμπλέκονται στην ατελείωτη κούρσα για «νέα αγαθά»  και για να τα αποκτήσουν πρέπει να εργάζονται συνεχώς και αδιάκοπα.  
3 . Ο τρίτος κρυφός μηχανισμός οικονομικού εξαναγκασμού σύγχρονων σκλάβων είναι το σύστημα της πίστωσης , με τη βοήθεια του οποίου οι σύγχρονοι σκλάβοι  όλο και περισσότερο εκβαθύνονται στην πιστωτική δουλεία τους .  Μέρα με τη μέρα ο σύγχρονος σκλάβος χρεωστάει όλο και περισσότερα , γιατί για να ξεπληρώσει ο σκλάβος το δάνειο παίρνει ένα νέο δάνειο  χωρίς να έχει ξοφλήσει το παλαιό, και έτσι δημιουργεί πυραμίδα χρέους . Το χρέος , το οποίο κρέμεται πάνω από το κεφάλι του δούλου σαν γκιλοτίνα , πολύ αποτελεσματικά τον εξαναγκάζει να εργάζεται ακόμα και για πολύ χαμηλές απολαβές .  
4 . Ο τέταρτος μηχανισμός οικονομικού εξαναγκασμού είναι ο μύθος των φόρων προς το κράτος .  Ο σύγχρονος δούλος θεωρεί ότι οι φόροι που πληρώνει πάνε για όφελος του συνόλου της κοινωνίας . Στην πραγματικότητα οι σκλάβοι εργάζονται για το ψευδοκράτος που ασφυκτικά ελέγχει πολιτικά , οικονομικά , αλλά κυρίως ιδεολογικά , την πολιτική ελίτ της χώρας που ζουν οι σκλάβοι .  
5 . Ο πέμπτος μηχανισμός κρυμμένου εξαναγκασμό των σκλάβων είναι ο μηχανισμός του πληθωρισμού και της έλλειψης κρατικού ελέγχου του νομίσματος . Η τεχνητή διασπορά ή αντιθέτως έλλειψη ρευστού και η αύξηση των τιμών ελλείψει των αυξήσεων των μισθών των σκλάβων προσφέρει στην διακριτική ληστεία των σκλάβων . Έτσι , οι σύγχρονοι δούλοι εξαθλιώνονται όλο και περισσότερο .  
6 . Έκτος κρυμμένος μηχανισμός για εξαναγκασμό τον σκλάβων να εργαστούν δωρεάν : στέρηση από τους σκλάβους με κάθε μέσο των πόρων για μετεγκατάσταση σε νέα περιοχή , π.χ. στο χωριό και στην ύπαιθρο , αλλά και για την αγορά ακινήτων σε άλλη πόλη .  
7 . Ο έβδομος μηχανισμός για την ενθάρρυνση των σκλάβων  να εργαστούν δωρεάν είναι η απόκρυψη της πραγματικής αξίας της εργασίας του σκλάβου , της πραγματικής αξίας των τοπικών εμπορευμάτων , των ξένων προϊόντων που εισάγονται κλπ . Αλλά και του μεριδίου που κερδίζει ο δουλοκτήτης , ιδιώτης ή κράτος , μέσον του μηχανισμού των λογιστικών αλχημειών και της έλλειψης ελέγχου της υπεραξίας .  
8 . Οι σύγχρονοι σκλάβοι για να μην απαιτούν το μερίδιό των κερδών και πλούτου που αποκτήθηκαν από την εργασία των πατέρων , των παππούδων , των προπάππων κλπ αποσιωπάται η λεηλασία της Πατρίδας τους…..  Εξακολουθείς ακόμα να πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος ;  
Γεν.Ελ.

Σχόλια