Επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές έξω απο τη Νομική - Δύο τραυματίες

Εδω τα αποτελέσματα της νομιμότητας αποτυπώνονται ξεκάθαρα στο πρόσωπο αυτού του φοιτητή
Σ
υγκέντρωση φοιτητών στην Ακαδημίας. Για αυταρχισμό ενόψει του εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κάνει λόγο η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.
 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας απο τους δύο φοιτητές που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση των ΜΑΤ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών για τον αποκλεισμό της σχολής απο αστυνομικές δυνάμεις μετά απο εντολή του πρύτανη Θ. Φορτσάκη.

Καταδίκη της επίθεσης των αστυνομικών από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ  και την  βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασιλική Κατριβάνου, που βρίσκεται έξω απο τη Νομική. Απευθύνουν έκκληση...
για συλλαλητήριο  εξω από την Νομική.
Αποκλεισμένη από ΜΑΤ και ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ παραμένει..... η Νομική Σχολή Αθηνών έπειτα από την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου να προχωρήσει σε κατάληψη.
Δυνάμεις των ΜΑΤ και κλούβες βρίσκονται παραταγμένες στις εισόδους του κτηρίου. Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρυτανεία της ΑΣΟΕΕ, που προχώρησε σε λοκ αουτ έως και την Τρίτη ενόψει της προγραμματισμένης συνέλευσης των φοιτητών.
Για απρόκλητη και αυθαίρετη επίθεση των ΜΑΤ η οποία στοχεύει στη τρομοκράτηση των φοιτητών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορεί τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών και της ΑΣΟΕΕ για αυταρχισμό και τη δημιουργία κλίματος έντασης με τα «προληπτικά« λοκ άουτ τα οποία επέβελαν μερικές μέρες πριν τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

φωτογραφία: Δρομογράφος
stokokkino

Σχόλια