ΠΑΕ Άρης τέλος

ΠΑΕ Άρης τέλος
Η σημερινή ημερομηνία είναι ιστορική για τον Άρη, καθώς στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ αποφασίστηκε η λύση της εταιρείας. Με λίγα λόγια η ΠΑΕ Άρης παύει να υπάρχει και αρχίζει η διαδικασία της εκκαθάρισης.

Τη λύση της εταιρείας ψήφισε το 68% των μετόχων, ενώ ως εκκαθαριστές ορίστηκαν οι Λάκης Κλεώπης και Αντώνης Σενέμης, όπως άλλωστε ήταν γνωστό. Στη διαδικασία ήταν παρόντες ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος, Αντώνης Ζαμπέτας, ενώ απουσίαζαν δύο άλλοι πρώην πρόεδροι, ο Λάμπρος Σκόρδας και ο Νικήτας Ματθαίου. Εκτός από την ΚΜΑ και τον ΑΣ Άρης, που είναι οι μεγαλομέτοχοι, για τη λύση της εταιρείας ψήφισαν μέσω εξουσιοδοτήσεών τους στους δύο φορές ο Τάσος Δεσύπρης, ο Γιάννης Γρανούζης, ο Όμηρος Φωτιάδης και ο Θέμης Μπεκιάρης.
Η διαδικασία θεωρητικά ολοκληρώνεται εντός....
τριμήνου, στην πράξη όμως είναι πολύ πιο χρονοβόρα, όπως δείχνουν και τα παραδείγματα άλλων ΠΑΕ, που μπήκαν στην ίδια διαδικασία, λόγω των δικαστικών ενεργειών στις οποίες σίγουρα θα προβούν πρόσωπα που θίγονται από την εκκαθάριση. Το σημαντικό βέβαια και αυτό που έγειρε την πλάστιγγα το καλοκαίρι υπέρ της επιλογής της Γ’ Εθνικής είναι ότι ακόμα και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση μέχρι του χρόνου και ο Άρης έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, θα μπορεί να συστήσει τη νέα ΠΑΕ, ανεξαρτήτως με την κατάσταση της παλιάς. Αυτό έγινε φέτος με τη Λάρισα και τον Αγροτικό Αστέρα.
Με τη διάλυση της ΠΑΕ Άρης θα υπάρξουν εξελίξεις και στην Κοινωνία Μελών Άρη, η οποία δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης, αφού είχε ιδρυθεί για να αποτελεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Σχόλια