ΥΠΟΠΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ¨ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗΣ¨ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

Η Ιρανή δημοσιογράφος που είχε δηλώσει πως ¨Κατηγορούμαι για κατασκοπία¨ σκοτώθηκε στο Σούρουτς
Sim
Η λιβανικής καταγωγής Αμερικανίδα πολίτης Σερένα Σιμ που εργαζόταν για το τηλεοπτικό κανάλι Press TV που ανήκει στο ιρανικό κράτος, μια μέρα μετά την δήλωση της πως ¨Στην Τουρκία με κατηγορούνε για κατασκοπία¨, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Το κανάλι Press TV ανέφερε πως επρόκειτο για ¨ύποπτο τροχαίο ατύχημα¨.
…………….
Η 30χρονη Σιμ στην σύνδεση που είχε κάνει την Παρασκευή με το Press TV  είχε αναφέρει πως η ΜΙΤ την κατηγορεί για κατασκοπία και ότι φοβάται πως θα συλληφθεί. 

Επίσης είχε ισχυριστεί πως η Τουρκία μέσα στα κομβόι με ανθρωπιστική βοήθεια που πάνε στην Συρία, μεταφέρει και μαχητές (σχ. μεταφρ προφανώς της ISIS…) και ότι έχει σχετικά βίντεο....




fft81_mf2503084
Το Press TV ενημερώνοντας για τον θάνατο της Σιμ, χρησιμοποίησε την φράση ¨ένα ύποπτο ατύχημα¨ και ανέφερε πως η Σιμ είχε απειληθεί από την ΜΙΤ. Το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν η Σιμ, συγκρούσθηκε με ένα φορτηγό-μπετονιέρα. Στο ατύχημα τραυματίσθηκε και η κάμεραμαν Τζούντι Ίρις και μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο του Σούρουτς. Ο οδηγός της μπετονιέρας συνελήφθη.
Εφ. Ραντικάλ  20/10/2014

πηγη

Σχόλια