Πανούσης για Νταλάρα: «Ένα πτώμα δεν το κλοτσάς, τα’ χει πληρώσει αυτά που έκανε»



Ο Τζίμης Πανούσης σε πρόσφατη συνέντευξή του, με αφορμή τις καινούργιες παραστάσεις του στη νυχτερινή Αθήνα, με τίτλο «Το Χωρατόριο σε ρε μίζερο», τόνισε γεμάτος ειλικρίνεια γιατί ο μέχρι πρότινος «αγαπημένος» του Γιώργος Νταλάρας –όλοι θυμάστε την μεταξύ τους κόντρα που κρατάει πολλά χρόνια- δεν θα έχει καμία θέση στο πρόγραμμά του.

«Όχι, ένα πτώμα δεν το κλωτσάς, τα’ χει πληρώσει αυτά που έκανε και θα τα πληρώσει ακόμα, δεν έχει νόημα πια. 
Δεν ασχολήθηκα προσωπικά με τον ίδιο, αυτό είναι το λάθος. Όταν κάνεις σάτιρα, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, έχει να κάνει με τα πρόσωπα, έχει να κάνει με την υποκρισία. Και όλοι εμείς βλέπαμε αυτά τα αίσχη που γίνονταν με τις φιλανθρωπίες και δεν μιλάγαμε. 
Στην Αμερική το λένε τόσα λεφτά θα πάρω, τόσα θα πάνε εκεί στο φιλανθρωπικό τάδε για φορολογικούς λόγους κλπ. Εδώ σου λέει δωρεάν, αφιλοκερδώς, και μετά του βρήκανε 96 σπίτια και τον κυνηγάει το ΣΔΟΕ
. Αφιλοκερδώς πως γίνεται αυτό; 
Εγώ δουλεύω με εισιτήριο, αφιλοκερδώς δεν έχω παίξει ποτέ -μόνο για κρατούμενους- βγάζω χρήματα γιατί δουλεύω με ποσοστά, αλλά δεν μπορώ να έχω αυτά τα σπίτια. 
Πως βγαίνουν αυτά τα χρήματα, γιατί από....
τους δίσκους δεν βγαίνει τίποτα. Αλλά όταν χοντραίνει το παιχνίδι, λες τραγουδάω για την Κύπρο και τα έσοδα θα πάνε στους πρόσφυγες, όμως τελικά τα έξοδα πατσίζουν τα έσοδα…», δήλωσε στη Real Life και την Χρύση Κακιώρη.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είναι τραγικό. Οπότε, για μένα έχει τελειώσει, αλλά δεν έχει τελειώσει η ουσία του πράγματος, δηλαδή οι νταλαρείς και οι φαρισαίοι που έχουν πάρει τόσα χρήματα από το υπουργείο Πολιτισμού ή ο Βενιζέλος με τις εκδηλώσεις για τα προολυμπιακά, να τα επιστρέψουν. Αλλά επειδή πληρώνονται και οι δημοσιογράφοι σταματάει το πράγμα εκεί».


Πηγή: peoplegreece

Σχόλια