Δούρου: «Καμία ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίων»

 
Σήμερα, η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ξεκαθάρισε ότι δεν τάσσεται υπέρ των πλαστών πτυχίων στο δημόσιο, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα.
 
Κατά την ομιλία της στο περιφερειακό συμβούλιο η Ρένα Δούρου δήλωσε ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι για πλαστά πτυχία και κάλεσε οποιονδήποτε να βρει μια δήλωσή της που να τα στηρίζει.
 
Ξεκαθάρισε επίσης ότι τάσσεται εναντίον της αξιολόγησης στο δημόσιο και έδωσε εντολή στις δοευθύνσεις της περιφέρειας να μη στείλουν κανένα έγγραφο !.......
Υπενθυμίζεται πως η περιφερειάρχης αποκαλεί την αξιολόγηση «φερετζέ της περαιτέρω υποστελέχωσης και επομένως της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών», αναφέρει ότι ο έλεγχος των πτυχίων διενεργείται υποχρεωτικά από τις Διευθύνσεις Διοικητικού των δημόσιων υπηρεσιών. Σε περίπτωση που το θέμα τεθεί σε ψηφοφορία, η πλειοψηφούσα παράταξη διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία όπως ορίζει ο «Καλλικράτης».
 
Από την πλευρά του ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός τόνισε: «δεν μπορούμε να προβούμε στην αξιολόγηση με αυτούς τους όρους που είναι αντίθετοι στο Σύνταγμα. Ο επανέλεγχος των πιστοποιητικών πρέπει να γίνει και να ολοκληρωθεί και η περιφέρεια δεν πρέπει να γίνει ορμητήριο κόμματος». Τμήμα ειδήσεων defencenet.g

Σχόλια