Γερή κλωτσιά έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1-VIDEO ..Για τα μπάζα το επίπεδο της εγχώριας δημοσιογραφίας.


Χοντρό πέσιμο και μήνυμα που αξίζει να λάβουν οι νταβατζήδες της διαπλοκής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον Μίνωα Κυριακού, όταν άκουσε την ερώτηση του πολιτικού συντάκτη του ANT1-VIDEO πάνω.
O Tσίπρας έμμεσα διεμήνυσε στον Κυριακού ότι έχουν γνώσιν οι φύλακες!
O αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε στον συντάκτη του καναλιού ότι η ερώτησή του είναι ανάλογη με την χοντρή προπαγάνδα του καναλιού πριν τις ευρωεκλογές.
-Κύριε Τσακίρη, βλέπω επιμένετε σε αυτές τις τρομολαγνικές εκδοχές, ίσως επειδή ο σταθμός σας έχει ιδιαίτερη παράδοση σε παρουσίαση τέτοιων τρομολαγνικών εκδοχών και μάλιστα..
παραμονές των εκλογικών αναμετρήσεων. Εν τούτοις θα σας απαντήσω ξανά με τα ίδια επιχειρήματα που απάντησα και πριν...
είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Τσακίρη του ΑΝΤ1.
Μάλιστα η κατάντια των δημοσιογράφων των συστημικών ΜΜΕ είναι τέτοια που ο συντάκτης του ΕΘΝΟΥΣ πριν κάνει την ερώτησή του δήλωσε ότι "έχουν περάσει δύο ώρες συνέντευξης και έχουμε κουραστεί!..."
Μιλάμε για μεγάλη παπαριά και η οποία δεν είχε κάποια ενοιολογική σχέση με την ερώτηση που υπέβαλε στη συνέχεια.

Σε παρόμοιες συνεντεύξεις τύπου ανακαλύπτεις και το επίπεδο της εγχώριας δημοσιογραφίας. Για τα μπάζα.
(ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ VIDEO  ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ)...
OΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ (Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ): Σας ευχαριστούμε για το αυξημένο ενδιαφέρον και για την παρουσία σας, τόσο σε σχέση με τη χθεσινή παρουσίαση των βασικών πλευρών του οικονομικού μας προγράμματος εδώ στον ίδιο χώρο, αλλά και για την παρουσία σας στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.


Αντιλαμβάνεστε ότι δικαιωματικά οι δυο πρώτες ερωτήσεις θα ξεκινήσουν από τους εκπροσώπους της Ελεύθερης ΕΡΤ και της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Τον κ. Τριανταφυλλίδη και τον κ. Σπυριδωνίδη.

Σχόλια