Πρωτοφανής λογοκρισία που δεν έχει προηγούμενο απο την άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου...ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ..

Η άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είναι στην κυριολεξία αδίστακτη στο να επιβάλλει, εκτός των άλλων και αποφάσεις, απροκάλυπτης λογοκρισίας που παρόμοιες μόνο σε καραμπινάτα δικτατορικά καθεστώτα συναντάμε. Δείτε το βίντεο και διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

«ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα, σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων επιστημονικών κλάδων κ.λ.π. 


Απαγορεύει με Υπουργική Απόφαση την μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Αυτή η πρωτοφανής λογοκρισία δεν έχει προηγούμενο σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία.

Ο ΦΣΑ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι με αυτές τις ενέργειες οι φαρμακοποιοί πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και θα δυναμώσουν τους αγώνες τους. Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση.




Σχόλια