ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ....ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο DOW JONES;;;

20140425-150905.jpg
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ .
Τι άθλια προπαγάνδα και εκμετάλλευση του ανθρώπινου ΄πόνου ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ.
Είναι δυνατό να πιστέψει κανείς ότι άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια έκαναν αίτηση στο ΤΑΧΙSNET για να πάρουν το φιλοδώρημα -
ελεημοσύνη-εμπαιγμό-ταπείνωση της ανθρώπινης ύπαρξης;
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι 500 ‘η 800 χλιδάτοι (τόσοι μας λένε ότι είναι) θέλανε να προκαλέσουν οσους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
ΟΧΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΡΟΙΣΣΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ το χαρτζιλίκι . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.
Κατά το φτωχό μου μυαλό πού ακόμα δεν έχει κλουβιάνει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν οι κυβερνώντες και οι τηλεοπτικοί τηλεβόες
ΟΛΟ ΑΥΤΟ μου μοιάζει ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ!!!!
ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
προκειμένου ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΡΊΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ.
ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ. ΕΝΑΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΔΟΝ…..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΑΚΟΜΑ???
Κανέλλα Καζακοπούλου

Υ.Γ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΦΙΛΟΤΙΜΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ????????

Σχόλια