ΦΡΙΚΗ δίχως τέλος ! Ακόμα τρεις αυτοκτονίες !

apelpisia777
Τρεις αυτοκτονίες αποκαλύφθηκαν μόλις χθες σε Κομοτηνή, Αγρίνιο και Χανιά, βυθίζοντας στο πένθος τις τοπικές κοινωνίες. Δραματική είναι η ιστορία του 21χρονου, από οικογένεια Πομάκων, που ζούσε στον Κέχρο Κομοτηνής και, αρχικά, τη Μ. Τετάρτη αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να βάλει τέλος στη ζωή του. Ελαβε εξιτήριο τη Μ. Πέμπτη από το νοσοκομείο Κομοτηνής, όμως η ιδέα της αυτοκτονίας παρέμεινε καρφωμένη στο μυαλό του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το απόγευμα της Μ. Παρασκευής ο 21χρονος βρισκόταν στο σπίτι του, μαζί με τους γονείς του. Σε ανύποπτο χρόνο τους κλείδωσε στο υπνοδωμάτιο, πήρε ένα μεταλλικό εργαλείο (για την κοπή ξύλων) και το κάρφωσε στον θώρακά του. 
Οταν οι γονείς κατάφεραν να βγουν από το δωμάτιο, βρήκαν το παιδί τους αιμόφυρτο και αναίσθητο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ τον θάνατό του επιβεβαίωσε ιατροδικαστής......
. Κατά πληροφορίες, ο 21χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Στα Χανιά ένας 80χρονος εντοπίστηκε νεκρός πάνω στον οικογενειακό τάφο του κοιμητηρίου Αρμένων από τους δικούς του ανθρώπους, που τον αναζητούσαν με αγωνία για ένα 24ωρο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος είχε καταπιεί μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκου. Στο Αγρίνιο, τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 81χρονος, ο οποίος απαγχονίστηκε στο δωμάτιο του Γηροκομείου Αγρινίου, όπου φιλοξενούνταν. Οι Αρχές ενημερώθηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και διενεργούν έρευνα για να αποσαφηνιστούν τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Κώστας Καντούνης
[www.dimokratianews.gr]

Σχόλια