ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΝΕΜΟΥΔΟΥΡΑ! (Βιντεο)

20140206-134307.jpg
Πρωτοφανές επεισόδιο στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ!!!!
Συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και τον ΕΟΠΥΥ οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που διαλύει τον ΕΟΠΥΥ και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας μετά το πρωτοφανές περιστατικό επεισόδιο που συνέβη χθες βράδυ στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του κυβερνώντος κόμματος στη Συγγρού.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο σύζυγος στην πρωινή εκπομπή του Ν. Νικολόπουλου στο Εtv ο γαλάζιος συνδικαλιστής πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, Μιχάλης Βλασταράκος, επετέθη στην ομοϊδεάτισσα του Βαρβάρα Ανεμοδουρά Πρόεδρο των γιατρών του Πειραιά. Ο Βλασταράκος την χτύπαγε στον τοίχο στα χέρια και στα πόδια, πάντα με βάση τα όσα κατήγγειλε ο σύζυγος της στην τηλεοπτική εκπομπή «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά».

Η Ανεμοδουρά έχασε τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και δεν έχει συνέλθει μέχρι αυτή την στιγμή. 

Δεν αναγνωρίζει ούτε εμένα που κανέναν άλλον, είπε ο σύζυγος, παρότι έχουν περάσει πολλές ώρες από την άνανδρη εις βάρος της επίθεση, και ενώ έχει κατατεθεί μήνυση εις βάρος του κ. Βλασταράκου και έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου ο Βλασταράκος έχει γίνει άφαντος και η αστυνομία αδυνατεί να τον συλλάβει.
Το πιο περίεργο όμως είναι ότι ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου, ο Γεωργιάδης στο υπουργείο Υγείας και τα στελέχη στην Συγγρού, κάνουν σαν να μην συνέβη τίποτα,..... ακόμα και ο Διοικητής του νοσοκομείου αποκάλυψε στον κ. Νικολόπουλο ότι δεν του τηλεφώνησε κανένας για να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του ιστορικού και επιφανούς στελέχους με την οποία συνδέεται προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς. Ο λόγος όπως είπε ο πάντα έγκυρος Αντώνης Μυλωνάκης, ήταν η επιθυμία του κ. Βλασταράκου να σπάσουν την απεργία ενώ η κ. Ανεμοδουρά επέμενε πως δεν έπρεπε να πουλήσουν τον αγώνα των γιατρών και των ασθενών.

Σχόλια