Εξέταση των υποψηφίων δημάρχων με κωλοβυθόμετρο ζητάει ο Βαλλιανάτος



Με επιτυχία συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία για τον δήμο της Αθήνας ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Ο κ. Βαλλιανάτος αποκάλυψε με περηφάνια πως εκδιδόταν επί χρήμασι στο Λονδίνο, οπότε αυτό τον κάνει ιδανικό για δήμαρχο της Αθήνας, αφού είναι γνωστό πως οι Αθηναίοι είναι μεγάλες πουτάνες.

Όπως δήλωσε ο κ. Βαλλιανάτος, έπαιρνε 500 ευρώ την βραδιά –για να κάνει σεξ με έναν κύριο- αλλά, αν τον ψηφίσουμε για δήμαρχο της Αθήνας, θα τον έχουμε δικό μας εντελώς δωρεάν.

Επίσης, ο κ. Βαλλιανάτος δήλωσε πως υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι ομοφυλόφιλοι δήμαρχοι στην Αθήνα αλλά αυτοί δεν εκδίδονταν επί χρήμασι, οπότε δεν πιάνουν μια μπροστά του.

Για να αποδειχτεί η αλήθεια των λόγων του, ο κ. Βαλλιανάτος ζητάει να γίνει εξέταση με κωλοβυθόμετρο σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους της Αθήνας, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι.
Ο κ. Βαλλιανάτος ζητάει η εξέταση των υποψηφίων δημάρχων με το κωλοβυθόμετρο να γίνει σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση, γιατί ο λαός της Αθήνας πρέπει να ξέρει την αλήθεια.

πηγη http://pitsirikos.net/2014/02/%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%89%CE%BB/#more-33561

Σχόλια