ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ!


ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ!

Η 15η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ!!!
ΕΙΧΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Ακόμη μία αυτοκτονία ομολογιούχου του Δημοσίου σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Πρόκειται για την 15η από τότε που η προδοτική συγκυβέρνηση Παπαδήμου έσωζε τους δανειστές και αποφάσιζε να καταληστεύσει τους Έλληνες που στήριξαν με τις αποταμιεύσεις του το ελληνικό κράτος!

Ο Σύλλογος των Ομολογιούχων Δημοσίου, με αφορμή το τραγικό συμβάν, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Δυστυχώς το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 σημειώθηκε ακόμα μια αυτοκτονία ομολογιούχου. Σεβόμενοι τη θέληση της οικογένειάς του δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε περισσότερα στοιχεία. Έτσι, το σύνολο των καταγεγραμμένων –τουλάχιστον- αυτοκτονιών ομολογιούχων από τον σύλλογό μας έφτασε τους 15 (δεκαπέντε)».......


Αυτή η τραγωδία που λαμβάνει χώρα σε βάρος 60.000 έως 100.000 ανθρώπων, έχει τη σφραγίδα των πολιτικών ολετήρων: του Παπανδρέου, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Καρατζαφέρη και όλων των άλλων βουλευτών της τρικομματικής συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) που αποφάσισαν το κούρεμα του “PSI”. Οι πολιτικοί με επικεφαλής τον Ε. Βενιζέλο εξαπάτησαν τους ομολογιούχους.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή τους διαβεβαίωναν ότι δεν επρόκειτο να υπαχθούν οι αποταμιεύσεις τους στο PSI, με αποτέλεσμα να τους εγκλωβίσουν κι έτσι η κυβέρνηση Παπαδήμου παρέδωσε το…τσεκούρι στους δήμιους-δανειστές οι οποίοι άρπαξαν για την πάρτη τους κόπους μιας ζωής των ομολογιούχων! Μαφιόζικου τύπου έγκλημα που θα ζήλευε κάθε εγκληματική οργάνωση!

Για το σχέδιο που υπήρχε σε βάρος των ομολογιούχων δεν θα σταματάμε να γράφουμε. Άλλωστε, το έχει περιγράψει και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων κ. Γιάννης Μαρινόπουλος:

«Οι διαβεβαιώσεις του κ. Βενιζέλου ήταν συνεχείς, όπως και αυτή που έκανε στον κ. Χατζηνικολάου στον Real fm, όπου είπε ξεκάθαρα ότι “για τους ομολογιούχους του δημοσίου δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει βρεθεί λύση αλλά δεν μπορώ να την πω τώρα”! Την επομένη ακριβώς ημέρα πήγε στην Ευρώπη όπου ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία αποζημίωση στα φυσικά πρόσωπα είτε άμεση είτε έμμεση και γι’ αυτό το πράγμα η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί».

Η απάτη του κ. Βενιζέλου σε βάρος αποταμιευτών σε ομόλογα του Δημοσίου, φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένη. Όταν ερχόταν στην Ελλάδα, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έβγαινε στα κανάλια ή στην Βουλή, μοιράζοντας αφειδώς εγγυήσεις και υποσχέσεις ότι δεν θα θίγονταν τα κρατικά ομόλογα μέχρι 100.000 ευρώ από τις επενδύσεις των φυσικών προσώπων, ενώ στην Ευρώπη είχε δεσμευτεί για τα ακριβώς αντίθετα: Για τον σφαγιασμό τους!

Ο κ. Βενιζέλος, σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, παγίδεψε τους επενδυτές, τούς έβαλε σαν τα γουρούνια στο μαντρί του θανάτου, για να υποστούν μετά, τη σφαγή του PSI!

Πάνω από 2 δις ευρώ εξαφανίστηκαν, έγιναν σκόνη με μια κίνηση του Βενιζέλου, την οποία ήρθαν να προσυπογράψουν τα υπόλοιπα μέλη της συγκυβέρνησης Παπαδήμου. Οικονομίες μιας ζωής που αποταμίευσαν άνθρωποι του μόχθου στην… ασφάλεια του Δημοσίου, χάθηκαν μονομιάς, εξαιτίας της αθλιότητας του πρώην υπουργού Οικονομικών! Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία δικαιοσύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Η κυβέρνηση Σαμαρά εξακολουθεί και εμπαίζει τους πολύπαθους ομολογιούχους, ενώ ο φόρος αίματος γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Μία ακόμη αυτοκτονία σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι από τους ομολογιούχους που λόγω της κλοπής την οποία υπέστησαν δεν έχουν ούτε τα φάρμακά τους να αγοράσουν!

Σχόλια