ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΓΙΑ ΣΚΕΦΤEIΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


Ευρωζώνη 2013 Μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονιμός
Ευρωζώνη 2013 Μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονιμός

Σχόλια

  1. Απειλεί να κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει ο Κώστας ο Καραμανλής

    Αποφασισμένος να πει «όχι» στη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ εάν ο Γιάννης Στουρνάρας συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος φέρεται ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού και επί 13 χρόνια προέδρου της ΝΔ, συνδέεται άμεσα με το εσωτερικό μέτωπο του κόμματος, όπου ο κ. Στουρνάρας αποτελεί «κόκκινο πανί» για μεγάλο αριθμό νεοδημοκρατών.

    Ο κ. Καραμανλής φέρεται να έχει αρνητική άποψη για τον κ. Στουρνάρα, αλλά σπεύδει να τον διαχωρίσει από τον πρωθυπουργό, τον οποίο όπως λέει στηρίζει. Βάσει του ρεπορτάζ, ο κ. Καραμανλής ουσιαστικά δεν ξεχνάει όσα έχει πει οι υπουργός Οικονομικών για την «καταστροφική» διετία 2007-2009.

    Σχόλιο Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Γιάννη Στουρνάρα αλλά ο Κώστας ο Καραμανλής προσπαθεί με το ζόρι να μου τον κάνει συμπαθή.

    Δεν το χωρά το μυαλό μου ότι ο άνθρωπος που διέλυσε τη χώρα και στη συνέχεια μετετράπη στον πιο σιωπηλό και ράθυμο βουλευτή των τελευταίων δεκαετιών μας απειλεί κιόλας ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, δεν θα συνεχίσει δηλαδή να εισπράττει χωρίς προφανή λόγο τη βουλευτική αποζημίωση.

    Τι καταλογίζει στον Στουρνάρα; Ότι απλώς διάβασε τους αριθμούς της καταστροφικής διακυβέρνησης Καραμανλή, όπως τους έχει διαβάσει ο οποιοσδήποτε ευρωπαϊκός και διεθνής φορέας. Πόσο άλλο θράσος;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
    απουσιάζει από την προηγούμενη’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο.
    {{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
    Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή, του ανθρώπου που κουβαλάει μια ζωή μαζί του την αναισθησία, του πολιτικού που θα έπρεπε οι τύψεις να τον είχαν ,τουλάχιστον τρελάνει, ή να έχει εξαφανισθεί από το πολιτικό προσκήνιο, αφού η αυτοκτονία προκαλείται από αγανάκτηση, κατάθλιψη και απόγνωση.
    Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των ..συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι έχουν και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καταστροφή του Καραμανλή

    Ακολουθεί μία δεκαετία σταθερότητας στο επίπεδο του περίπου 100% του ΑΕΠ με τη σφραγίδα Σημίτη.
    Επειτα, ήρθε η καταστροφή.
    Από το 99,8% του ΑΕΠ το 2004, όταν αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή σκαρφαλώνει στο 107,5% του ΑΕΠ το 2006, στο 112,9% του ΑΕΠ το 2008 και στο 127,9% το 2009. Η χώρα μπαίνει στον αστερισμό της χρεοκοπίας.
    Ανάλογη διαδρομή τρελού φορτηγού ακολουθούσε φυσικά και ο προϋπολογισμός.

    Από το εντελώς μααστριχτικό 2,4% του ΑΕΠ το 1980,
    το έλλειμμα άρχισε να σκαρφαλώνει, φθάνοντας στο 14,2% του ΑΕΠ το 1990,
    για να τεθεί ξανά υπό έλεγχο ενόψει ένταξης στην ΟΝΕ το 1999.


    Τα σημερινά στοιχεία της Εurostat, μετά τις πολλές αναθεωρήσεις τους, δεν θα μας έβαζαν στην ΟΝΕ,
    αφού το έλλειμμα το 1999 ήταν 3,1% του ΑΕΠ, 0,1% πάνω από το όριο του Μάαστριχτ.
    Ούτε όμως θα μας έβγαζαν από την επιτήρηση το 2007, όπως θριαμβολογούσε τότε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ισχυριζόμενη ότι εξυγίανε τα δημόσια οικονομικά, αφού το έλλειμμα το 2006 ήταν 5,7%.

    Η συνέχεια αποδείχθηκε ακόμη δραματικότερη, με τον έλεγχο να χάνεται και το έλλειμμα να σκαρφαλώνει στο 15,6% το 2009. Ηταν τότε που ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναφώνησε το περίφημο: «Το παιχνίδι τελείωσε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η Ν.Δ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σεναριο ειχε δρομολογιθη το 2006 απο Μερκελ και Σαρκοζι.Να φυγει καθαρος ο δεξιος κουραδομηχανη προθυπουργος Καραμανλης να αναλαβει ο πανηλιθιος σοσιαληστης Γεωργακης και η χρεωκοπια να σκασει οταν θα αναλαβει η αριστερα.Οι Ελληναραδες Γιουροβιζιον,Νεξτ Τοπ Μοντελ,Ελλαδα εχεις Ταλεντο.Τριζουν τα κοκκαλα των προγονων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου