ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ – Η ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ.«Δεν μπορώ να συμπράξω στην αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων από τα πειρατικά funds του Στουρνάρα». (ΒΙΝΤΕΟ)

.........μιλώντας στη Βουλή σήμερα για το φόρο ακινήτων είπε:
«Δε μπορώ να το δεχθώ συνειδησιακά, εθνικά ιστορικά και λαμβάνω δεκάδες αντιρρήσεις από τους συμπολίτες μου… 
Η κατάσταση της ανάγκης αντιστρέφεται  και την επικαλούμαι και λέω ότι δεν θα σας πληρώσω κύριοι της Τρόικας γιατί θα μου πεθάνει το παιδί και ο λαός».

δειτε και την συνεχεια.............


Σχόλια

  1. ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟΥ
    Σε νέα βάση τίθεται η συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από την μερική ταύτιση απόψεων και τη σχετική συμφωνία μεταξύ των κκ. Αλ. Τσίπρα και Π. Καμμένου, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Βουλή. Από την συνάντηση προέκυψε μία συμφωνία για γενικότερη συνεργασία σε κοινοβουλευτικό και κοινωνικό επίπεδο, η οποία πιθανώς φτάνει έως και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Στο πεδίο αυτό χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ. Καμμένου.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι παρά τις ιδεολογικές διαφωνίες υπήρξε συμφωνία για την ανάγκη να δημιουργηθεί «μία πλατιά παλλαϊκή συσπείρωση για συμπαράσταση στον Κυπριακό λαό», ενώ τόνισε και ότι «το κοινό μέτωπο θα εκφραστεί και στο κοινοβούλιο, αλλά κυρίως στο κοινωνικό πεδίο»...
    Ο κ. Καμμένος από την πλευρά του είπε πως το μήνυμα που πρέπει να σταλεί στην Κύπρο είναι πως «δεν είναι ούτε μακριά, ούτε μόνη της» και αναφέρθηκε στην συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι «θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε παρά τις ιδεολογικές διαφορές» και ότι η συνεργασία αυτή έχει στόχο την δημιουργία ενός «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».[tovima]
    Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
    Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Χρειάζεται έναν δοκιμασμένο πρωθυπουργό , με μια ομάδα έντιμων συνεργατών, που θα αναστηλώσουν τη χώρα και θα αγωνιστούν για την κοινωνική δικαιοσύνη των Ελλήνων.
    Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα, ανθρωπιά και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης, χρειαζόμαστε.
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα.
    Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ….
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ !!!

    "Ελάτε να πάμε όλοι μαζί να διαπραγματευτούμε'' φώναζε με όση δύναμη είχε...
    Ο Παπανδρέου με το λίγο που κυβέρνησε έδωσε δείγματα για το που ήθελε να πάει τη χώρα . Ήταν εμφανή λίγα από όλα όσα τόσα χρόνια ζητούσαμε από το πολιτικό σύστημα.

    Όταν στα δύσκολα ζήτησε τη στήριξη των υπολοίπων, "ελάτε να πάμε όλοι μαζί να διαπραγματευτούμε" ακόμα και ο συνεργασθείς με τη δεξιά Φώτης το αρνήθηκε.
    Για φανταστείτε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με ένα κοινό σχέδιο να διαπραγματεύονται τη σωτηρία της χώρας.

    Όταν οι υπόλοιποι σωτήρες το αρνήθηκαν τόλμησε να ζητήσει δημοψήφισμα, δηλαδή να αποφασίσει ο λαός στην ουσία όλοι εκείνοι που δεν τον στήριξαν στο πρώτο κάλεσμα.

    Τότε πέσαν όλοι οι "δημοκράτες" να τον φάνε και τον έφαγαν με βοήθεια και δικών του στελεχών.

    Ποιος δεν θυμάται τα Ζάππεια με την πληθώρα ισοδυνάμων, την επαναδιαπραγμάτευση και για να μη γράφω πολλά τον Σαμαρά, Βενιζέλο και ρέστους προεκλογικά ποιο πολλά και από τον Τσίπρα υποσχόντουσαν.

    Μακάρι να κάνει ένα νέο κόμμα αλλά να επιλέξει τους σωστούς και θα κριθεί ανάλογα πιστεύω. Όχι να μην πάρει το ΠΑΣΟΚ να το αφήσει στο Βενιζέλο να παίζει.

    Έτσι κι' αλλιώς είναι ανύπαρκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπουργός οικονομικών ανέλαβε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

    ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία δραματική κατάσταση.

    Στις 20 Οκτωβρίου του 2009 ανακοίνωσε στο ECOFIN ότι το έλλειμμα για το 2009 βρίσκεται στο 12,5% από 6% που το υπολόγιζε η προηγούμενη κυβέρνηση[11] (τελικά το 2010 αναθεωρήθηκε στο 15,4%). Δύο μέρες μετά ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την Ελλάδα από Α σε Α-.

    Λίγο μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού
    υπήρξε νέα αρνητική εξέλιξη που αφορούσε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας

    . Στις 8 Δεκεμβρίου ο οίκος Fitch υποβάθμισε για δεύτερη φορά την ελληνική οικονομία στο επίπεδο ΒΒΒ.

    Με την σειρά του ο οίκος Standard and Poor's προχώρησε στις 16 Δεκεμβρίου σε υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, κρίνοντας το πρόγραμμα της κυβέρνησης για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας ανεπαρκές.

    Ακολούθησε τρίτη υποβάθμιση της ελληνική οικονομίας, στις 23 Δεκεμβρίου, αυτή την φορά από τον οίκο Moody’s.[19]

    Από τα μέσα Ιανουαρίου του 2010 ξεκίνησε μία συνεχής άνοδος των spreads, που αναφερόταν συχνά στον τύπο ως ράλι ή κούρσα των spreads.

    Στις 21 Ιανουαρίου του 2010 το spread των 10ετών ομολόγων ξεπέρασε τις 300 μονάδες

    και στη συνέχεια ακολούθησε έντονα αυξητική πορεία ξεπερνώντας ακόμα

    και τις 1000 μονάδες τον Απρίλιο του 2010.

    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΑΑΑ???????????????
    ΑΙΣΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Libre Belgique μιλά για κυνισμό Καραμανλή που κατέστρεψε την Ελλάδα και Ε.Ε…
    Η Libre Belgique μιλά για κυνισμό Καραμανλή που κατέστρεψε την Ελλάδα και Ε.Ε…
    …αλλά εγχώρια Μέσα Ενημέρωσης επιτίθενται στον Παπανδρέου…
    Διαβάστε το παρακάτω άρθρο όπως το αναπαράγει με απόλυτη σοβαρότητα το kerdos.gr στη βάση πληροφοριών από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
    Ένα άρθρο όμως που…
    α) … μιλά ξεκάθαρα για κυνισμό Καραμανλή, ο οποίος έβλεπε τη χώρα του να καταρρέει και την Ε.Ε. να κινδυνεύει αλλά δεν έκανε τίποτα, και
    β) … αναδεικνύει ότι η ειλικρίνεια του Παπανδρέου για το πραγματικό πρόβλημα της χώρας ήταν ο καταλύτης των εξελίξεων (χωρίς να αποκαλέσει ποτέ την Ελλάδα “διεφθαρμένη”), δεδομένου ότι η Μέρκελ τον Δεκέμβριο του 2009 αρνιόταν κάθε βοήθεια αλλά 4 μόλις μήνες μετά πέρναγε από το Κοινοβούλιό της το μεγαλύτερο αναλογικά πακέτο στήριξης σε μία χώρα στην παγκόσμια ιστορία,
    βαφτίζεται από συγκεκριμένα εγχώρια μέσα ενημέρωσης σε τίτλους ως “βόμβα” για τον Παπανδρέου…
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
    http://www.smartpost.gr
    Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι αναπαράγουν το σύνολο του άρθρου και ο κόσμος μπορεί να βγάλει συμπεράσματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».

    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.

    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.

    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.

    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.

    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.

    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λιάπης εισέπραττε το ΕΚΑΣ(!) των χαμηλοσυνταξιούχων ενώ ήταν υπουργός

    Καλά, όλοι είχαμε υποψιαστεί για την έλλειψη τσίπας από μερικούς πολιτικούς αλλά αυτό με τον Λιάπη, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Στην Βρετανία πήγαν φυλακή βουλευτές για 800 ευρώ, τι πρέπει να γίνει εδώ που ο υπουργός εισέπραττε το ΕΚΑΣ ώς … χαμηλοσυνταξιούχος (!!!), την ώρα που δήλωνε δαπάνη περίπου 12.000 ευρώ για την …πισίνα του;

    Αιδώς Αργείοι
    Το επίδομα που λαμβάνουν όσοι ανήκουν στις λεγόμενες ασθενέστερες τάξεις, φέρεται να έλαβε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα πάντα με τη φορολογική του δήλωση!

    Πρόκειται για το ΕΚΑΣ, που εισπράττουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι, για να μπορέσουν να επιβιώσουν και το οποίο δηλώνει ότι έλαβε το 2008, την περίοδο που ήταν υπουργός και ο Μιχάλης Λιάπης.

    Σύμφωνα με το Opinionpost.gr, στη φορολογική δήλωση που υπέβαλλε ο κ. Λιάπης το 2009 στη ΔΟΥ Κηφισιάς, αναφέρει ότι εισέπραξε “καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης ύψους 6.434,49 ευρώ.

    Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι στην ίδια δήλωση ο Μιχάλης Λιάπης δεν κρύβει τα εισοδήματά του, αλλά αναφέρει το ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης για το έτος 2008 που άγγιζε τα 35.308,20 ευρώ (οι βουλευτές φορολογούνταν για το μισό του βουλευτικού μισθού τους).

    Ακόμα δήλωνε εισοδήματα (μισθούς, ημερομίσθια) 13.740,96 ευρώ , επικουρικές συντάξεις, μερίσματα κ.α. ύψους 17.584,59 ευρώ, αλλά και άλλες δραστηριότητες.

    Στη δήλωση αναφέρεται αναφέρεται ακόμα και η “τεκμαρτή δαπάνη για δεξαμενές κολύμβησης ύψους 11.600 ευρώ”!

    Σύμφωνα πάντως με το πολιτικό γραφείο του κ. Λιάπη, πρόκειται για αβλεψία και τυπογραφικό λάθος του λογιστή του πρώην υπουργού.

    Το εξοργιστικό είναι πως ένας φορολογούμενος, που δηλώνει τόσο υψηλά εισοδήματα, μπορεί να αναγράφει και το επίδομα του ΕΚΑΣ και κανένας εφοριακός να μην παρατηρεί ότι δεν μπορεί το επίδομα να συνυπάρχει στην ίδια δήλωση με την “δεξαμενή κολύμβησης”.

    Από την αποκάλυψη της υπόθεσης, πέρα από το πολιτικό θέμα που προκύπτει, υπάρχουν σαφέστατες ευθύνες των ανθρώπων που έλεγξαν τη δήλωση και δεν πρόσεξαν τίποτα περίεργο.

    Το περιστατικό είναι ένα ακόμα δείγμα της αποσάθρωσης των φορολογικών μηχανισμών, που έχουν αναλάβει να αυξήσουν τα έσοδα του κράτους στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ .

    Κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλο, κύριε Τσίπρα , κύριε καμένε ….

    Είναι τόσο ειδεχθές το προνόμιό σας να διεκδικείτε, το βραβείο της αποδόμησης του πρωθυπουργού του 43% Γιώργου Παπανδρέου, της διάλυσης του Πασόκ και του εθνικού κινδύνου που δημιουργήσατε για την πατρίδα μας.

    Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού , αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!

    ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»» !!! σημαίνει άμεση μείωση των εσόδων, άμεση αποσυναρμολόγηση του κρατικού συνδετικού ιστού, άμεση υπονόμευση της δημοκρατίας.
    Δεν πληρώνω σημαίνει , κατάλυση κάθε έννοιας έννομης τάξης, και οδηγεί το πολίτευμα και την Ελλάδα σε επικίνδυνους αντιδημοκρατικούς ατραπούς.

    Δεν πληρώνω σημαίνει, ότι το κράτος στερείται ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ εσόδων, και το αποτέλεσμα οδηγεί σε νέο δανεισμό και υπερδιόγκωση του χρέους και του ελλείμματος.
    Σας υπενθυμίζω κύριοι, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις , οι ΤΑΧΙ πορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί η λιμανο-πειρατεία, οι απεργίες, γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ. και σχεδόν του συνόλου των ΔΥ, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει όλων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!

    Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ‘’δικιά σας’’( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής υπόδειξης και καθοδήγησης , που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων, ώστε να «φανεί σαν αδυναμία Παπανδρέου, κακό σχέδιο, αποτυχημένη εφαρμογή, ώστε να μπούμε στα μνημόνια που τόσο επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι που σας καθοδηγούσαν και σας έδιναν εντολές.

    Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ευτελίζονται , πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.
    Σήμερα , σαν πολιτικές πόρνες διαλογής, όπως ομολογούν δημοσίως , πολλοί συνάδελφοί σας, εκτελείτε αναντίρητα όλες τις σκληρές και απάνθρωπες εντολές των τοκογλύφων αφεντικών σας, για να σας χορηγήσουν την επόμενη δόση αντεθνικών ναρκωτικών, προκειμένου να σας επιτρέψουν να καθήσετε γιαλίγο ακόνη , στις..πολυθρόνες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου