Ευάγγελος Τσογλάνογλου....!

 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως καλλιεργεί τον «εκτσογλανισμό» της κοινωνίας. Μακάρι να ήταν λίγο τσογλάνια οι Έλληνες, δεν θα ψήφιζαν Βενιζέλους. 
Από χαϊβάνια σε τσογλάνια, θα ήταν μια κάποια πρόοδος.
Πρέπει να είναι σε πολύ δύσκολη θέση ο Βενιζέλος, για να λέει πως μια κοινωνία -την οποία ο ίδιος και η παρέα του οδήγησαν στην χρεοκοπία και τον εξευτελισμό- κινδυνεύει να εκτσογλανιστεί.
Είναι σαν να δολοφονείς κάποιον και -αντί να σε συλλάβουν- να θέλεις να έχεις γνώμη και για τα ρούχα που θα φοράει το πτώμα μέσα στην κάσα.
Ελπίζω και εύχομαι ο Ευάγγελος Βενιζέλος να βρεθεί σε ακόμα χειρότερη θέση. Ελπίζω να πληρώσει για τα κορμιά που πέφτουν γύρω μας.
Αν η Ελλάδα θέλει να έχει μέλλον, η θέση ανθρώπων όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι στην φυλακή.
Επίσης,
θα πρέπει να του αφαιρεθεί το επίθετο. Στο εξής, να τον λένε Ευάγγελο Τσογλάνογλου.
(Στα μάτια της φωτογραφίας, ταιριάζει το επίθετο «Τσογλάνογλου». Γάντι.)


pitsirikos

Σχόλια

  1. ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ .

    Κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλο, κύριε Τσίπρα , κύριε καμένε ….

    Είναι τόσο ειδεχθές το προνόμιό σας να διεκδικείτε, το βραβείο της αποδόμησης του πρωθυπουργού του 43% Γιώργου Παπανδρέου, της διάλυσης του Πασόκ και του εθνικού κινδύνου που δημιουργήσατε για την πατρίδα μας.

    Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού ,
    αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ",

    φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!

    Δεν Πληρώνω,
    έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν 500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.

    Δεν πληρώνω ,
    έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους.

    ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»» !!!
    σημαίνει άμεση μείωση των εσόδων, άμεση αποσυναρμολόγηση του κρατικού συνδετικού ιστού, άμεση υπονόμευση της δημοκρατίας.

    Δεν πληρώνω σημαίνει , κατάλυση κάθε έννοιας έννομης τάξης, και οδηγεί το πολίτευμα και την Ελλάδα σε επικίνδυνους αντιδημοκρατικούς ατραπούς.

    Δεν πληρώνω σημαίνει,
    ότι το κράτος στερείται ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ εσόδων, και το αποτέλεσμα οδηγεί σε νέο δανεισμό και υπερδιόγκωση του χρέους και του ελλείμματος.

    Σας υπενθυμίζω κύριοι, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις , οι ΤΑΧΙ πορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί η λιμανο-πειρατεία, οι απεργίες, γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ. και σχεδόν του συνόλου των ΔΥ, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει όλων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!

    Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ‘’δικιά σας’’( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής υπόδειξης και καθοδήγησης , που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων, ώστε να «φανεί σαν αδυναμία Παπανδρέου, κακό σχέδιο, αποτυχημένη εφαρμογή, ώστε να μπούμε στα μνημόνια που τόσο επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι που σας καθοδηγούσαν και σας έδιναν εντολές.

    Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ευτελίζονται , πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.

    Σήμερα , σαν πολιτικές πόρνες διαλογής, όπως ομολογούν δημοσίως , πολλοί συνάδελφοί σας, εκτελείτε αναντίρρητα όλες τις σκληρές και απάνθρωπες εντολές των τοκογλύφων αφεντικών σας, για να σας χορηγήσουν την επόμενη δόση αντεθνικών ναρκωτικών, προκειμένου να σας επιτρέψουν να καθίσετε για λίγο ακόμη , στις..πολυθρόνες σας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα ένας κομμουνιστής και ένας ακροδεξιός
    σε μια άτυπη(?), άγνωστη για μας συμφωνία, με μια ακροδεξιά εγκληματική δολοφονική Ναζιστοφασιστική οργάνωση των πρώην συναγωνιστών του Αντώνη τη Χρυσή αυγή, σας ζητούν να τους ψηφίσετε για να ..σας σώσουν !!!
    ΡεΕΕΕ! Τι χάλια, τι ξεπεσμός, τι κατάντια !
    ΥΓ.
    Σήμερα, ο δικαιωμένος ΠΛΗΡΩΣ στη συνείδηση των Ελλήνων, πρώην Πρωθυπουργός Γεώργιος Α. Παπανδρέου και η ομάδα των συνετών και ΕΝΤΙΜΩΝ συνεργατών του, αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις , και συνεχίζουν το έργο διάσωσης της πατρίδας μας.
    Πόσο ακόμη, και τι άλλο απαιτείται, για να τους ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ να συνεχίζουν την αναγέννηση της πατρίδας μας?
    Οι αποκαλύψεις και η διαφάνεια και η λογική, μας εφοδιάζουν με εκείνα τα στοιχεία ώστε η ψήφος μας, το δημοκρατικό αυτό προνόμιο, να συμβάλει στην αναγέννηση της πατρίδας μας, στη σωτηρία των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς σαν κράτος, πως θα ζήσουμε ? Με τι πόρους?

    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ποιος αμφισβητεί πλέον το δίκιο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το αγώνα που έκανε να υψώσει το ανάστημά του και να αγωνιστεί για τη σωτηρία της Ελλάδας?
    Ποιος πλέον αμφισβητεί το πόσο πιο ήρεμα, πιο μαλακά, πιο ανώδυνα θα είχαμε αντιμετωπίσει με επιτυχία, όλα όσα σήμερα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη και το μέλλον δυσοίωνο για εμάς και τα παιδιά μας.
    Ποιοι μας ξεσήκωσαν εναντίον του υποσχόμενοι ‘’Παραδείσους και ρύζι’’?
    Γιατί αφού όλα με τον Γιώργο ήταν λάθος, όπως μας έλεγαν , σήμερα αγωνίζονται να εφαρμόσουν, ένα μέρος από αυτά που είχε αποφασίσει?
    Γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας?
    Εμείς σαν κράτος πως θα ζήσουμε ? Με τι πόρους? Σε ποια χώρα?
    Κι όμως ξεπουλήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να πεί το νέο ΟΧΙ στους ‘’αιρετούς φασίστες’’ ΜΕΡΚΟΖΥ της κεντρικής και όχι μόνο νεοφασιστικής Ευρώπης!
    Τον διώξαμε γιατί μας είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ ! και φέραμε στη θέση του ότι το χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει.
    Δύο απόκληρους της κοινωνικής ευαισθησίας , δύο αδίστακτους βρικόλακες της εξουσίας, δύο προικοθήρες της παρανομίας, δύο εμπόρους πατριδοκαπηλίας.
    Και σήμερα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και άλλο λάθος? Θα φέρουμε στην εξουσία τις ‘’ ΡΟΖ ΟΡΔΕΣ’’ του Τσίπρα και των Τσιπρέων που μαζί με τους Σαμαρά , Βενιζέλο και τα άλλα πολιτικά ζιζάνια και υπόλοιπα, κατέστρεψαν ότι είχε αφήσει ο Καραμανλής?
    Τι έμεινε πλέον από την παραγωγική μας μηχανή? Πως θα αναστήσουμε τη νεκρή έως και ανύπαρκτη πλέον, υποδομή? Τι θα βρούνε τα παιδιά μας και πως θα ζήσουν οι επόμενες γενιές?
    Τι θα παράγουμε για να ξεπληρώσουμε το χρέος του Καραμανλή ,που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ διπλασίασε σε πέντε χρόνια από την μεταπολίτευση και μετά (Από 178 δις. Σε 300 δις).
    Θα πυροβολήσουμε ΞΑΝΑ τα πόδια μας και τα παιδιά μας????
    ΝΑ !!!
    Γιατί σήμερα μας πίνουν το αίμα! ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? Τελικά μήπως μας αρέσει ο μαζοχισμός???
    Μήπως ‘’πλαδαριάσαμε’’ επικίνδυνα σαν έθνος?
    Μήπως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας?
    Μήπως πρέπει να δώσουμε ξανά την ευκαιρία στον Γιώργο,
    να σώσουμε τα παιδιά μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική κατάντια του κόμματος του Καμμένου
    Καθώς οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν και οι στενοί συνεργάτες του τον ξεσκεπάζουν ως ψεύτη, το ερώτημα είναι: Γιατί τον πήραμε ποτέ στα σοβαρά;
    Κάνω update σ' αυτό το παλιότερο ποστ, με αφορμή όσα συμβαίνουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τις τελευταίες ημέρας, τα περισσότεροι "σοβαρά" στελέχη του (δηλαδή όσοι δεν θα έκαναν επιτυχία στο Δελφινάριο, ή όσοι δεν ασχολούνται με τους Αεροψεκασμούς) έχουν πάθει σοκ με αυτό που θεωρούν καιροσκοπισμό του Πάνου Καμμένου - και με τη σύγκλιση του με τον ΣΥΡΙΖA.
    Οι υπόλοιποι μιλούν για αποστασία. Ο Μαρκόπουλος -το μεγάλο όνομα που είχε φύγει απ' την ΝΔ για χάρη του Καμμένου- διαφωνεί και αποπέμπεται, ο Ζώης διαφοροποιείται.
    Και ο συνδικαλιστής σούπερσταρ Γιάννης Μανώλης έφυγε σήμερα 11 Δεκεμβρίου απ' το κόμμα και καταγγέλλει αυτό που όλοι φανταζόμασταν: Τον κατηγόρησε ότι έλεγε ψέματα πως δεν έδωσε το Μάιο του 2012 non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν εκείνος σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προσπαθούσε, μέσω των διερευνητικών εντολών, να οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης.
    «Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.

    Άλλος ένας πολιτικός που αποστασιοποιείται απ' το παρελθόν του και, χαστουκίζοντας το Σύστημα, εμφανίζεται σαν Επαναστάτης και Παιδί του Λαού. Η υπόθεσή του όμως δεν είναι (μόνο!) για γέλια...
    *Αφού διαβάσετε το ποστ, ρίξτε μια ματιά και στα σχόλια, όπου ο κύριος Καμμένος (είναι άραγε όντως αυτός;) με ξεσκεπάζει με ατράνταχτα στοιχεία ως πληρωμένο γραφιά και παπαγαλάκι. Απόλαυση! Πηγή: www.lifo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. [[ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ, Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ]]
    Αντι , Κεφαλο-Γιάννης , μπήκε ο φλατζο-ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!
    Ο Κεφαλογιάννης παραλίγο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ! ! ! !
    Παραλίγο να γινόταν αρχηγός κόμματος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης! Οχι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά των... Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η είδηση (λέμε τώρα) βγήκε κατά τη διάρκεια της κόντρας που είχε χθες στη Βουλή ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας με τον Πάνο Καμμένο. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε....
    στον Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι «όλη του η οικογένεια περιλαμβανόταν στη λίστα Λαγκάρντ».

    Ο «γαλάζιος» βουλευτής αντέδρασε, λέγοντας στον πρώην συνοδοιπόρο του να τον ψάξει «μέχρι την τρίτη γενιά και να είναι προσεκτικός» και ότι δεν έλεγε τα ίδια «όταν με παρακαλούσε να ηγηθώ των Ανεξάρτητων Ελλήνων»! Ο Μ. Κεφαλογιάννης, όπως εξήγησε, αναφερόταν στο βράδυ της ψηφοφορίας του δεύτερου Μνημονίου, όταν ο ίδιος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Καμμένος παραδέχθηκε ότι «τότε πράγματι σας ζητήσαμε να έρθετε μαζί μας.

    Εσείς, όμως, προτιμήσατε να παρακαλέσετε τον Σαμαρά να σας πάρει μαζί του, αν και εγώ νόμιζα ότι διαθέτετε κρητική λεβεντιά». Καλά, από λεβέντες (Κρητικούς και άλλους) είναι γεμάτη η Βουλή...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ποιο επικίνδυνος για τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα άνθρωπος που πέρασε ποτέ από τα σκαλοπάτια της πολιτικής στην χώρα μας, ο νυν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, Ευάγγελος Βενιζέλος η αλλιώς Τούρκογλου.
    Το ανθρωποειδές αυτό υπήρξε ο υπεύθυνος των συνταγματικών νόμων τύπου «βασικών μετόχων», «ευθύνης υπουργών» και αυτών για την δικαιολόγηση της συνταγματικότητας όλων των Μνημονίων και δανειακών συμβάσεων με την Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, των εξευτελιστικών για την δημοκρατία φασιστικών νόμων 1178/1981 και 3126/2003 και των άρθρων του συντάγματος 19 παρ. 3 και 86. Αυτό το πολιτικό παχύδερμο σοφίστηκε την αναθεώρηση του άρθρου 16 του 2001 και του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Στο νόμο αυτό ήταν ο εισηγητής και ο νόμος ψηφίστηκε το 2003. Αυτός θέσπισε διά νόμου την ατιμωρησία των πολιτικών, δίνοντας το δικαίωμα και την αρμοδιότητα μόνο στη Βουλή προκειμένου να ασκεί διώξεις κατά υπουργών, οι οποίοι διέπραξαν ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων τους, αφαιρώντας έτσι, από το δικαστικό σώμα τον θεσμικό ρόλο του στην απονομή δικαιοσύνης.
    Ως υπουργός Πολιτισμού επεδίωξε την ανέγερση περσικού μνημείου στον Μαραθώνα χαρακτηρίζοντας «την κοσμοϊστορική μάχη» στον Ταχυδρόμο της 24.02.2001 σαν ένα «ξενοφοβικό και ρατσιστικό» ιδεολόγημα και τον Μαραθώνα σαν ένα απλό «τοπωνύμιο».
    Εμπόδισε τις αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αίγυπτο για εντοπισμό του τάφου του Μεγάλου Αλέξανδρου και την προβολή του Αρχανθρώπου του Σπηλαίου Πετραλώνων Χαλκιδικής που εντοπίστηκε από τον ανθρωπολόγο και αρχαιολόγο Άρη Πουλιανο.
    Συνέβαλε στη καταστροφή αρχαιοελληνικών χώρων σε όλη την Ελλάδα χρηματοδοτώντας κάθε αρχαιολογική δραστηριότητα για ανασκαφές βυζαντινών μνημείων που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό.
    Οι εγχώριοι κερδοσκόποι βρήκαν στο πρόσωπο του ανθρωποειδούς αυτού τον καλό και αξιόπιστο συνεργάτη τους.
    Με τους νόμους που ο ίδιος ως υπουργός Δικαιοσύνης έφτιαξε, εξασφάλισε προς το παρών την ατιμωρησία του και των άλλων καθαρμάτων της διαπλοκής, στα οποία ως υπουργός Πολιτισμού ανάθετε απ’ ευθείας έργα των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ κατάστρεψε τη χώρα, θυσίασε τις ημέρες μας και σπατάλησε τις ζωές μας και η απώλεια επαφής του με την πραγματικότητα δε συνιστά άλλοθι. Πρόκειται για το παράδοξο της συνειδητής παραφροσύνης. Πληρώνουμε απωθημένα μιας προσωπικότητας που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Εάν δεν του περάσουν χειροπέδες τότε σίγουρα θα του περάσουν ζουρλομανδύα σύντομα…
    Εάν υπήρχε στην Ελλάδα Δικαιοσύνη θα επαναφερόταν η θανατική ποινή μόνο και μόνο για να ντουφεκιστεί ‘η να κρεμαστεί αυτό το ανθρωποειδές που συστηματικά έσβησε τα ίχνη του για την εγκληματική του συμπεριφορά για να αποφύγει την τιμωρία του.
    Όλα τα καθάρματα της ευρύτερης ελληνικής ιστορίας έχουν τα ίδια προδοτικά χαρακτηριστικά, είτε αυτά είναι ανθρωπολογικά, είτε εθνικοπολιτικα, είτε οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΥΜΙ ΓΙΑ ΕΚΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟ. ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου