Χτίζουν λιθαράκι – λιθαράκι το .. «γκρέμισμα» των Ελληνικών σπιτιών!




Την ώρα που η τρόικα απαιτεί την απελευθέρωση των πλειστηριασμών, στο φορονομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών υπάρχει διάταξη που μειώνει δραστικά το φόρο μεταβίβασης ακινήτων στο 3%. 
Από αυτή τη διάταξη όμως, εξαιρούνται οι γονικές παροχές, δωρεές και κληρονομιές. Τότε ποιους αφορά; Τις πωλήσεις.

Είναι συνωμοσιολόγοι όσοι βλέπουν σχέδιο πίσω από όλα αυτά; Γιατί μπορεί οι πλειστηριασμοί να πάρουν μερική παράταση μέχρι το τέλος του 2014, αλλά από το 2015 δεν θα χαρίσουν κάστανα και θα ξεσπιτωθούν χιλιάδες πολίτες. 
Εκτός κι αν το κράτος για πρώτη φορά κοιτάξει τους πολίτες του, οι οποίοι ματώνουν χρόνια τώρα για να πανηγυρίζουν οι πολιτικοί για το πρωτογενές πλεόνασμα που ήρθε με φόρους και «στάση πληρωμών» του κράτους προς τους ιδιώτες.

Σχόλια

  1. ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΛΑΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ H ΧΩΡΑ; TO ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ;
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΟΡΝΕΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ NA ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΡΕΥΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ :
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου