Η ΕΛΛΑΔΑ χειροκρότησε τον Βύρωνα Πολύδωρα!!!!

Η ψήφος του Βύρωνα Πολύδωρα κατά της κατοχικής κυβέρνησης και υπέρ του ελληνικού λαού, χειροκροτήθηκε από την αντιπολίτευση.

Μπορεί  ο εντολοδόχος των δανειστών πρωθυπουργός να διέγραψε
το Βύρωνα Πολύδωρα από το κόμμα της ΝΔ που σαπίζει, αλλά ο Πολύδωρας αποκαταστάθηκε ήδη στις συνειδήσεις των Ελλήνων

Σχόλια

  1. [[ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ, Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ]]

    Αντι , Κεφαλο-Γιάννης , μπήκε ο φλατζο-ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!
    ===========================

    Ο Κεφαλογιάννης παραλίγο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ! ! ! !

    Παραλίγο να γινόταν αρχηγός κόμματος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης! Οχι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά των... Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Η είδηση (λέμε τώρα) βγήκε κατά τη διάρκεια της κόντρας που είχε χθες στη Βουλή ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας με τον Πάνο Καμμένο. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε....
    στον Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι «όλη του η οικογένεια περιλαμβανόταν στη λίστα Λαγκάρντ».

    Ο «γαλάζιος» βουλευτής αντέδρασε, λέγοντας στον πρώην συνοδοιπόρο του να τον ψάξει «μέχρι την τρίτη γενιά και να είναι προσεκτικός» και ότι δεν έλεγε τα ίδια «όταν με παρακαλούσε να ηγηθώ των Ανεξάρτητων Ελλήνων»!

    Ο Μ. Κεφαλογιάννης, όπως εξήγησε, αναφερόταν στο βράδυ της ψηφοφορίας του δεύτερου Μνημονίου, όταν ο ίδιος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

    Ο Καμμένος παραδέχθηκε ότι «τότε πράγματι σας ζητήσαμε να έρθετε μαζί μας.
    =============================
    Εσείς, όμως, προτιμήσατε να παρακαλέσετε τον Σαμαρά να σας πάρει μαζί του, αν και εγώ νόμιζα ότι διαθέτετε κρητική λεβεντιά».
    Καλά, από λεβέντες (Κρητικούς και άλλους) είναι γεμάτη η Βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή συγκυβερνά η άκρα δεξιά με τη δεξιά….
    Το πρώτο πράγμα που διαβάζεις (τρόπος του λέγειν), σε ένα σχόλιο των οπαδών! της χρυσής ευκαιρίας για μάσα,, είναι η πολιτική τους ..παρθενιά. Εμείς ..τώρα ήρθαμε , λένε. Τι είναι λοιπόν η χρυσή αυλή, που ζητά και ..ψήφο ‘’εμπιστοσύνης’’; Ποιον μπορούν να ξεγελάσουν οι κακοί λύκοι του παραμυθιού;
    Η χρυσή αυγή του σήμερα, είναι συνέχεια του εμφυλίου, είναι τα παιδιά της μαύρης μετεμφυλιακής περιόδου, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες, η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’του ..παρα-προχθές.
    Δεν είναι τίποτα νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό !
    Είναι η γνωστή δεξιά με όλα της τα κακά και τα αρπακτικά νύχια. Είναι πληρωμένοι ‘’εκτελεστές’’ αδίστακτων εφοπλιστών και διεθνών εγκληματιών, ομοϊδεάτες του..Σόρος και της..Μέργκελ. Είναι άτομα που έχουν ζήσει στη νύκτα και από τη νύκτα. Είναι οι γνωστοί νονοί και μπράβοι σε κάθε κακόφημοι συνοικία των πόλεών μας. Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, οι απόγονοι της χούντας του τρελού Παπαδόπουλου, είναι οι απόγονοι των προδοτών της Κύπρου
    Είναι γνωστή ακροδεξιά, είναι οι συναγωνιστές του Σαμαρά που ποτέ ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά ….
    Η Χρυσή αυγή είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, των παρακρατικών Γκοτζαμάνηδων, της ΕΡΕ του Μήτσου, της Χούντας, του Αβέρωφ, του Σαμαρά, των Μιχαλολιάκων, των Γρυλλάκηδων, των Μαμανέων, των Ρίζων, των Παυλόπουλων, των Παναγιωτόπουλων, των Στυλιανίδηδων , των Καυκασοποντίων , των τοκογλύφων, των Ψωμιάδηδων των εμπόρων της νυκτόβιας Θεσσαλονίκης, Δράμας, Φλώρινας…. των απανταχού μπαρόβιων και πορτιέρηδων ‘’προστατών’’ της ανομίας και της παρανομίας.
    Είναι οι ‘’κληρονόμοι’’ του εμφύλιου, της βίας, του αδελφικού αίματος.
    Όλοι αυτοί τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση; Οι χρυσαλήτες! Γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε εκλογές και να φύγει η κυβέρνηση της βίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης και των δεσμεύσεών της;
    Μπορεί μερικοί νέοι, να μην είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν και να μάθουν για τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας μας, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρείται ..δικαιολογία για τα αίσχη που γίνονται και γράφονται.
    Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν ..κυβέρνησαν, ότι δεν ήταν στην εξουσία; Μα το παρακράτος της δεξιάς αυτοί δεν το αποτελούν; Αυτοί δεν είναι οι ..αιώνιοι ρουφιανοχαφιέδες του φασισμού;
    Αυτό δεν είναι εξουσία και παρα-συγκυβερνητική οργάνωση της δεξιάς;
    ΥΓ: Και φυσικά , θα αλλάξουν ως συνήθως τον αρχηγό, και όλα θα συνεχίζουν όπως γίνεται χρόνια τώρα. Στη δεξιά όλοι είναι συμμέτοχοι και όλοι είναι…ανεύθυνοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
    Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
    Σήμερα ,κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν , όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
    Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
    Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του ‘’ ΟΧΙ’’, αποκαλύπτει , ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης
    Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά, ένα φίδι που περιμένει να πλησιάσεις.
    Σήμερα την Ελλάδα ‘’διαχειρίζεται’’ η δεξιά και αδέξια πανσπερμία.
    Η δεξιά του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Καμμένου, του Μιχαλολιάκου, του…Λιάπη, του…Ανδριανού,του ..Βουλγαράκη, του..Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη, των εθνικοφρόνωνκαι των προσκολληόμενων…
    Ο φασισμός κάθε χρώματος είναι ΕΧΘΡΟΣ της ανθρώπινης καλοσύνης, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της συμφιλίωσης της δημοκρατίας, της ισότητας, της προόδου και της ευνομίας.
    Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος.
    Σημαίνει θάνατος και αίμα.
    Σημαίνει ανθρώπινη εκμετάλλευση και τραγωδία.
    Σημαίνει κατάρα στους λαούς, που ξεχνάνε :
    ‘’ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ’’.
    ΥΓ
    Και πιο ΥΠΟΥΛΟΣ ο κρυφοφασίστας Καμμένος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΩΝΗΣ ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    Με επεισοδιακό τρόπο έγινε η δίκη του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη για τις λέξεις «καραγκιόζης και ανιματέρ» με τις οποίες χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο.
    Ο δικαστής ρώτησε τον υπουργό Υγείας κατά την απολογία του αν αληθεύουν οι χαρακτηρισμοί που για τους οποίους τον κατηγορεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    -Είπατε τον κ. Καμμένο καραγκιόζη και ανιματέρ;
    -Βεβαίως. Διότι πλην του ότι με αποκάλεσε εθνικό μαλάκα, ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει. Ο όρος «καραγκιόζης» είναι πολιτικός χαρακτηρισμός, κύριε δικαστά.
    -Γιατί;
    -Γιατί έλεγε ότι η Ρωσία δανείζει τρεις φορές φθηνότερα την Κύπρο και απεδείχθη λάθος. Αν ήταν εδώ ο κ. Καμμένος και τον βάζαμε να διαβάσει έναν προϋπολογισμό του κράτους δεν θα έβρισκε ούτε ένα νούμερο.
    -Τον είπατε και ανεπάγγελτο…
    -Βεβαίως. Γιατί, έχει δουλέψει ποτέ;
    Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος διεκδικεί 300.000 ευρώ από τον Υπουργό Υγείας ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
    Είναι δυνατόν να είναι τόσο γραφικός ο Καμμένος; Eιναι δυνατόν να υπάρχουν ηλίθιοι που να συγκινούνται από τους παρακάτω γραφικούς εως βλακείας στίχους του ύμνου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

    Οι στίχοι του νέου ύμνου είναι οι εξής:

    "Κάτι παιδιά με μια Σημαία
    τρέξαν να πουν παντού τα νέα
    Βγάλανε άσσο απ το μανίκι
    πως ο Βαρδάρης φέρνει Νίκη!
    Τρία παιδιά 'π την Ελευσίνα
    την παρατήσαν τη ρουτίνα
    Φέραν στο Σύνταγμα φιρμάνι
    χαμός στη Κρήτη και στη Μάνη!
    ΡΕΦΡΕΝ
    Ξύπνα!...για να στολίσουμε
    το σπίτι μας το πατρικό
    Ξύπνα!...να τραγουδήσουμε
    για το ξημέρωμα στον ουρανό
    Τρέξε!...για να γιορτάσουμε
    στους δρόμους που άνοιξαν για μας,
    Τρέξε!...για να φωνάξουμε,
    "Γεια σου Ανεξάρτητη Ελλάς!!!"
    Ξεκίνησαν απ τον Περαία
    φτάσανε μες τη Καλλιθέα
    Στο Φάληρο, στο Περιστέρι,
    ξεσηκωμός σ όλα τα μέρη
    Μες στο χορό και οι Κυκλάδες
    τα Δωδεκάνησα (οι) Σποράδες,
    της Εφτανήσου τα στολίδια,
    Νίκης μηνύματα όλα ίδια..."
    AΠΑΝΤΗΣΗ Μαντζουράνα στο κατώφλι γάιδαρος στο παραθύρι τι ωραία που είναι η Λεβαδιά χωρίς καμία αιτία…(Κόπανοι)…

    Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΒΥΡΩΝΑ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ 1992 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ |" ΑΤΖΕΝΤΑ 21" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου