Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Μνημονιακός με τη μίζα στο χέρι....Η εγληματική οργάνωση του ευρώ παραμένει στην ευρωζώνη για να μην πεσουν οι τιμες στις μίζες!

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ
«Εγώ δεν είμαι ο μ.....ς, αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία.....
‘Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του υπουργείου Μιχελάκο, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω».
Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Ο Τομπούλογλου με τη μίζα στο χέρι.
Φωτογραφία – ντοκουμένο η οποία δείχνει τον Χάρη Τομπούλογλου να παίρνει τη μίζα των 25.000 ευρώ, παρουσίασε το Extra. Πρόκειται ουσιαστικά για καρέ από βίντεο που έχει καταγεγραμμένη όλη τη σκηνή της δωροδοκίας του πρώην διοικητική του «Αγλαϊα Κυριακού».
Είναι η στιγμή που ο Τομπούλογλου παίρνει από τον άνθρωπο που ανέλαβε να παίξει το ρόλο του μεσάζοντα, το φάκελο με τη μίζα των 25.000 ευρώ από τη διαφημιστική εταιρία.
Ο άνθρωπος που «παγίδευσε» τον Τομπούλογλου είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ των δυο πλευρών
«Του έδωσα το φάκελο, τον άνοιξε να δει αν υπάρχουν μέσα χρήματα, δεν τα μέτρησε, τα έβαλε στο παλτό του και έφυγε από το γραφείο μου», δήλωσε στο MEGA ο Τάσος Γκιάτης, ο οποίος λειτουργούσε ως ενδιάμεσος στην υπόθεση δωροληψίας.
«Στη συνέχεια έδωσε το φάκελο στο συνεργάτη του και του είπε να κατέβει από τις σκάλες, ενώ ο ίδιος κατέβηκε από το ασανσέρ [...] Προφανώς το έκανε για να μη συλληφθεί με τα χρήματα στην τσέπη», είπε και πρόσθεσε πως συνέστησε στον κ. Τομπούλογλου «να μην ρίξει τους ανθρώπους», δηλαδή τη διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.
«Εγώ δεν είμαι ο μ…ς, αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία..... 

‘Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του υπουργείου Μιχελάκο, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω». Τη φράση αυτή ακούγεται να λέει στον ενδιάμεσο ο Τομπούλογλου.
Σύμφωνα με βίντεο που υπάρχει στη δικογραφία, ο κ. Τομπούλογλου στις 9 Δεκεμβρίου σε συνάντησή του με τον ενδιάμεσο καταγράφηκε να λέει: «Πρέπει να έχω μία οριστική απάντηση από αυτούς. Και αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά σε εμένα και τον Μιχελάκο (σ.σ. γιατρός ) θα τους δώσω και άλλες δουλειές».
Με εντολή εισαγγελέα θα ελεγχθούν όλες οι συμβάσεις του νοσοκομείου από το 2012 που ανέλαβε ο Χάρης Τομπούλογλου
Από τα στοιχεία που καταγράφηκαν, τόσο με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τού κατηγορουμένου για απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου, όσο και από βιντεοσκόπησή του, προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος όχι μόνο απειλούσε την εν λόγω εταιρεία με έκπτωσή της από το έργο αν δεν του κατέβαλε 30 χιλιάδες ευρώ -που εν συνεχεία έγιναν 25 χιλιάδες- ως «δώρο», αλλά και υποσχόταν ότι εφόσον πάρει χρήματα θα έδινε κι άλλες δουλειές.
Λίγες μέρες μετά, σε γραπτό μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του Νοσοκομείου στο πρόσωπο που διαμεσολαβεί αναφέρει: «Την Τρίτη έχω ΔΣ, πρέπει να έχουμε κίνηση πριν, αν υπάρχει διάθεση. Ευχαριστώ».
Σε άλλη τηλεφωνική συνομιλία του, στις 16 Δεκεμβρίου, και πάλι με τον ενδιάμεσο, ο κ. Τομπούλογλου φέρεται να λέει: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία κουβέντα … Εγώ μόνο εσένα εμπιστεύομαι. Και να τους πεις να είναι αξιοπρεπές το ποσό και για μένα.
Ο Τομπούλογλου θα απολογηθεί το Σάββατο το απόγευμα υποστηρίζοντας ότι πήρε τα λεφτά για δωρεά.

Σχόλια

  1. Στη Μαλαισία ο Λιάπης; Στις Άλπεις ο Καμμένος! [ΦΩΤΟ]

    Άραγε πλήρωσε την Τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος….?
    Καταραμένη κρίση...

    Πραγματικό χαμό έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο του Secret με την φωτογραφία του Πάνου Καμμένου, να κάνει διακοπές στις Άλπεις και συγκεκριμένα στην διάσημη...
    Κουρσεβέλ, σε ένα από τα θέρετρα που επιλέγουν αρκετοί πασίγνωστοι δισεκατομμυριούχοι, από όλες τις γωνιές του πλανήτη.
    Την επιλογή του Πάνου Καμμένου, με την αποκλειστική φωτογραφία που φέρνουν στο φως τα Παραπολιτικά, έσπευσαν να σχολιάσουν τόσο ο Αδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Ανδρέας Ψυχάρης, ενώ το θέμα κυριαρχεί και στα social media...

    Ο Π. Καμμένος γόνος , δισεκατομμυριούχων ,που ασχολείται με την πολιτική ,κυρίως για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον νόημα στην ζωή του, παίζοντας στην κυριολεξία ,τον χωρίς όρια επαναστάτη ,και κατήγορο ,στην αρχή κατά του ΠΑΣΟΚ ,για σκάνδαλα ,που τα ανακάλυπταν προέβαλλαν τα ελεύθερα blogs, όπως ισχυρίστηκε στην δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου , όπου και καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, και μετά εναντίον των πάντων , και χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλύπτει μία ακόμη αλήθεια που δεν ξέραμε:

    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    ============================
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    =============
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει και αυτός! οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.

    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά.

    Πόση πολιτική αθλιότητα ,

    πόση υποκρισία,

    πόσο εμπαιγμό,

    πόση πολιτική απάτη,

    κρύβουν τα λόγια της ''εθνικής μοιρολογίστρας’’.

    Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’!

    Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει;

    ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι.

    Είμαι και πολύτεκνος, έχω πέντε παιδιά, συμπλήρωσε.
    Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε.

    Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’; Πως ζει ο κόσμος σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου