Οι θλιβερές φιγούρες και η άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης σε όλες τις αξιώσεις της τρόικας

"Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, παίζει θέατρο. Στην αρχή πρόκειται για φαρσοκωμωδία και ύστερα καταλήγει σε τραγωδία"
Ο Δημήτρης Στρατούλης μιλά στο Κόκκινο για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών που απαιτεί η Τρόικα.
Ελλάδα Για πρώτη φορά φόρο θα πληρώσουν και οι ιδιοκτήτες χωραφιών και βοσκοτόπων. 

Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης σε όλες τις αξιώσεις της τρόικας μετά τους λεονταρισμούς, καθώς κλείνουν οι εκκρεμότητες για τον φόρο ακινήτων, τους πλειστηριασμούς, τα μυστικά Συστήματα και τις ομαδικές απολύσεις.

Στη Βουλή κατατέθηκε χθες το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Στην «τσιμπίδα» του νέου φόρου ιδιοκτήτες ακινήτων αντικειμενικής αξίας άνω των 300 χιλιάδων ευρώ.

Για πρώτη φορά φόρο θα πληρώσουν και οι ιδιοκτήτες χωραφιών και βοσκοτόπων. Προβλέπονται επίσης αλλαγές σε φόρους, πρόστιμα, ελέγχους και αποδείξεις. Ο Φόρος θα καταβάλλεται σε τρείς μηνιαίες δόσεις , αντί των ισάριθμων διμηνιαίων. 

πηγη

Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ …ΕΛΙΝΤΑ ΓΙΑ ‘’ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ’’ ???
    Με τι χρήματα, θα καλύψουν τα εγκλήματα Σαμαρά, με όλα όσα ΑΝΤΙΘΕΤΑ υπόσχονται? Κι αφού ο Σαμαράς με τόσες αιματηρές ‘’αρπαγές’’ και δεν κατάφερε σχεδόν τίποτε, οι αντιμνημονιακοί που θα βρούν τα λεφτά, που θα βρούν ιδέες και λύσεις, που θα βρούν τη διάθεση να συνομιλήσουν για ΤΟΣΑ θέματα που τους χωρίζουν και να αποφασίσουν τι προγράμματα θα εφαρμόσουν αφού σε τίποτε δεν συμφωνούν μεταξύ τους???
    Φαντάζεσαι Πάνο..υπουργό και Παναγιώταρο υφυπουργό Παιδείας???
    Φαντάζεσαι εκπρόσωπο τύπου ..Κουίκ ή υφυπουργό ..Οικονομικών??
    Φαντάζεσαι το Λαγό υπουργό ή Πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας?
    Η λύση είναι μία και μοναδική.
    Επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου και των ΕΝΤΙΜΩΝ συνεργατών του στην εξουσία, κοινή στήριξη ΦΑΝΕΡΗ!!! όλων των πολιτικών δυνάμεων, για να σωθεί η χώρα.
    Διαφορετικά ,υπονομεύουμε και το μέλλον των εγγονών μας.
    Όσο καθυστερούμε , τόσο μεγαλώνει το ΧΑΣΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμως ο Γιώργος κράτησε, άντεξε, πίστεψε, αγωνίστηκε, δικαιώνεται.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Η Ελλάδα σώθηκε από τη χρεοκοπία και αγωνίζεται…
    Ο λαός μας συγκινημένος, παρακολουθώντας τις πολιτικές κοκορομαχίες Σαμαρά και Τσίπρα, σκέπτεται ότι όλο αυτό τον καιρό, ο μόνος άνθρωπος που κρατούσε ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο, ήταν ο Γιώργος. Ήταν ο μόνος που έλεγε ‘’ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ’’ !!! Είναι λαός, με παρελθόν και μέλλον και του αξίζει μια ευκαιρία, να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να αγωνισθεί για μια σωστή και βιώσιμη ανάπτυξη και επιβίωση.
    Και ο λαός είδε με τα μάτια του την αγωνία, τον αγώνα και την υπονόμευση από τους ντόπιους και ξένους…Σαμαράδες .
    Πείστηκε πλέον ο ΛΑΟΣ μας, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, και μπορεί και θέλει συνεχίσει τον αγώνα, να βοηθήσει με όλο το κύρος του για την ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ελπίδων μας. Είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα, συμπαραστάθηκε και αγωνίστηκε να μην πτωχεύσουμε. Να σταθούμε στα πόδια μας. Έτσι, άδικα καλούν το λαό να ξεσηκωθεί, να αγωνιστεί, να…τους ξαναψηφίσει !
    Ο υπέροχος λαός, που αγωνίζεται να επιβιώσει , δεν πιστεύει ούτε σε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ( Σαμαράδες, Βενιζέλους, Τσίπρες , Καμμένους ), ούτε σε εγκληματικά στοιχεία του κοινού ποινικού δικαίου…..
    Ξέρει πια, ότι ο ΜΟΝΟΣ που αγωνίστηκε, υπονομεύτηκε, λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε, ενώ μπορούσε και μπορεί να ανοίξει το στόμα του και να χαθούν οι συκοφάντες από προσώπου γης, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Εν τούτοις ο πρώην πρωθυπουργός, με την παραίτησή του απέδειξε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι η υπόθεση της σωτηρίας της πατρίδας, είναι πέρα και πάνω από προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις.
    Σήμερα, είναι ο μόνος που μπορεί να μας κοιτάξει στα μάτια με θάρρος και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!!! και να μας πεί : Εμπρός, να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε .
    Εμπρός για μια νέα αρχή με ευνομία και ισονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΛΑΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ H ΧΩΡΑ TO ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ;
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΟΡΝΕΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΕΙΣΡΕΥΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ :
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου