ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΑ....

Σχόλια

  1. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    KAI H ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Ποιος σήμερα δεν γνωρίζει ότι, αν δεν ήταν Ο Γιώργος Παπανδρέου με την ομάδα των συνετών και εργατικών αλλά ΕΝΤΙΜΩΝ ‘’κηπουρών του’’, θα είχαμε πτωχεύσει με ότι αυτό κατά δύναμη και γνώση καθενός από εμάς , συνεπάγεται?

    Γιατί λοιπόν ΔΙΩΞΑΝΕ οι πολιτικοί Γύπες τον Γιώργο Παπανδρέου?
    Που έσφαλε? Ποιον αδίκησε? Ποιος τον βοήθησε και ποιος δεν τον υπονόμευσε και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? Τι δεν προσέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου με τη θυσία του που εκμεταλλεύονται σήμερα οι άθλιες και πρόστυχες ύαινες???

    Τι έκαναν ΟΛΟΙ, όταν τους καλούσε συνεχώς να αντιμετωπίσουν από κοινού
    όλα τα εκβιαστικά και αντιδραστικά προσωπεία της φασιστικο -αιρετής διακυβέρνησης της Ευρώπης? Που κρύβονταν, που υπονόμευαν και που μεθόδευαν την αποτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης για προσωπική , άθλια και προδοτική ιδιοτέλεια?

    Τι μας λένε τώρα?
    Ότι καθυστέρησε η Κυβέρνηση όταν σε ένα μήνα από τις εκλογές ΞΕΣΠΑΣΕ το καλά φυλαγμένο μέχρι τότε, εγκληματικό και προδοτικό σχέδιο των ‘’εθνικοφρόνων εγκληματιών’’ ?

    Πότε αρνήθηκαν οι Ευρωπαίοι να χρηματοδοτήσουν την κυβέρνηση του παμφάγου εραστή της ‘’κοψιδοεπιλογής ’’?

    Τι λέει ο Δούκας, ο Αλογοσκούφης και γιατί τους ‘’άλλαξε’’?

    Μήπως επειδή δεν τους είχε εμπιστοσύνη, ή , μήπως, επειδή υπονομεύτηκαν από τον Καλαματιανό ‘’Διάβολο της Τανζανίας’’???

    Ο Παπανδρέου φταίει για το μνημόνιο,
    και δεν φταίνε Σαμαράς και Καραμανλής που οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό, και στο όλεθρο? Γιατί σιωπά ο ‘’οικονομολόγος’’ των ..18 μηνων προγραμμάτων κ. Σαμαράς και προσποιείται την ‘’πάπια’’ και δεν μιλά και ‘’ξεχνά’’ ότι ήταν ΕΝΑΣ από τους εκτελεστές μας? Και δεν είναι μόνο ότι ’’ξεχνά’’ και δεν μιλά, αλλά δεν θυμάται πόσα Καλαματιανά ρουσφέτια έκανε ενώ ΗΞΕΡΕ !!! ότι πτωχεύουμε, ότι πεθαίνουμε?

    Ο Παπανδρέου φταίει για το μνημόνιο,
    και δεν φταίνε οι φονικές ‘’ΡΟΖ’’ διμοιρίες των Στρατούληδων και των λοιπών ‘’εθνικοφρόνων κομμουνιστών’’ που ..κατέκαιγαν την Ελλάδα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, προκειμένου να ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ το απληροφόρητο λαό μας με τους ‘’οργισμένους’’ νοικοκύρηδες και τις ξεσπιτωμένες κυράδες του σε ένα αντεθνικό πανηγύρι εγκληματικής προβοκάτσιας και προπαγάνδας, με μοναδικό στόχο και σκοπό την εκδίκηση και την αποτυχία της κυβέρνησης, που θα τους απέφερε μερικά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ψηφαλάκια.

    Ο Παπανδρέου φταίει για το μνημόνιο
    και δεν φταίει η αλλοπρόσαλλη η πολιτικά μισότρελη του ‘’ΣΑΓΙΩ’’, που σαν άλλος …Ποπάϊ , τρέχει κυνηγώντας την ουρά του και σπαταλώντας μαύρα χρήματα από ανεξερεύνητες τραπεζοθήκες σε άγνωστες γωνιές της γής , ενώ σαν ζητιάνα πολυτελείας δηλώνει αδυναμία εκπληρώσεως των φορολογικών της υποχρεώσεων, δίνοντας έτσι μήνυμα σαμποτάζ για την οικονομία μας και την πατρίδα μας.

    Και τέλος τι να πεις για την εγκληματική δολοφονική οργάνωση των απογόνων των εμφυλιοφονιάδων, που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ σήμερα για να διαλύσουν την πατρίδα μας.

    Ποιοι είναι λοιπόν οι φονιάδες κυριολεκτικά του λαού μας και της οικονομίας μας?

    Ποιοι είναι οι ελεεινοί συκοφάντες,
    που ΠΡΟΔΩΣΑΝ τον πρωθυπουργό του 43% για να κυβερνήσουν με το..18% !!!!

    Και υπάρχουν δυστυχώς Έλληνες που ενώ τα ξέρουν ΟΛΑ αυτά, δεν έχουν ακόμη επαναστατήσει εις βάρος των κοινών, πολιτικών και μη εγκληματιών, που μας κυβερνούν ή ζητούν να μας κυβερνήσουν ???

    Αυτοί είμαστε, ΄Η, έτσι μας θέλουν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΙΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΓΑΠΟΣΑΜΑΡΕΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου