ΣΑΜΑΡΑ........Το αίμα των αθώων τούτων, επί των κεφαλών υμών και επί των τέκνων υμών…


Ναυπακτία: Πέθανε από πυρκαγιά μέσα στο σπίτι της για να βγούν τα έσοδα!



Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης μια 87χρονη γυναίκα από το Νεοχώρι της Ναυπακτίας από πυρκαγιά που ξέσπασε στην διώροφη οικία στην οποία διέμενε μαζί με τον σύζυγό της.
Όπως επισημαίνει το nafpaktianews.gr, ο σύζυγός της προσπάθησε να τη σώσει, καθώς η 87χρονη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και όταν έφθασε στο σπίτι του ζευγαριού ισχυρή πυροσβεστική δύναμη από το Θέρμο και το Αγρίνιο ήταν ήδη αργά για την άτυχη ηλικιωμένη.
Η πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκίνησε από τζάκι.

Σχόλια

  1. ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ…
    ‘’Το αντιμνημονιακό μέτωπο’’, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος…, μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις αμέσως το:
    ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ , ΓΙΑΤΙ ?? την αδιέξοδη δηλαδή εγκληματική προσπάθεια κάποιων, να συνεχίσουν και σήμερα , όπως και χθες να τυμβωρυχούν και να ‘’πουλάνε φύκια’’ για μεταξωτές κορδέλες.

    Παρθεναγωγεία του ‘’ωτός’’ συναγωνίζονται, προκαλούν με τον πνευματικό της αυνανισμό και όχι μόνο.

    Παθένος ο Σύριζα, που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ψευτοκομμουνιστή συριζαίο θα βρεις.

    Παρθένος ο Καμμένος που πανταχού παρών βρισκόταν στις επιτροπές της βουλής και…πάντα ψήφιζε στο τέλος σαν …καλός χριστιανός μέσα σε τζαμί μουσουλμάνων.

    Παρθένα η χρυσή αυγή σαν τα κορίτσια του Λιμανιού, όταν ερχόταν ο…ΣΤΟΛΟΣ !!!

    Και μόνο που το σκέπτεται κανείς ανατριχιάζει.

    Ο Σύριζα του Αλέξη, του ..Στρατούλη, του.. Παπαδημούλη, ..Λαφαζάνη του αριστοκρατικού κομμουνισμού, γενικής καλοπέρασης, καφενολογίας και ..Σια, θα συνεργαστεί με το Πάνο του ..Κουίκ, του ..Μαδιά , της ...Ραχήλ κι όλοι μαζί θα συνεργαστούν με τους χρυσοφονιάδες της εγκληματικής οργάνωσης του ..Γερμενή, του… Παπά, του ..Λαγού , του ..Κασσιδιάρη και ΣΙΑ και ΠΕΡΑ και ΔΩΘΕ!!!

    Όλο το πολιτικό ξε-κατιναριό σε μια επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ και πολιτικής ασχημίας.

    Ψευτοθεούσες της συμπόνιας και της αλληλεγγύης ,

    οι φονιάδες των Ελλήνων. Χύνουν ..το δάκρυ της ΠΟΥΤΑΝΑΣ

    μπρός στη μνήμη ενός άτυχου κοριτσιού, που υπό άλλες συνθήκες ,ίσως και αν έτριβαν τα ΒΡΩΜΙΚΑ χέρια τους.

    Υπονομεύουν ,φθείρουν και διαφθείρουν αθώους, παρθένους και Συγγρόβιους .

    Χρυσο -Συριζ -Ελ, σχολή οικονομικών και τουριστικών επαγγελμάτων.

    Με σήμα ‘’επιβίωσης’’ μέχρι σήμερα το ‘’ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ’’! πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση αν(;). και τι θα κάνουν για να με πείσουν να τους ψηφίσω?

    Θα διώξουμε τους πολιτικούς εγκληματίες Σαμαρά και Βενιζέλο, για να φέρουμε του μεγαλύτερους πολιτικούς ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ στην εξουσία?

    Με τι χρήματα, θα αντικαταστήσουν τους ανθρωποκτόνος νόμους του Σαμαρά, με όλα όσα ΑΝΤΙΘΕΤΑ υπόσχονται?

    Κι αφού ο Σαμαράς με τόσες αιματηρές ‘’αρπαγές’’ και δεν κατάφερε σχεδόν τίποτε, οι αντιμνημονιακοί που θα βρούν τα λεφτά, τις ιδέες, τη διάθεση να συνομιλήσουν για ΤΟΣΑ θέματα που τους χωρίζουν και να αποφασίσουν τι προγράμματα θα εφαρμόσουν αφού σε τίποτε δεν συμφωνούν μεταξύ τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανεργία έχει φτάσει το 80%, αλλά δόξα τω θεό, είμαστε ακόμα στο ευρώ και διασφαλίζουμε την ευρωπαική πορεία της χώρας. Διότι είναι γνωστό, πως αν δεν είχαμε ευρώ, θα είχαμε ανεργία, δεν θα είχαμε φάρμακα, νοσοκομεία, σχολεία κλπ. Στην ερώτηση πως ούτε τώρα έχουμε, οι πολεμιστές της αλήθειας ΓΑΠΟΣΑΜΑΡΕΛΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ δεν δέχονται να απαντήσουν σε χαζές ερωτήσεις, που είναι προβοκατόρικες και σαν στόχο έχουν να σαμποτάρουν το ανθρωπιστικό έργο της δημοκρατικά εκλεγμένης ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του κώλου ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ. Για να σταματήσει μάλιστα αυτή η προβοκατόρικη κουβέντα, η κυβέρνηση των τραπεζιτών, και όλων των κοιμισμένων Νεοελλήνων, ψηφίζει νόμο που τιμωρεί παραδειγματικά όσους μιλάνε για τέτοια ανόητα θέματα.
    Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    Ξύπνα ηλίθιε Νεοέλληνα
    «Λεφτά υπάρχουν μόνο για αυτούς που επιμελούνται τον χαμό της πατρίδας σου».
    Μην κοιμάσαι ξύπνα και όλα θα αλλάξουν ξαφνικά. Δεν θα είναι πιο ωραία. Δεν θα είναι πιο άσχημα. Θα είναι όπως πρέπει να είναι…
    Θέλουν την κατοχή της Ελλάδας αλλά δεν τολμούν να το πουν φανερά, γιατί ξέρουν τι θα πάρουν από τον ελληνικό λαό.
    Βιάζονται, οι πατριδέμποροι εθνοπροδότες ΣΑΜΑΡΕΛΟΙ να κλείσουν τις κατάλληλες συμφωνίες προκειμένου να δημιουργήσουν σειρά τεράστιων προβλημάτων για τη στιγμή που την Ελλάδα θα κυβερνούν και πάλι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΣΚΑΨΕ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
    ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ! ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ. ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ. 4.000 ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΟΡΝΕΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΡΕΥΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου