Τον εχθρό τον πολεμάς, τον προδότη τον κρεμάς.


προδοτης

Ιστορικά, ο Ελληνισμός ως μία γροθιά ήταν ανίκητος. Πάντα χρειαζόταν μία Κερκόπορτα, ένας εφιάλτης για να πέσει. Είτε αυτός ήταν φορέας διχασμού είτε διασπαστής του μετώπου, πάντα επέφερε το συντριπτικότερο πλήγμα υπέρ του εχθρού.
Σήμερα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Οι “οικονομικοί” εισβολείς σε στενή συμμαχία με τους ντόπια διεφθαρμένη άρχουσα τάξη δημιουργεί ή ψάχνει για προδότες.
Η μεταλλαγμένη ελίτ που ισχυροποιήθηκε κατά την κυβέρνηση της συμμορίας Σημίτη, μοιράζοντας τις μίζες από τα θαλασσοδάνεια που έδιναν αφειδώς οι “οικονομικοί” εισβολείς για να τα πάρουν πίσω τοκισμένα και ενυπόθηκα. Ως τοκοχρεολύσια, ως αγορές εξοπλιστικών, ως ψηφιακά κλπ κλπ.
Τα περισσεύματα μοιραζόντουσαν σε επιχειρηματίες των ΜΜ”Ε” καταλήγοντας στα κατακάθια της δημοσιογραφίας που ξαφνικά αναβαθμιζόντουσαν σε ανκορ μεν, σε βουλευτές σε πανίσχυρες προσωπικότητες. Όποιος έπαιρνε την βαλίτσα, ανέβαινε. Όποιος αρνείτο έχοντας την βασική ηθική, έμενε στα αζήτητα. Ήταν ο πραγματικός εχθρός του καθεστώτος.
Τρανταχτή απόδειξη, οι αρθρογράφοι του “θαύματος” του χρηματιστηρίου. Ξέρετε γιατί αθωώθηκαν προκλητικά οι εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες; Γιατί όλοι τους είχαν λαδώσει δημοσιογράφους που διατυμπάνιζαν την “μετοχή της ΜΑΚΛΩ που θα πάει στα 12 χιλιάρικα από 200 Ευρώ που είχε”. Αυτοί οι αρθρογράφοι βρίσκονται σήμερα ακόμα και μέσα στην βουλή. Είναι ο εχθρός εντός των τειχών.
Παράλληλα, οι πολιτικές περσόνες που καθιερώθηκαν ήταν οι εκλεκτοί που απέδειξαν την έλλειψη ηθικών αναστολών. Έπαιρνες βαλίτσα; Γινόσουν βουλευτής, υπουργός ακόμα και πρωθυπουργός με την αμέριστη στήριξη του συστήματος.
Όπως έλεγε και ο Μάο, το επαναστατικό προτσες έχει συγκεκριμένο στρατό: Τον εργάτη, τον αγρότη, τον στρατιώτη και την Εθνική αστική τάξη. Εχθρός, οι ξένοι εισβολείς και η υπερεθνική ελίτ.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει στην πολεμική σύρραξη στην Ελλάδα του μνημονίου. Ο εχθρός δεν είναι απαραίτητα συγκεντρωμένος στα κομματικά μαντριά της εξουσίας. 
Είναι διεσπαρμένος και στην υποτιθέμενη αντιπολίτευση, άλλωστε αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Ο εισβολέας φροντίζει να δημιουργεί ο ίδιος τον αντίπαλο του για να εξασφαλίζει την παντοδυναμία του. Όταν το προσωπείο του πέφτει, φροντίζει να χρησιμοποιεί την δύναμη του κατευθύνοντας τις μάζες στον υποτιθέμενο αντίπαλο που όμως ο ίδιος δημιούργησε. Τρανταχτό παράδειγμα ο Ιωαννίδης, προϊόν του Κίσινγκερ και των “νταβατζήδων” της ενημέρωσης που χρησιμοποιήθηκε για να ολοκληρώσει την καταστροφή και να περισώσει το σύστημα που τον είχε πλασάρει ως “αντίπαλο”.
Σήμερα λοιπόν, όλοι κρίνονται ως μονάδες. Υπάρχει όμως μία βασική αρχή:...... Ο προδότης …προδίδεται από την βουλιμία του, την εγωπάθεια του, το αυξημένο του “Εγώ”.
Αντίθετα, ο πατριώτης αγωνίζεται για το “Εμείς” έχοντας κατανικήσει το περιοριστικό του “Εγώ” όπως έγραφε η Ολυμπία στο επικό άρθρο “Αυτεγερσία – Έκσταση – Εθνεγερσία
Η μάχη θα δίδεται πλέον σώμα με σώμα. Ο αδαής, ο μικρός, ο εγωιστάκος, ο παρτάκιας δεν έχει πρακτικά καμμία διαφορά από τον προδότη. Στο πεδίο της μάχης ο εχθρός είναι μία ειλικρινής τοποθέτηση. Ο προδότης είναι απεχθής. Το ίδιο και όποιος δρα ως προδότης.

Σχόλια

  1. ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ?
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο δεν υπάρχει ως πολιτικός χώρος, ποτέ δεν υπήρχε.
    Ήταν απλώς ο χώρος υποδοχής των αντιδράσεων μιας ανυποψίαστης, ανέμελης κοινωνίας που έπεσε ξαφνικά από το βουνό στην άβυσσο και έπρεπε να εκτονώσει τις πρώτες ψυχολογικές της αντιδράσεις. Την άρνηση και την οργή.
    Τώρα η κοινωνία σηκώνεται ξανά σιγά-σιγά. Κι αυτά που ψάχνει είναι η σοβαρότητα, οι προτάσεις, το εθνικό σχέδιο. Το 2010 και το 2011 είναι χθες, αλλά σε πολιτικό χρόνο είναι αιώνες μακριά. Δεν επαναλαμβάνονται.
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος… μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις την αδιέξοδη παλαβομάρα της κατασκευής «αντιμνημονιακό μέτωπο».
    Και μόνο που το σκέπτεται κανείς ανατριχιάζει. Ο Σύριζα του Αλέξη, του Στρατούλη, του Παπαδημούλη, Λαφαζάνη του αριστοκρατικού κομμουνισμού, γενικής καλοπέρασης, καφελογίαςκαι ..Σια, θα συνεργαστεί με το Πάνο του Κουίκ, του Μαδιά, της Ραχήλ κι όλοι μαζί θα συνεργαστούν με τους χρυσοφονιάδες της εγκληματικής οργάνωσης του Γερμενή, του Παπά, του Λαγού , του Κασσιδιάρη και ΣΙΑ και ΠΕΡΑ και ΔΩΘΕ!!!
    Όλο το πολιτικό ξε-κατιναριό σε μια επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ και πολιτικής ασχημίας.
    Υπονομεύουν ,φθείρουν και διαφθείρουν αθώους, παρθένους και Συγγρόβιους.
    Χρυσο-ζυριζ-ελ σχολή οικονομικών τουριστικών επαγγελμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».

    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.

    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.

    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.

    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.

    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.

    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Τσίπρα, τολμάς ..

    και μιλάς για πειραματόζωα, όταν ήσουνα τόσα χρόνια ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΗΣ της «δια πυρός και σιδήρου» εκθεμελίωσης της πατρίδας μας;

    ΕΠΙΛΗΣΜΩΝ Ή ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ;

    Μήπως αντελήφθης τα τελευταία χρόνια τους οργανωμένους ‘’Νερωνιστές» σου να καίνε την Ελλάδα;
    Μήπως αντελήφθης τα τελευταία χρόνια τους οργανωμένους «βανδάλους» σου να ξεσπιτώνουν χιλιάδες επιχειρήσεις , να προκαλούν τρόμο και φόβο ώστε το κέντρο της Αθήνας να αποτελεί το παγκόσμιο σχόλιο αναφοράς επιθυμώντας και προσκαλώντας να μεταβληθεί σε πλατεία Ταχρίρ ;

    Μήπως συνάντησαν οι ..οπαδοί σου τους οργανωμένους μαύρους στρατούς των λοιπών άκρων της δεξιάς ή τους ‘’Μαμανέους» νέο ρέϊτζερς του Σαμαρά;

    Η δύναμη αυτής της φθοράς της περιουσίας και της διαφθοράς του πολιτικού ήθους,
    ήταν τα «καλά παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ευκρινέστατα αποτύπωσε η λεκτική και έγγραφη ομοβροντία και των εκπροσώπων του ΚΚΕ!

    Αυτά, που είχαν ‘’αναλάβει να επιβεβαιώσουν’’ ότι ήταν θαυμαστές και συνεχιστές του Νέρωνα. Η Ελλάδα, από την μία άκρη στη άλλη, ζούσε στους θυμούς της αναμπουμπούλας και στους καπνούς της οργανωμένης «αντίστασης». Μέχρι και οι μετανάστες , συμμετείχαν στη διάλυση του κράτους από τις ‘’σκονισμένες’’ ορδές των.. Βούτσηδων !

    Ναι αυτών που σήμερα προκλητικά και αδιάντροπα προκαλούν από την τηλεόραση σαν άλλες..’’μωρές παρθένες’’ !

    Ποιον ‘’πολεμούσες’’ κύριε Τσίπρα? Τον νόμιμα εκλεγμένο με 43% πρωθυπουργό της Ελλάδας.

    Για ποιοι λόγο κύριε Τσίπρα κατέστρεψες την οικονομία που είχε απομείνει από την ΥΠΟΠΤΗ αδράνεια του Καραμανλή?

    Ποιον κτυπούσες κύριε Τσίπρα, όταν διέλυες τη δομή και τη λειτουργία της ελληνικής οικονομίας και της δημόσιας διοίκησης?

    Ποιος έκαιγε την Ελλάδα και προέτρεπε τους ‘’σκονισμένους’’ βανδάλους σε ληστείες, πωλήσεις όπλων και ναρκωτικών για ‘’κοινωνική αντίσταση’’ στον προδότη Γιώργο Παπανδρέου?

    Ποιος συκοφαντούσε ανελέητα, πρόστυχα, βρώμικα, Σταλινικά, την κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, την Ελλάδα?

    Και τέλος μήπως αντελήφθης πόσοι ανείσπρακτοι φόροι και νόμιμες υποχρεώσεις των Ελλήνων κατέστησαν στα χέρια των οπαδών του ‘’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’,

    ΦΟΝΙΚΑ σπαθιά !!! σε βάρος της Οικονομίας, της ανεργίας, της οικογενειακής γαλήνης και των ονείρων εκατομμυρίων Ελλήνων. Αυτών που σήμερα τους υπόσχεσαι να τους κάνεις νοικοκύρηδες άμα σε ψηφίσουν; Μα ΗΤΑΝ νοικοκύρηδες κύριε Τσίπρα και τους έκανες μπατίρηδες !

    Κατηγορείς τον ‘’συνέταιρο’’ σου κ. Σαμαρά και προκαλείς το κοινό αίσθημα;

    Το ποιος έχει την πιο μεγάλη ευθύνη κύριε Τσίπρα είναι θέμα και ζήτημα, που θα μπορούσε να λυθεί σε ένα ανοικτό ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με την παρουσία κοινού όχι ’’επιλεγμένου’’….!

    Σήμερα ο Τσίπρας υπόσχεται να μη μας ,,ξαναπυρπολήσει γιατί έγινε ..νοικοκύρης
    Απλά διερωτώμεθα, εσείς, με τίνος προσόντα διεκδικείτε την εξουσία και εν ονόματι ποιας προγραμματικής μελέτης και απόφασης σκέπτεστε να μας..σώσετε?

    Και το σπουδαιότερο, το εξάμβλωμα ‘’ δεν πληρώνω’’ , θα το υιοθετήσετε? Θα το ενσωματώσετε, ή θα το καταργήσετε και πότε? Πρίν πληρώσετε αυτά που χρωστάτε, ή.., μετά όταν τα χαρίσετε??

    ΥΓ.
    Κι αν τολμήσετε να ‘’πολώσετε’’ το πολιτικό κλίμα, εσείς , και η Νέα ΠΟΛ-ΑΝ, προκειμένου να επιτύχετε φανατισμό και συσπείρωση, ένα σας λέμε.

    Κακό του κεφαλιού σας κάνετε.

    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
    Έριξαν τον Πρωθυπουργό του 43% για να κυβερνήσει το 18% !!!!!
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη ‘’διαμάχη’’ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, το ..επίπεδο της αντιπαράθεσης των «ΙΔΕΩΝ» σωτηρίας, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον της Ελλάδας, εναντίον του νόμιμου με 43%, εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, και το είδος του βρώμικου πολέμου του βούρκου και των χαρακωμάτων που εφάρμοσαν, μέχρι να τον ‘’εξοντώσουν ’’ πολιτικά και ίσως και ψυχικά και ή και φυσικά .

    Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής ,που με την πρώτη εφαρμογή τους ,έριξαν το έλλειμμα κατά 5% του ΑΕΠ.

    Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ .

    Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο..
    Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς, απερίγραπτης ιδιοτέλειας και ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας.

    Και όταν μάλιστα, πριν τις δημοτικές εκλογές, φάνηκαν τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, όταν το έλλειμμα έδειχνε ότι θα μειωθεί περισσότερο από 5% του ΑΕΠ, τότε ο Σαμαράς ‘’πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του, όταν άκουσε ότι και η Ντόρα έκανε δικό της κόμμα.

    Ενώ ο Τσίπρας,
    λογικά πρέπει να μην κατάλαβε τίποτε περισσότερο από όσα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ και από όσα δεν ξέρει ακόμα! Ζούσε και ζει και στην καρακοσμάρα του, αγνοώντας , αν βρισκόμαστε εντός ή εκτός ΕΕ, αν είμαστε στο ευρώ ή, αν είμαστε στην… Αργεντινή και αν φίλησε του παππά το χέρι ή μόνο το Σταυρό, που του δώσανε.
    Δεν πρέπει να κατάλαβε, ούτε που βρισκόταν, ούτε και για ποιο λόγο τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Πίστευε και πιστεύει(;), ότι η ώρα πλησιάζει που θα ξαναγίνει πρόεδρος του 15μελούς και μετά θα πάνε σινεμά.

    Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα,
    που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση του κληρονόμου της ιστορίας και των αγώνων του δημοκρατικού λαού του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.

    Η Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει μέσα και έξω την πιο άθλια αντιδημοκρατική και αμοραλιστική εικόνα παράνοιας και συμφερόντων.

    Η Ελλάδα σήμερα παρουσιάζεται σαν χώρα βίας, νοθείας, ρατσισμού , απολίτιστου λαού και πρωτόγνωρων φασιστικών δολοφονιών , ενώ ..υπερπατριώτες ακροδεξιοί και αδέξιοι αρμενίζουν στα πέλαγα του..Ολύμπου και με αρχηγό τον πιο μπουρδολόγο όλων των εποχών.

    Η Ελλάδα σήμερα στερείται πολιτικού λόγου, ηγεσίας, ελπίδας και προοπτικής.
    Είναι όλα αυτά που είχαμε, όταν έγιναν οι εκλογές του 2009.

    Ύστερα ήλθαν οι βάρβαροι του Αντώνη, του Αλέξη και λοιποί ηλίθιοι και πολιτικά απροσάρμοστοι.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου