Σοκ στην Πάτρα: Βρήκαν μαθήτρια Δημοτικού να τρώει από τα σκουπίδια!

Ιστορίες Κατεχόμενης Ελλάδας..
Χειμώνας -Δεκέμβριος 2013.
Μάρτυρες μιας εικόνας που σοκάρει έγιναν διερχόμενοι αλλά και κηδεμόνες που βρέθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στον περιβάλλοντα χώρο Δημοτικού Σχολείου στα Ζαρουχλέϊκα της Πάτρας, όταν αντίκρισαν μια μικρή μαθήτρια να αναζητεί τροφή στα αποφάγια άλλων μαθητών.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις ημέρες με τη μικρή μαθήτρια να παίρνει στα χέρια της ένα μισοφαγωμένο σάντουιτς και ν’ αρχίζει να το τρώει.

ΙΔΟΥ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ


Οπως αναφέρει το thebest.gr, πολλοί από τους κατοίκους της περιοχής υποστηρίζουν ότι τέτοιες εικόνες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο με τους μικρούς μαθητές να μην έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ή να φέρουν μαζί τους ούτε λίγο ψωμί προκειμένου να φάνε στο διάλειμμα.



 real.gr

Σχόλια

  1. Κοινό στοιχείο η λάσπη, κοινός τόπος η ΧΑΒΟΥΖΑ. Απώτερος στόχος η κατάληψη της εξουσίας .
    Τρία χρόνια, αφανείς εταίροι και συναγωνιστές ο Πάνος και ο Αλέξης πυρπόλησαν την Ελλάδα έχοντας την συμπαράταξη των μαυροφόρων δολοφόνων της νύχτας.
    Τρία χρόνια, ζύμωσαν και ζυμώθηκαν στη Λάσπη της μαύρης προπαγάνδας και άφησαν την σφραγίδα τους σε όλα σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη της πατρίδας μας. Μικροί, μεσαίοι, οικογένειες αδύναμες, συνταξιούχοι υπέστησαν τη φθορά της διαφθοράς και της διαπλοκής.
    Έτσι φτάσαμε στο τέλος της κόκκινης γραμμής, που με αίμα και θυσίες το 2010 είχαμε καταφέρει να απομακρυνθούμε. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να ρίξουμε τον Πρωθυπουργό του 43% για να αναλάβει ο εφιάλτης συνεχιστής του 1992 με το σημερινό 18%.
    Φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε οι λασπολόγοι της ντροπής και της αθλιότητας, να ‘’καθίσουν στο σκαμνί’’ τον Πρωθυπουργό που μας έσωσε και δεν χρεοκοπήσαμε.
    Λασπολόγησαν και λασπολογούν ασύστολα οι παράνομοι επιβήτορες της εξουσίας, αφού ‘΄κατάφεραν ’’ να πετύχουν το σκοπό τους.
    Από τη μία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
    ακολουθώντας την πάγια τακτική του αριστερού λαϊκισμού που τους καθιέρωσε ως κόμμα διαμαρτυρίας, επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ρητορική καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, κλείνει το μάτι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ενέργεια προκαλεί θόρυβο και φαντάζει στα μάτια του λαού ως αντιστασιακή – πατριωτική πράξη.
    Από τη άλλη ο Πάνος του Τέρενς, ενισχυόμενος από την βουλευτική και οικονομική ασυλία, προσπαθεί απεγνωσμένα να δικαιολογήσει τόσο την εικοσάχρονη και πλέον παρουσία του στη βουλή, όσο και το μέγεθος της πολιτικής ηλιθιότητας που τον διακρίνει.. Δικομανής, συκοφάντης(περίπτωση Α Παπανδρέου) υποκριτής στρεψοδίκης , και λάτρης των ‘’εύκολων λασπολογιών, έχει ‘’΄φλομώσει ’’ την Ελλάδα και τη..γειτονιά του, αποκαλύπτοντας όλα τα προσωπικά του κόμπλεξ και θεωρώντας πως είναι ο..Ναπολέων, ετοιμάζεται και ‘’καταλάβει’’ ατμοπλοϊκώς και τη..Σιβηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ???
    Και τώρα πρόσωπο με πρόσωπο με όσους και όσα, μας πρόσφεραν και διαψεύστηκαν.
    Σήμερα λοιπόν, έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο, αντιπαλότητας, ψευδολογίας, συκοφαντίας και οικονομικής αναιμίας.
    Ποιο είναι εκείνο το θαυματουργό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν οι τρείς κατ΄εξοχήν αντιμνημονιακοί, αντίπαλοι μεταξύ τους και με όλους, όλοι μαζί και καθένας χωριστά, ώστε να σωθούμε, αφού είναι οι «πατέρες’’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ???
    και εκτελεστές της εθνικής προσπάθειας για επιβίωση?
    Πως θα πείσουν τον κόσμο να πληρώσει και αυτά ακόμη που ίσως μπορεί, όταν οι κρουνοί του λαϊκισμού έχουν πληρώσει όλα τα κενά, για κάθε εθνική και υπερεθνική προσπάθεια διάσωσης, επιβίωσης δια της προσωπικής μας συμμετοχής?
    Ποιος πιστεύει, ότι υπάρχουν σήμερα πολιτικοί με αντίρροπες(χρονικά) επιθυμίες,
    δοξασίες και προσπάθειες εφαρμογών, που όταν ακούς δια τηλεοράσεως τον Καμμένο να ‘’εξορκίζεται’’ ότι δεν έχει να πληρώσει μέρος της εφορίας του σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θέλεις να τον ‘φτύσεις’’ τουλάχιστον?
    Αλήθεια είναι τόσο ..φτωχός και χρηματικώς( εκτός τω πνεύματι), ή, έχει τόσα πολλά που του δημιουργούν πρόβλημα ρευστότητας.
    Κι όταν ο ανθυπολιτικός Κατα-καμμένος, δηλώνει αδυναμία –άρνηση πληρωμής, τότε γιατί εγώ να πληρώσω?
    Κι όταν ο Στρατούλης που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ , μου λέει ότι δεν πληρώνετε όσα πρέπει και όσα μπορείτε, πως θα με πείσετε τώρα να σας πληρώσω ΑΝ(????) οι ΗΛΙΘΙΟΙ συμπατριώτες μας πειστούν, ότι Τσίπρας-Καμμένος και χρυσοφονιάδες, μπορεί να συνεννοηθούν και να λειτουργήσουν καλλίτερα από το σημερινό χάλι Σαμαρά –Βενιζέλου???
    Και αυθόρμητα ο νούς μας επιστρέφει σε εκείνους τους πολιτικούς που θυσιάστηκαν για να μας σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ …ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΣΠΕΡΝΟΥΝ !
    Για αυτούς τους κύριους είναι όλα όπως τους βολεύουν.
    Χούντα έλεγαν την κυβέρνηση του 44% ενώ με το 16% συμπεριφέρονται ο Τσίπρας σαν πλανητάρχης και οι γύρω - γύρω σαν να έχουν απόλυτη πλειοψηφία.
    Οι προπηλακισμοί από τους αριστερούς είναι "δικαιολογημένη αγανάκτηση" ενώ από τους χρυσαυγίτες είναι "φασιστική συμπεριφορά".
    Στήριζαν μυστικά το κίνημα δεν πληρώνω και τώρα μας και τώρα μας λένε για "αναγκαστικά δάνεια" και "ανάπτυξη από τις καταθέσεις μας".
    Χαρακτήριζαν υποκριτικό το δημοψήφισμα και τώρα ερμηνεύουν αυθαίρετα το εκλογικό αποτέλεσμα.
    Μίλαγαν για αριστερή κυβέρνηση και όταν τους έδωσαν στήριξη, αρνήθηκαν.
    Έξω στέλνουν επιστολές "επανεξέτασης" και μέσα μιλάνε για "καταγγελία"
    Ο Τσίπρας λέει καταστροφική η έξοδος από το ευρώ και ο Λαφαζάνης λέει ότι είναι κατά του ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ;
    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και προδομένος λαός μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.
    * ΑΝ(;) το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει. Ο αγώνας του που ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!! Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε ο Βενιζέλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής…λιαζόταν ;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν και ..ετοιμαζόταν;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη;
    Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν;
    • Αν, ο Σαμαράς, μιλούσε και αποκάλυπτε την αλήθεια για την οικονομία, όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, Ή !!! έμπαινε στην κυβέρνηση συνεργασίας και δεν την πολεμούσε από την πρώτη..ημέρα, από την πρώτη… στιγμή, θα είχανε αποφευχθεί όλες οι συνέπειες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ πολέμου που έκανε μέχρι σήμερα τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός..;
    Θα είχε επιτύχει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ(Ι), το οποίο είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της κρίσης, διότι αν δεν υπήρχε κρίση, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να δανειστούμε; Οπότε θα είχαμε ένα δρόμο δύσκολο μεν αλλά ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...!
    Για ποιο λόγο να δανειστούμε αν όλα ήταν εντάξει;
    * Γιατί ο Βενιζέλος της κακίας, της μοχθηρότητας, του κόμπλεξ και της πολιτικής ανικανότητας, ήθελε « πάσει θυσία», να υπονομεύσει τον Πρόεδρο του Πασόκ και Πρωθυπουργό στην πιο κρίσιμη και καθοριστική προσπάθεια για την αποφυγή της χρεωκοπίας , που υπερίπτατο των Ελληνικών εδαφών και αμαύρωνε αγώνες και θυσίες.
    * Γιατί ο Τσίπρας της αλλοφροσύνης και του κομματικού «ερωτισμού»… έκαψε την Ελλάδα, υπονόμευσε την οικονομία (κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) ,επιχείρησε να υποβαθμίσει και πολιτειακές, κυβερνητικές, θεσμικές και κάθε είδους έννομη σχέση προκειμένου οι παραπολιτικοί του..ΤΑΛΙΠΑΝ να περιχαρακώσουν και να «ναρκοθετήσουν» κάθε γραμμή Εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας. ΄Ηθελε και αυτός… εξουσία και κυβερνητικό «λόγο»; Αλλά τι μπορούν να προσφέρουν οι κομματικοί δυνάστες μιας εποχής που ΜΟΝΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ παρήγαγε;
    * Και «έπρεπε» να συμπεριφερθούν τόσο ΑΘΛΙΑ και πρόστυχα στο Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε τα πάντα για τη σωτηρία της Ελλάδας μας; Δεν υπάρχει ίχνος!..ανθρωπιάς; Τι πιστεύουν ότι θα διαφεύγουν διαρκώς πίσω από το κομματικό πέπλο της πόλωσης και της τύφλωσης;
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...
    Ν.ΒΡΑΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΣΑΜΑΡΕΛΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου