Νέα διαρροή μυστικής δημοσκόπησης απο τη βρετανική πρεσβεία: Διαλύονται τα δυο πρώην μεγάλα κομματα που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή..

Νέα διαρροή μυστικής δημοσκόπησης σημειώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα από αγγλοσαξωνική πρεσβεία - μετά από αυτή της αμερικανικής - και πιο συγκεκριμένα της βρετανικής πρεσβείας. Είναι η δεύτερη δημοσκόπηση των Βρετανών που διαρρέεται την τελευταία εβδομάδα.
Η διαρροή έγινε με τον ίδιο τόπο, σε ιστότοπο γεωστρατηγικού αναλυτή με καλές σχέσεις και με τις δύο πρεσβείες, τον δρ. Α.Δρούγο και τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά αφού φαίνεται να παγιώνει την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!.

Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση εμφανίζει στην εκλογική επιρροή να προηγείται 

ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,5%, 
να ακολουθεί η ΧΑ με 18%, 
τρίτο κόμμα η ΝΔ με 17%, 
οι ΑΝΕΛ στο 5.5%,
το ΚΚΕ στο 7,5% 
και το ΠΑΣΟΚ να εισέρχεται οριακά στην Βουλή με 3,5%.

Είναι γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις των πρεσβειών είναι πολύ πιο έγκυρες από τις έρευνες - ανέκδοτα που πραγματοποιούνται κατόπιν παραγγελιών από τα κανάλια και τις εφημερίδες γιατί δεν έχουν το κίνητρο να "φορμαριστούν" τα αποτελέσματα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση όλοι συμφωνούν στο διψήφιο νούμερο σε ότι αφορά την εκλογική επιρροή της ΧΑ όποτε και αν γίνουν εκλογές από τώρα μέχρι τον Μάϊο.

Το κόμμα δεν δείχνει να κάμπτεται, αν και θα πρέπει να δούμε στο επόμενο κύμα προφυλακίσεων που πιθανότατα θα έρθει και στην πρσπάθεια να τεθούν εκτός νόμου κόμμα και υποψήφιοι πώς θα αντιδράσει...



Το ερώτημα είναι αν όντως η ΧΑ είναι σε τέτοια υψηλά επίπεδα ή αν επίτηδες διαρρέεται μια τέτοια εικόνα για να συναπιστούν οι συνητηρητικοί ψηφοφόροι, όχι τόσο από την άνοδο της ΧΑ, αλλά από την τεράστια διαφορά που καταγράφεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως μια τέτοια Βουλή θα είχε μόνο μία διέξοδο: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ. Πάντως, έτσι όπως διαγράφεται η κατάσταση (το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις σοβαρές δημοσκοπήσεις παρουσιάζει εκλογική επιρροή από το 3 μέχρι το 5% μάξιμουμ). Με την ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, το βέβαιο είναι ότι θα επιδιωχθεί να υπάρξει μια σύμπλευση.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα κρίνει τί είδους σύμπλευση θα υπάρξει και με ποιον. Γιατί η ΔΗΜΑΡ είναι διχασμένη: Η μισή θέλει να πάει με το ΠΑΣΟΚ και η άλλη μισή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εν πάση περιπτώσει, είναι πολύ πιθανό τα ποσοστά να είναι έτσι από την στιγμή που η ΝΔ έχει τεράστια πίεση σε ότι αφορά την εκλογική της επιρροή ότι και να λένε οι "επί παραγγελία" δημοσκοπήσεις

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας εμφανιζόταν το ΠΑΣΟΚ στο 2,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου, επίσης δεύτερο κόμμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος, με ποσοτό 17,5%, με την ΝΔ να ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζόταν στο 5,5% και οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαινόταν και τότε η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ?
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο δεν υπάρχει ως πολιτικός χώρος, ποτέ δεν υπήρχε.
    Ήταν απλώς ο χώρος υποδοχής των αντιδράσεων μιας ανυποψίαστης, ανέμελης κοινωνίας που έπεσε ξαφνικά από το βουνό στην άβυσσο και έπρεπε να εκτονώσει τις πρώτες ψυχολογικές της αντιδράσεις. Την άρνηση και την οργή.
    Τώρα η κοινωνία σηκώνεται ξανά σιγά-σιγά. Κι αυτά που ψάχνει είναι η σοβαρότητα, οι προτάσεις, το εθνικό σχέδιο. Το 2010 και το 2011 είναι χθες, αλλά σε πολιτικό χρόνο είναι αιώνες μακριά. Δεν επαναλαμβάνονται.
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος… μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις την αδιέξοδη παλαβομάρα της κατασκευής «αντιμνημονιακό μέτωπο».
    Και μόνο που το σκέπτεται κανείς ανατριχιάζει. Ο Σύριζα του Αλέξη, του Στρατούλη, του Παπαδημούλη, Λαφαζάνη του αριστοκρατικού κομμουνισμού, γενικής καλοπέρασης, καφελογίαςκαι ..Σια, θα συνεργαστεί με το Πάνο του Κουίκ, του Μαδιά, της Ραχήλ κι όλοι μαζί θα συνεργαστούν με τους χρυσοφονιάδες της εγκληματικής οργάνωσης του Γερμενή, του Παπά, του Λαγού , του Κασσιδιάρη και ΣΙΑ και ΠΕΡΑ και ΔΩΘΕ!!!
    Όλο το πολιτικό ξε-κατιναριό σε μια επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ και πολιτικής ασχημίας.
    Υπονομεύουν ,φθείρουν και διαφθείρουν αθώους, παρθένους και Συγγρόβιους.
    Χρυσο-ζυριζ-ελ σχολή οικονομικών τουριστικών επαγγελμάτων.

    Ο Σύριζα, λοιπόν, βρίσκεται επίσης σε ένα κομβικό σημείο. Πρέπει τώρα να πει μερικά πράγματα, τι κάνουμε τώρα, ποια Ελλάδα θέλουμε για το μέλλον. Μπορεί να αρέσουν στον ελληνικό λαό, μπορεί να μην αρέσουν. Αλλά αυτά που έλεγε μέχρι τώρα ήταν για άλλη εποχή.
    Όπως το 2010 η κοινωνία δεν ήθελε να ακούσει καμία λογική φωνή, ήθελε μόνο βρισίδι να ξεσπάσει, εχθρούς να κατηγορήσει, έτσι τώρα δεν αντέχει άλλο την παράνοια του καφενείου, την τσάμπα μαγκιά των τηλεοπτικών παραθύρων. Θέλει προτάσεις, νέες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραφρόνηση ή περιφρόνηση ???
    Ο Αλέξης και ο Πάνος ‘’συμφώνησαν’’ να σώσουν εμάς ή, τον εαυτόν τους??? Ρε δεν πάνε να πλύνουν τα πόδια τους ?
    Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ στην πολιτική των ανίσκιωτων και των ανίδρωτων.
    Ζούμε στο αστερισμό της ενορχηστρωμένης ‘’αχαλίνωτης κενοδοξίας’’, των αφανών έως και μηδενικών ποσοστών της κομματικής μικρότητας των ..αδρανούντων υλικών. Δηλαδή, στην εποχή που στην Ελλάδα, το διεθνές κατεστημένο, δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες, ώστε να μπορεί εύκολα και τζάμπα, να αλλοτριώνει ανθρώπους, πολιτικούς και να απαλλοτριώνει εγγείους προσόδους.
    Φθάσαμε στον αστερισμό της προσωπικής και πολιτικής απαξίωσης των πάντων , με την παρουσία πανηλιθίων προσώπων και ''εφθαρμένων ακροδεκτών'' πολιτικής ανεπάρκειας και ασύδοτων προικοθήρων συνεικεσιακών παντρολογημάτων, που ‘’επιθυμούν’’ να γίνουν … διασώστες μας.
    Έτσι ο φιλοχρήματος Πάνος, ηγέτης πολιτικού ατυχήματος, της μικροακραίας δεξιάς, και ο Αλέξης Τσίπρας της παρακινδυνευμένης ιδεολογίας, του τεκμαρτού ψηφοφόρου, κάθισαν λέει, σε ένα τραπέζι έχοντες αριστεροδεξιά τους τον ..Στρατούλη (;) και τον Τέρενς(;) και αποφάσισαν από κοινού και με κοινή πορεία προς το άγνωστο ή προς τον ιδεολογικό μηδενισμό, να μας ‘’σώσουν’’ από τον κίνδυνο.
    Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά, ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά , το …10% όλοι μαζί, να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια.
    Δηλαδή, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και..ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!!
    Από πού, και που και πως και πόσα?
    Θα βάλλουμε τον Αλέξη του Στρατούλη , τον Πάνο του Κουίκ, και τον Παναγιώταρο του Γερμενή να μας απαλλάξουν από τον Αντώνη του Άδωνη και της Βούλτεψη και τον Βαγγέλη του Κουκουλόπουλου , και να οδηγήσουν την Ελλάδα με το ‘’Ιλιάτορας ’’ στο πέλαγος της ευτυχίας με καπετάνιο τον βουτυροκεφτέ?
    Καλά ρε, είμαστε για γέλια και για κλάματα.
    Διώξαμε τον Παπανδρέου με τους συνετούς και ΕΝΤΙΜΟΥΣ ‘’κηπουρούς ‘’ του , για να γίνουμε πειραματόζωα ενός ΑΘΛΙΟΥ παραπολιτικού Αρμαγεδδώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟΥ
    Σε νέα βάση τίθεται η συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από την μερική ταύτιση απόψεων και τη σχετική συμφωνία μεταξύ των κκ. Αλ. Τσίπρα και Π. Καμμένου, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Βουλή. Από την συνάντηση προέκυψε μία συμφωνία για γενικότερη συνεργασία σε κοινοβουλευτικό και κοινωνικό επίπεδο, η οποία πιθανώς φτάνει έως και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Στο πεδίο αυτό χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ. Καμμένου.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι παρά τις ιδεολογικές διαφωνίες υπήρξε συμφωνία για την ανάγκη να δημιουργηθεί «μία πλατιά παλλαϊκή συσπείρωση για συμπαράσταση στον Κυπριακό λαό», ενώ τόνισε και ότι «το κοινό μέτωπο θα εκφραστεί και στο κοινοβούλιο, αλλά κυρίως στο κοινωνικό πεδίο»...
    Ο κ. Καμμένος από την πλευρά του είπε πως το μήνυμα που πρέπει να σταλεί στην Κύπρο είναι πως «δεν είναι ούτε μακριά, ούτε μόνη της» και αναφέρθηκε στην συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι «θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε παρά τις ιδεολογικές διαφορές» και ότι η συνεργασία αυτή έχει στόχο την δημιουργία ενός «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».[tovima]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ‘’ΥΠΝΟΒΑΤΗ’’
    ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ … O ‘’SYNTROFOS”ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ >
    Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
    Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
    "Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
    Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ..ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ?????
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πολιτική κατάντια του κόμματος του Καμμένου
    Καθώς οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν και οι στενοί συνεργάτες του τον ξεσκεπάζουν ως ψεύτη, το ερώτημα είναι: Γιατί τον πήραμε ποτέ στα σοβαρά;
    Κάνω update σ' αυτό το παλιότερο ποστ, με αφορμή όσα συμβαίνουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τις τελευταίες ημέρας, τα περισσότεροι "σοβαρά" στελέχη του (δηλαδή όσοι δεν θα έκαναν επιτυχία στο Δελφινάριο, ή όσοι δεν ασχολούνται με τους Αεροψεκασμούς) έχουν πάθει σοκ με αυτό που θεωρούν καιροσκοπισμό του Πάνου Καμμένου - και με τη σύγκλιση του με τον ΣΥΡΙΖA.
    Οι υπόλοιποι μιλούν για αποστασία. Ο Μαρκόπουλος -το μεγάλο όνομα που είχε φύγει απ' την ΝΔ για χάρη του Καμμένου- διαφωνεί και αποπέμπεται, ο Ζώης διαφοροποιείται.
    Και ο συνδικαλιστής σούπερσταρ Γιάννης Μανώλης έφυγε σήμερα 11 Δεκεμβρίου απ' το κόμμα και καταγγέλλει αυτό που όλοι φανταζόμασταν: Τον κατηγόρησε ότι έλεγε ψέματα πως δεν έδωσε το Μάιο του 2012 non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν εκείνος σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προσπαθούσε, μέσω των διερευνητικών εντολών, να οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης.
    «Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.

    Άλλος ένας πολιτικός που αποστασιοποιείται απ' το παρελθόν του και, χαστουκίζοντας το Σύστημα, εμφανίζεται σαν Επαναστάτης και Παιδί του Λαού. Η υπόθεσή του όμως δεν είναι (μόνο!) για γέλια...
    *Αφού διαβάσετε το ποστ, ρίξτε μια ματιά και στα σχόλια, όπου ο κύριος Καμμένος (είναι άραγε όντως αυτός;) με ξεσκεπάζει με ατράνταχτα στοιχεία ως πληρωμένο γραφιά και παπαγαλάκι. Απόλαυση! Πηγή: www.lifo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαλύονται οι ΑΝ ΕΛ .....ποιοι αποχωρούν ! ! ! ! - Νέο πολιτικό κόμμα ?
    Τα παραιτούμενα μέλη και οι συνυπογράφοντες για την δημιουργία νέου πολιτικού χώρου.
    1. Γιαλούρης Μανώλης 2ο Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των
    ΑΝΕΛ
    2. Κοντέα Πέννυ Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    3. Μαλακός Γ. Μηνάς Εκπρόσωπος του Κινήματος “Αλληλοβοήθεια Ελλήνων”
    Συνυπογράφων το....
    Συμβόλαιο Τιμής

    4. Μάμαλη Χριστιάννα Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

    5. Μπανάκος Τάσος Πολιτευτής Α΄ Αθήνας
    Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής
    Ευθύνης Εσωτερικών
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης
    Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

    6. Χριστόπουλος Γιάννης Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

    7. Κληρονόμου Σοφία Πολιτευτής Β΄ Αθήνας
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνη
    Εσωτερικών

    8. Καλαμαράς Αντώνης Μέλος ΑΝΕΛ
    9. Γεωργιάδου Νινόν Μέλος ΑΝΕΛ
    10. Καφούνη Σταυρούλα Μέλος ΑΝΕΛ
    11. Κοτσώνης Γιώργος Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    12. Βασιλείου Ειρήνη Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    13. Σαρακίνης Διονύσης Μέλος ΑΝΕΛ
    14. Λουκάς Σπύρος Μέλος ΑΝΕΛ
    15. Σπανού Αλεξάνδρα Μέλος ΑΝΕΛ
    16. Σπανός Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
    17. Σπανού Ανδριάννα Μέλος ΑΝΕΛ
    18. Κατσιροπούλου Ρία Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας

    19. Χαμάκος Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
    20. Κοτελίδου Ιωάννα Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

    21. Αντωναράκης Νικόλαος τέως Πολιτευτής Β' Πειραιά
    22. Σαμπατακάκης Γιάννης Μέλος ΑΝΕΛ
    23. Αραποπούλου Νατάσσα Μέλος ΑΝΕΛ
    24. Κόλιας Χρήστος Μέλος ΑΝΕΛ
    25. Κάπα -Κόλια Ευαγγελία Μέλος ΑΝΕΛ
    26. Παγιάντζα Θωμαή Μέλος ΑΝΕΛ
    27. Πεχλιβανίδης Γιώργος Μέλος ΑΝΕΛ
    28. Πατσιατζή Μαριάνθη Μέλος ΑΝΕΛ
    29. Αστεριάδου Ελένη Μέλος ΑΝΕΛ
    30. Καμπουτζιδιανός Θανάσης Μέλος ΑΝΕΛ
    31. Μανέτας Κίμων Μέλος ΑΝΕΛ
    32. Παπαδόπουλος Αλέξιος Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Β.Β.Β.
    Μέλος Τομέα Ναυτιλίας

    33. Νέστορας Γιάννης Πολιτευτής Μαγνησίας
    34. Κουμπάνης Σίμος τέως Βουλευτής Καστοριάς
    35. Καταλαχαράκη Βασιλική Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας,
    Πολιτισμού και Αθλητισμού
    Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013
    http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1329.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου