«ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ».Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ.... ΑΝΑΧΑΙΤΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...!!!!


ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΏΣΟΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ.... ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ... ΤΟΝ ΜΕΓΑ.... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ.....ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΥΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ  ...!!!   

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ........

















Σχόλια

  1. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ-ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΠΕΓΛΥΦΤΗ-ΠΙΤΣΑΔΟΡΟ ΠΑΝΟ-ΑΒΡΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΜΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ…!
    ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ: Πορτιέρηδες σε κακόφημα ΜΠΑΡ και μπουρδέλα
    Μα είναι δυνατόν στη σημερινή εποχή να έρχονται μερικοί αλήτες της νύχτας και να "μεταμορφώνονται" ΜΟΝΟΙ τους σε ..αγίους ! χωρίς ίχνος οικογενειακής επαφής ,και να κοροϊδεύουν τους Έλληνες;
    Δύο παλιόπαιδα, αγράμματα, που ζούσαν ληστεύοντας και πουλώντας προστασία, που εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου, που αναγκάστηκαν να δουλέψουν ως μούτσοι στα καράβια και ‘έμαθαν’’ ότι εκτός από κατσίκες υπάρχουν και γυναίκες, και βρήκαν λιμανόβιες- μπαρόβιες αγάπες ‘’συζύγους’’ από τη χώρα των ..μογγόλων και των ..ινδιάνων,των Αγγλικών κτήσεων και τις έφεραν στην Ελλάδα και άνοιξαν μπουρδελομάγαζα όταν κατάλαβαν ότι έπρεπε να δουλέψουν και τις ΄’’αρμέγουν’’ είτε δημόσια είτε και ‘’ιδιωτικά’’ είτε και σε φιλικά μπουρδελοξενοδοχεία, έγιναν πορτιέρηδες σε κακόφημα ΜΠΑΡ και μπουρδέλα , ιδιοκτήτες ‘’νυχτερινών κέντρων’’ και έρχονται και μας"ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ " ότι μπορούν να μας σώσουν από τη διαφθορά την διαπλοκή, τα ναρκωτικά, και τα νταβατζηλίκια της νύχτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. 12:08:ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.
      ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
      ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου