Αρνήθηκε να καθίσει με τον Γερμανό πρέσβη ο Π. Καμμένος


Ο Πρόεδρος των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος που παραβρέθηκε στις σημερινές επετειακές εκδηλώσεις των 70 χρόνων από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα εξέφρασε την άρνησή του να παρακαθίσει στο ίδιο στο ίδιο τραπέζι με τον Γερμανό Πρέσβη Βόλφγκανκ Ντολτ στη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε θέλοντας να δείξει την δυσφορία του προς την γερμανική αντιπροσωπία για το θέμα των αποζημιώσεων αλλά και για την σημερινή πολιτική της Γερμανίας έναντι των Ελλήνων.
Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε μεταξύ άλλων:«Σήμερα προσκυνάμε τους ήρωες. Οι ναζί στα Καλάβρυτα, το 1943, εκτέλεσαν 696 άνδρες και παιδιά των Καλαβρύτων και έκαψαν 640 σπίτια» συμπληρώνοντας πως «η σημερινή πολιτική τής Μέρκελ, που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση, με τη βαριά φορολογία, οδηγεί στη δήμευση των σπιτιών της ελληνικής οικογένειας και στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού».

Σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ..ΙΔΙΟΣ?

    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ??? Ο ΖΕΡΒΑΣ , ή ΚΑΙ Ο ..ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΒΟΣ ????

    ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙΣ....λέει το τραγούδι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
    απουσιάζει από την προηγούμενη’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο.
    {{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
    Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή, του ανθρώπου που κουβαλάει μια ζωή μαζί του την αναισθησία, του πολιτικού που θα έπρεπε οι τύψεις να τον είχαν ,τουλάχιστον τρελάνει, ή να έχει εξαφανισθεί από το πολιτικό προσκήνιο, αφού η αυτοκτονία προκαλείται από αγανάκτηση, κατάθλιψη και απόγνωση.
    Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των ..συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι έχουν και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΜΕΝΕ! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ! ΘΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου