Από την πρωτοχρονιά κόβεται το ΕΚΑΣ σε όλους τους δικαιούχους κάτω των 65 ετών

Η ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ


Από την πρωτοχρονιά κόβεται με πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, το ΕΚΑΣ σε όλους τους δικαιούχους που είναι κάτω των 65 ετών.

Σύμφωνα με τη διάταξη προβλέπει ότι «από την 1/1/2014, το προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθ. 34 του ν. 3996/2011 (Α’, 170) Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΕΚΑΣ, καταβάλλεται στους συνταξιούχους λόγω
γήρατος, αναπηρίας και θανάτου, με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας».

Η περικοπή αφορά σε περίπου 65.000 συνταξιούχους και τουλάχιστον 22.000 άτομα με αναπηρία

Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ …ΕΛΙΝΤΑ ΓΙΑ ‘’ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ’’ ???
    Με τι χρήματα, θα καλύψουν τα εγκλήματα Σαμαρά, με όλα όσα ΑΝΤΙΘΕΤΑ υπόσχονται? Κι αφού ο Σαμαράς με τόσες αιματηρές ‘’αρπαγές’’ και δεν κατάφερε σχεδόν τίποτε, οι αντιμνημονιακοί που θα βρούν τα λεφτά, που θα βρούν ιδέες και λύσεις, που θα βρούν τη διάθεση να συνομιλήσουν για ΤΟΣΑ θέματα που τους χωρίζουν και να αποφασίσουν τι προγράμματα θα εφαρμόσουν αφού σε τίποτε δεν συμφωνούν μεταξύ τους???
    Φαντάζεσαι Πάνο..υπουργό και Παναγιώταρο υφυπουργό Παιδείας???
    Φαντάζεσαι εκπρόσωπο τύπου ..Κουίκ ή υφυπουργό ..Οικονομικών??
    Φαντάζεσαι το Λαγό υπουργό ή Πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑNΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ JERONYMO ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΔΟΥΛΙΤΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!
    ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΟΥΦΤΕΛ KAI O ΜΠΑΡΟΖΟ ΜΕ ΤΟΝ JERONYMO ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου