13,7 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς στη Σιγκαπούρη του συνεργάτη του Άκη, Αντώνη Κάντα

Με ένταλμα του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή συνελήφθη ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών την περίοδο 1996 – 2002 Αντώνης Κάντας. Σε λογαριασμό του, βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 13,7 εκατομμύρια δολάρια τα οποία φέρονται να συνδέονται με τις άγνωστες ακόμη και σήμερα διαδρομές του μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Ο Αντώνης Κάντας εμφανίζεται σε έγγραφο της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, το οποίο έφθασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ως διαχειριστής λογαριασμού ύψους 13.700.000 δολαρίων σε τράπεζα της Σιγκαπούρης. Τα χρήματα, σύμφωνα με πόρισμα, έφθασαν στην τράπεζα μέσω δυο off shore εταιριών. Ο Αντώνης Κάντας αναφέρεται χαρακτηριστικά ως «Beneficial owner» του λογαριασμού αυτού.

Ποιος είναι ο Κάντας

Ο συλληφθέντας Αντώνης Κάντας έχει διατελέσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου, και ιεραρχικά βρισκόταν κάτω από τον Γιάννη Σμπώκο, ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Ο Κάντας είχε συλληφθεί......

και τον περασμένο Σεπτέμβριο, για ποσό 500 χιλιάδων ευρώ το οποίο είχε βρεθεί σε λογαριασμό του και σχετιζόταν με το εξοπλιστικό πρόγραμμα "Ερμής 2", το οποίο αφορούσε επέκταση του επικοινωνιακού προγράμματος Στρατού, ωστόσο τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

http://www.koutipandoras.gr/article/101477/137-ekat-eyro-se-logariasmoys-sti-sigkapoyris-toy-synergati-toy-aki-antoni-kanta

Σχόλια

  1. Γιώργος Παπανδρέου: Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ..ΧΡΩΜΑΤΩΝ ..
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Είναι πια κατανοητό από όλους τους Έλληνες, ότι οι λόγοι που ώθησαν τους φοροκλέπτες και τους μαυρονταβατζήδες, να πολεμήσουν με όλα τα μέσα, τον πρωθυπουργό του 43% Γιώργο Παπανδρέου, ήταν η ψήφιση των νόμων με τις διαρθρωτικές αλλαγές. Τις αλλαγές εκείνες, που θα χρειαζόταν η χώρα, στις γραμμές της διαφάνειας, της ισότιμης φοροδοτικής ικανότητας και του μελλοντικού εκσυγχρονισμού της παραγωγικής διαδικασίας και απόδοσης, ώστε στο μέλλον να μη ξαναβρεθεί στη σημερινή δύσκολη θέση.
    Έτσι λόγου χάρη ψηφίστηκαν νόμοι με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου με αρμόδιο υπουργό το Γιάννη Ραγκούση. που μας επιτρέπουν να μαθαίνουμε για κάθε παράνομη, ανήθικη πρόσληψη, που διατηρεί την συνδιαλλαγή το πελατειακό κράτος και μικροπολιτική;
    Για κάθε δαπάνη έργων, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής , τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, που υποχρεωτικά ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ!
    ΄Ετσι , ο κάθε πολίτης, μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα του, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
    Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή ή και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
    Για πρώτη φορά οι ‘’Ηλιάτορες ’’ και Αλιγάτορες σκοτεινιάζουν από φόβο, οργή, απόγνωση. Για πρώτη φορά τρέμουν, οι προικοθήρες της ντροπής, της παραπληροφόρησης, της αγραμματοσύνης και των offshore των βαθυγάλανων νησιών του Ειρηνικού και της Ιαπωνίας. Για πρώτη φορά όσα τάχουν κρυμμένα και μαυροαποκτηθέντα , θα νιώσουν την οργή και την αδικία εις βάρος του λαού, να τους γίνεται ΕΦΙΑΛΤΗΣ!
    Δεν θα μπορούν να φέρουν πίσω όσα αφορολόγητα ‘’έβγαλαν λαθραία’’ επί τόσα χρόνια. Δεν θα μπορούν να ..απολαύσουν τον κλεμμένο ιδρώτα του εργαζόμενου και του αδύναμου.
    Όλα αυτά από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη, το Δήμαρχο, το Γιάννο, και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων. Έτσι, επί τέλους θα μάθουμε, εάν οι εφοπλιστές είναι τόσο ‘’ανοιχτοχέρηδες’’’ ή , μήπως τα χρήματα προέρχονται από το διαχρονικό ξέπλυμα βρώμικου χρήματος των εγκληματικών δραστηριοτήτων της οργάνωσης των δολοφόνων, που τόσα χρόνια έχουν κυριολεκτικά ΟΡΓΙΑΣΕΙ ! στην παρανομία με την αγοραπωλησία ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, εκτελέσεως συμβολαίων θανάτου και ‘’προστασίας’’ επιχειρήσεων και οίκων ανοχής που λειτουργούν χωρίς άδεις και λοιπούς ελέγχους. Επίσης θα μάθουμε τι συμβαίνει στην ιχθυόσκαλα, στην λαχαναγορά, στη διακίνηση κρέατος και γενικότερα σε κάθε νυχτερινή επιχείρηση.
    Γιώργο Παπανδρέου,
    υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα ΤΟΛΜΗΣΕΣ και ψήφισες, για όσα προσέφερες στην προσπάθεια για μια καλλίτερη μέρα για τα παιδιά μας.. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα.
    Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Μόνο ο Άκης, κ. Αθανασίου;

    -Αλήθεια κ. Αθανασίου, που είσαστε όλα αυτά τα χρόνια;
    Δεν είχατε ακούσει τίποτε για το σκάνδαλο με τις μίζες στα Εξοπλιστικά; Μόνο ο Άκης εμπλέκεται κ. Αθανασίου; Μήπως πήρε το αυτί σας για κάποιο σκάνδαλο Siemens την διαλεύκανση του οποίου είχε αναλάβει ο συνάδελφός σας κ. Νίκος Ζαγοριανός ο οποίος άφησε να πετάξουν στην ελευθερία, έναν μετά τον άλλον, τους κ.κ Χριστοφοράκο, Καραβέλα, Γιουνγκ και πολλούς άλλους; Είχατε ακούσει κ. Αθανασίου κάτι σχετικό με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου; Mήπως ζητήσατε τον καυτό φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων, το περίφημο C4i, τις μερακλίδικες αναθέσεις του ΟΠΑΠ; Μήπως ερευνήσατε ποτέ το όργιο υπερτιμολογήσεων στα φάρμακα και στις προμήθειες των νοσοκομείων; Μήπως η Δικαιοσύνη τσίμπησε- στη διάρκεια 4 δεκαετιών- έστω και έναν μεγαλοδιαπλεκόμενο αν εξαιρέσει κανείς τον Κοσκωτά; Μήπως αγαπητέ κ. Αθανασίου, η Δικαιοσύνη ζήτησε να ελεχθεί διεξοδικά και επισταμένα το πόθεν έσχες ενός εκάστου από όλους όσους διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς υπουργείων και πάει λέγοντας; Μήπως η Δικαιοσύνη έκανε το ίδιο και με τους λειτουργούς της;

    Υ.Γ> «Και μες σε καπνούς και σε βρισιές…», ήλθε η κ. Μπακογιάννη να σας γκρεμίσει από το βάθρο της τιμητικής πρώτης θέσης στην δεύτερη θέση που όσο νάναι κι αυτή τιμητική είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος Βουλγαράκης ο Mister «Άκης» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;
    http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/05/mister.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκάλυψη .φωτιά της Realnews: Εμπλοκή Βουλγαράκη,Λιάπη και Μεϊμαράκη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος

    Κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα Real News , εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.


    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες...

    ...αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.

    Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και είχε ως σκοπό να κλέβει το δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήματα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιον πρώην υπουργών, των οποίων τα υπουργεία προέβαιναν σε κρατικές προμήθειες.

    Περισσότερα εδώ. Μπράβο στην εφημερίδα για την αποκάλυψη. Μπλέκουν για τα καλά οι υπουργοί της καταστροφικής 5ετιας Καραμανλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΔΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ....
    Πυρηνική βόμβα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα από τον Νίκο Χατζηνικολάου και την ...
    εφημερίδα “Realnews”. Φωτογραφία για Ιδού η δολοφονία μιας χώρας...!!!Tην ώρα που η συγκυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ξεσκίζει τους μισθούς και τις συντάξεις των 300 ευρώ, την ώρα που οι ηλικιωμένοι ψαρεύουν σκυμμένοι στους σκουπιδοτενεκέδες την τροφή τους, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο περίφημος μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης, ο οποίος αρνείται να κλείσει το κανάλι της Βουλής, εμφανίζεται μαζί με τους Λιάπη και Βουλγαράκη να ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ για ξέπλυμα 10,2 δις ευρώ από μίζες, μέσω του Ομίλου του Ιωάννη Καρούζου ο οποίος είναι κουμπάρος του. Την ώρα που οδηγούν τον κόσμο σε απόγνωση... ... η αγωνία του ξιπασμένου πολιτικού συστήματος είναι πως να κρύψει τις μίζες του. Σε λίγο θα προκληθεί τετκτονικός σεισμός με νέες αποκαλύψεις για τα πολιτικά λαμόγια που μας έφτασαν ως εδώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, του Γιώργου Ζωγραφάκη , ο οποίος είναι πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, οι υπουργοί έδιναν τα χρήματα από μίζες στους νομίμους εκπροσώπους του ομίλου και εκείνοι αναλάμβαναν το ξέπλυμα και στη συνέχεια την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό προορισμό γειτονική χώρα.Όταν ο χορός των εκατομμυρίων ολοκληρώθηκε, σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις και τις μηνυτήριες αναφορές, οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να οδηγήσουν την εταιρία του ομίλου Καρούζου σε πτώχευση για να σβήσουν τα ίχνη τους Οι συνεργάτες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” Ιόλη Πιερίδη και Ian Ford παρακολουθούν την συγκλονιστική υπόθεση και θα σας ενημερώνουν διαρκώς. Στο μεταξύ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δύο ακόμη ονόματα υπουργών της συγκυβέρνησης Σαμαρά οι οποίοι φυγάδευσαν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό . Ο ένας έχει αρχίσει ήδη να τρέμει και ο έτερος, ο οποίος είναι και καψούρης με sexy επιστήμονα δεν θα έχει που να κρυφτεί. Όλη αυτή η συμμορία των διεφθαρμένων απαιτεί από τους πολίτες να πληρώσουν με τους μισθούς και τις συντάξεις τους κοντά στα 10 δις για να στηρίξουν την Ελλάδα. Όσα δηλαδή κατηγορούνται από το ΣΔΟΕ ότι ξέπλεναν οι κύριοι Μειμαράκης-Βουλγαράκης και Λιάπης! Τα γραφεία των Ομπάμα-Μέρκελ-Ολάντ έχουν ενημερωθεί ήδη για την εξέλιξη και θεωρούν πλέον την Ελλάδα χαμένη υπόθεση. Οι συγκλονιστικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές για να αποφευχθεί η αιματοχυσία σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση επιχειρήσει να περάσει το πακέτο του θανάτου των φτωχών. Πηγή kourdistoportocali.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων...

    Ποιοί εμπλέκονται και πως..."φαγώθηκαν" Παπανδρέου και Πακακωνσταντίνου...

    Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων... Ποιοί εμπλέκονται και πως..."φαγώθηκαν" Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου... Το 2010 η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν φέρει στη Βουλή νόμο με τον οποίο απαγόρευαν τις ...."τριγωνικές συναλλαγές".

    Συγκεκριμένα είχε ψηφιστεί νόμος που απαγόρευε αυτές τις «τριγωνικές συναλλαγές» μέσω «φορολογικών παραδείσων» του εξωτερικού καθώς είχε διαπιστωθεί ότι με τον τρόπο αυτό, εταιρείες εισαγωγών στην Ελλάδα καυσίμου αλλά και άλλων προϊόντων γλύτωναν την καταβολή μεγάλων ποσών για φόρους στο ελληνικό δημόσιο.

    Είχαμε δηλαδή να κάνουμε με ένα καλά στημένο σύστημα λαθρεμπορίας που ο νόμος του 2010 ήθελε να καταστρέψει.

    Τι σημαίνει "τριγωνικές συναλλαγές"..???

    Κάποιος μεγάλος εισαγωγέας αγοράζει προϊόντα από τρίτες (εκτός Ε.Ε) χώρες, τα πηγαίνει σε χώρα της Ε.Ε με χαμηλή φορολογία (πχ Κύπρο ή Βουλγαρία) και στη συνέχεια τα φέρνει στην Ελλάδα αφορολόγητα, στερώντας νόμιμους φόρους και έσοδα από το ελληνικό κράτος.. Αυτό γινόταν κατά κόρον από τις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου (που αποθήκευαν στην Κύπρο) και έφερναν αφορολόγητο πετρέλαιο στην Ελλάδα...

    Τα πρόστιμα που μπήκαν στις εταιρείες πετρελαίου (Βαρδινογιάννης, Λάτσης κλπ) από τον Παπακωνσταντίνου ανήλθαν σε 1,2 δις ευρώ (από αυτά 240.000.000 ευρώ ήταν πρόστιμο στην Μότορ Οϊλ του Βαρδινογιάννη) και ξεκίνησε η διαδικασία είσπραξης τους, που καθυστερούσε με τα γνωστά κόλπα και τις...ενστάσεις των εταιρειών....!!!

    Τα μεγάλα αυτά συμφέροντα, που ελέγχουν τράπεζες, μίντια, επιχειρήσεις , δικαστικούς, δημοσιογράφους και...πολιτικούς έβαλαν μπρος το σχέδιο...

    Πρώτα φαγώθηκαν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου..

    Ηταν ενοχλητικοί.. Ιδιαίτερα ο δεύτερος που τον ενέπλεξαν στη λίστα Λαγκάρντ για να απαλλαγούν οριστικά.... Ενώ τον πρώτο τον πολεμούν, ακόμη, με όλα τα μέσα γιατί...γνωρίζει και μπορεί να μιλήσει κάποια στιγμή... με ονόματα και διευθύνσεις...!!!

    Επειτα, από ένα μεσοδιάστημα Παπαδήμου (που το σαμποτάρησαν) έριξαν στο παιχνίδι τα μεγάλα τους χαρτιά... Σαμαράς, Βενιζέλος και...Στουρνάρας...

    Αποτέλεσμα και ενώ έπρεπε να είχαν καταβάλει, ήδη, τα πρόστιμα του 1, 2 δις ευρώ.....σβήνονται αναδρομικά τα
    ===================================
    πρόστιμα αυτά...με τροπολογία που κατέθεσαν-στη ζούλα-στη Βουλή οι υπουργοί Στουρνάρας και Βρούτσης...

    Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό τότε ποιό είναι..?? Και πόσες τρύπες θα μπορούσαν να κλείσουν τα χρήματα αυτά, όταν αναζητούνται μερικές εκτοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να μην μειωθούν και άλλο οι συντάξεις, ή μερικές δεκάδες εκατομμύρια για να έχουν ρεύμα όλοι οι έλληνες...

    ΝΤΡΟΠΗ τους... (Αλλά θα επανέλθουμε γιατί το ζήτημα δεν έχει τελειώσει)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου