Η απόλυτη ξεφτίλα! Δείχνει το δρόμο στο...σκυλάκι της

Η Μέρκελ παρατάει τον Σαμαρά στην συνέντευξη τύπου

Και εκεί, που ο η συνέντευξη έκλεινε, με τον πρωθυπουργό μας, Αντώνη Σαμαρά, να λέει, ότι δεν θα έρθουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, και την Μέρκελ να στραβώνει λίγο, και να εξηγεί ότι η Ελλάδα θα είναι πειθήνια, γίνεται το κουλό...
Η Μέρκελ, ενώ βλέπει τον Σαμαρά να μιλάει ακόμα, βγάζει τα ακουστικά, και αποχωρεί από την συνέντευξη. Δείχνει τον δρόμο της εξόδου στον Σαμαρά, αφήνοντας τον Σαμαρά σύξυλο, αφού έπεσε θύμα προσβολής!

Αλλά ως καλός καρπαζοεισπράκτορας, δεν τον πείραξε, υποθέτουμε!



http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8772.html

Σχόλια

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
    Έρριξαν τον Πρωθυπουργό του 43% για να κυβερνήσει το 18% !!!!!
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη ‘’διαμάχη’’ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, το ..επίπεδο της αντιπαράθεσης των «ΙΔΕΩΝ» σωτηρίας, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον της Ελλάδας, εναντίον του νόμιμου με 43%, εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, και το είδος του βρώμικου πολέμου του βούρκου και των χαρακωμάτων που εφάρμοσαν, μέχρι να τον ‘’εξοντώσουν ’’ πολιτικά και ίσως και ψυχικά και ή και φυσικά .
    Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής , που με την πρώτη εφαρμογή τους , έρριξαν το έλλειμμα κατά 5% του ΑΕΠ. Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ . Και προς επίρρωση των όσων ισχυρίζονται αποφάσισαν και οι δύο να ‘’ενισχυθούν’’ από μικρά έως και τα ανύπαρκτα σχεδόν κόμματα του Καμμένου και του Βενιζέλου.
    Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο..
    Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς, απερίγραπτης ιδιοτέλειας και ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας.
    Και όταν μάλιστα, πριν τις δημοτικές εκλογές, φάνηκαν τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, όταν το έλλειμμα έδειχνε ότι θα μειωθεί περισσότερο από 5% του ΑΕΠ, τότε ο Σαμαράς ‘’πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του, όταν άκουσε ότι και η Ντόρα έκανε δικό της κόμμα. Και τότε ξέχασε και Ελλάδα και Έλληνες και φίλους και ‘’ορκίστηκε να ξεπουληθεί’’ αρκεί να μη γύριζε πίσω στην εξορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Τσίπρας,
      λογικά πρέπει να μην κατάλαβε τίποτε περισσότερο από όσα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ και από όσα δεν ξέρει ακόμα! Ζούσε και ζει και στην καρακοσμάρα του, αγνοώντας , αν βρισκόμαστε εντός ή εκτός ΕΕ, αν είμαστε στο ευρώ ή, αν είμαστε στην… Αργεντινή και αν φίλησε του παππά το χέρι ή μόνο το Σταυρό, που του δώσανε.Δεν πρέπει να κατάλαβε, ούτε που βρισκόταν, ούτε και για ποιο λόγο τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Πίστευε και πιστεύει(;), ότι η ώρα πλησιάζει που θα ξαναγίνει πρόεδρος του 15μελούς και μετά θα πάνε σινεμά.
      Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα,
      που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση του κληρονόμου της ιστορίας και των αγώνων του δημοκρατικού λαού του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
      Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.
      Η Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει μέσα και έξω την πιο άθλια αντιδημοκρατική και αμοραλιστική εικόνα παράνοιας και συμφερόντων.
      Η Ελλάδα σήμερα παρουσιάζεται σαν χώρα βίας, νοθείας, ρατσισμού , απολίτιστου λαού και πρωτόγνωρων φασιστικών δολοφονιών , ενώ ..υπερπατριώτες ακροδεξιοί και αδέξιοι αρμενίζουν στα πέλαγα του..Ολύμπου και με αρχηγό τον πιο μπουρδολόγο όλων των εποχών.
      Η Ελλάδα σήμερα στερείται πολιτικού λόγου, ηγεσίας, ελπίδας και προοπτικής.
      Είναι όλα αυτά που είχαμε, όταν έγιναν οι εκλογές του 2009.
      Ύστερα ήλθαν οι βάρβαροι του Αντώνη, του Αλέξη και λοιποί ηλίθιοι και πολιτικά απροσάρμοστοι.


      Διαγραφή
  2. "Ξένες εταιρείες αγοράζουν τα ακίνητα των απελπισμένων Ελλήνων για ένα κομμάτι ψωμί....."
    Δεν είναι νέο αυτό.
    Από το τέλος 2012 πωλούνται ακίνητα κάτω από το μισό και πρόσφατα εμφανίστηκαν πωλήσεις κάτω και από ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ της αντικειμενικής και μακάρι να κρατηθούμε εκεί.
    Πληθαίνουν προβλέψεις που ομιλούν για κατάρρευση τιμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»
    "ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ"ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ:
    http://www.youtube.com/watch?v=Has9Bvlyxdk
    http://www.youtube.com/watch?v=OiSRJ0mHMps
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΑΜΑΡΑ..
    http://www.youtube.com/watch?v=sZSr9kgps3A
    Η περίπτωση Σαμαρά χρήζει άλλης προσέγγισης. Ξέρει ότι καταστρέφει τη χώρα και το απολαμβάνει.
    Πρόκειται για το παράδοξο της συνειδητής παραφροσύνης.
    Πρόκειται για το σύνδρομο του Νέρωνα, με τη διαφορά ότι η περίπτωση Σαμαρά εμπεριέχει τα στοιχεία της μανίας καταδίωξης και της εκδικητικότητας.
    Πρόκειται για την πιο πρόστυχη,και την πιο χυδαία μορφή διακυβέρνησης, η οποία οδηγεί ευθέως με απειλές βία και τρομοκρατία στην γενοκτονία, κοινωνιοκτονία και εθνοκτονία των Ελλήνων.
    Δε θα συγχωρήσει ποτέ ο Σαμαράς το γεγονός ότι οι Έλληνες έφτυσαν την ΠΟΛ.ΑΝ του. Δε θα τους συγχωρήσει ποτέ το γεγονός ότι τον ανάγκασαν να επιστρέψει ταπεινωμένος στο μαντρί του. Ότι δε δικαίωσαν την προσωπική του «επανάσταση» που την έκανε όταν βαρέθηκε να περιμένει στην κομματική επετηρίδα για να γίνει «σπουδαίος».
    Πληρώνουμε απωθημένα μιας προσωπικότητας που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.
    Ύστερα απ’ όσα έχουν αποκαλυφθεί, ποιος σοβαρός πρωθυπουργός θα έλεγε: «Κάποιοι δεν θέλουν στην χώρα να υπάρξουν επενδύσεις. Θέλουν να συνεχιστεί και να μεγαλώσει η ανεργία. Θέλουν να ερημώσει η χώρα. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι».
    Ο Σαμαράς βλέπει παντού εχθρούς και νιώθει ελάχιστους ως φίλους. Νιώθει ανώτερος. Ευφυής.
    Τα ΜΑΤ είναι το πρώτο και μοναδικό του επιχείρημα σε κάθε διαμαρτυρία.
    ΑΗΔΙΑ… ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΙΚΕΤΕΣ, ΕΠΑΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ Τ΄ΆΡΜΑΤΑ ΚΡΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. « Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε , τότε σύντομα θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxaxaxa ton eklase xafnika ton makaka axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!
    Toso klasimo den exo xanadei xaxaxaxaxaxaxaxaxax re ton makaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου