Παυλόπουλος: "Δεν εχουν σχέση με την κλασική τρομοκρατία που γνωρίζουμε στην Ελλάδα"



«Δεν είναι τυχαίο» το χθεσινό χτύπημα στο Νέο Ηράκλειο, εκτιμά ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.
«Πρόκειται για... 
επαγγελματίες, ανθρώπους εκπαιδευμένους, ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την κλασική τρομοκρατία που γνωρίζαμε στην Ελλάδα», σημείωσε (REAL FM) ο Παυλόπουλος, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «εξαιρετικά επικίνδυνη».

«Την ώρα που ζούμε όλα αυτά ένα είναι το οχυρό. Η δημοκρατία που στηρίζεται σε όλους εκείνους τους φορείς που την υπερασπίζονται», ειπε και πρόσθεσε ότι «δεν είναι ώρα για κραυγές, περίσσεψαν τα λόγια»...

Σχόλια

  1. ΛΕΡΝΑΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΕΦΑΛΗ !
    Απλά-χωρίς τσίμπλες στα μάτια….
    Μετά την άνοδο του Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, άρχισαν τα συνοικέσια μεταξύ ΠΟΛ-ΑΝ και Καραμανλικών δεξιών. Έτσι στήθηκαν οι πρώτες γέφυρες, και αποφασίστηκε ο Αντώνης να μπεί στο παιχνίδι , αφού βοηθήσει τον Καραμανλή και το κόμμα.
    Καραμανλής και Σαμαράς αγωνίστηκαν από κοινού, να αντιμετωπίσουν τους Μητσοτακικούς και το Πασοκ.
    Στις εκλογές του 2004, ο Αντώνης έριξε την ασπίδα του Πολανιστή και από το παράθυρο επανήλθε στη Νέα Δημοκρατία.
    Στις εκλογές του 2007, που έγιναν θήθεν για τα θέματα της οικονομίας, στην ουσία έγιναν για να μπεί ο Σαμαράς στο παιχνίδι και να εμποδίσουν την Ντόρα να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
    Συμφώνησαν επίσημα( Ρουσόπουλος: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Σαμαρά), και ο Σαμαράς ‘’εγκαινίασε’’ την πρώτη παρτίδα των παράνομων προσλήψεων.
    Ο Μπούλης ,’’έκανε’’ πως δεν βλέπει στα όργια των Παυλοπούλειων επιθέσεων για την ενίσχυσή του, και των σαρωτικών επιδρομών των ομάδων των παλιών συναγωνιστών του Σαμαρά, δηλαδή των χρυσαλητών.
    Υπεσχέθη ο Αντώνης, να συγκυβερνήσει με την ομάδα των Καραμανλικών εξολοθρευτών της οικονομίας. Η Σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είναι η πιο τρανή απόδειξη.
    Το συμπέρασμα είναι ότι, η συνεργασία Καραμανλή-Σαμαρά , που ουσιαστικά κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα, υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχιστεί , αφού ο Αλέκος είναι η… συμπάθεια του Κώστα.
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!
    Καραμανλής, Σαμαράς, Καμμένος, Μιχαλολιάκος είναι τα πλοκάμια της Λερναίας δεξιάς. Που και που, αλλάζουν κανένα ..κεφάλι ,για να μην τους πάρει είδηση ο λαός.
    Και το παιχνίδι συνεχίζεται. Η ΜΑΣΑ συνεχίζεται, η κοροϊδία συνεχίζεται, τα βάσανα του λαού μας συνεχίζονται.
    Αυτοί είναι οι ..άνθρωποι του κ Προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το νόμο Παυλόπουλου και την άκρατη κενοδοξία του,
    μπήκαν στην ΕΛΑΣ και στην ΕΥΠ, όλα τα γνωστά φασιστογενή της Ελλάδας. Επί πέντε χρόνια οι υπηρεσίας ασφαλείας ‘’ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ’’ από φασιστοειδή που είχαν καταφέρει να διατηρήσουν ‘’λευκό ποινικό μητρώο’’ αν, και δεν ήταν και απαραίτητο. Έτσι οι μισοί σχεδόν οργανωμένοι φασιστογενείς απόγονοι του χίτικου παρελθόντος μπήκαν από το παράθυρο του Παυλόπουλου στην Ελληνική Αστυνομία και στις υπηρεσίες ασφαλείας. Όλα τα κατακάθια της νύχτας και των..χορηγών της μπήκαν στην κληρωτίδα της φύλαξης και της προστασίας των Ελλήνων και των παιδιών μας.Οι υπόλοιποι παρέμειναν ελεύθεροι σκοπευτές και κυνηγοί της νύχτας. Με τον τρόπο αυτό το οργανωμένο έγκλημα μπήκε και κατέλαβε τις πιο καίριες θέσεις.
    Κανένας εγκληματίας της χρυσής αυλής δεν συνελήφθη και κανείς τελικά δεν τιμωρήθηκε. Έτσι δεν άργησε το φίδι να γεννά τα αυγά του σε ασφαλείς χώρους προστασίας και καθοδήγησης.
    Ο κενόδοξος υπουργός της φαυλότητας, ‘’ετοιμαζόταν’’ για τη διαδοχή του μπουχέσα , όταν αυτός αποφάσιζε να πάει στην Προεδρία.
    Η χρυσή αυλή εκκολάφθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ και άφοβα μέσα στις υπηρεσίες ασφαλείας του φαυλοπουλικού παρακράτους.
    50% το ποσοστό της Χρυσής αυλής στη Νίκαια και άλλο τόσο το εκλογικό τμήμα των Αμπελοκήπων. Ο Αντιπαθέστατος πολιτικός όλων των εποχών της Ελλάδας, επιχείρησε τον εκφασισμό της αστυνομίας και της δημόσιας διοίκησης ο…δημοκράτης της Μεσσηνίας και αυτός.
    Μπράβο Μεσσηνία με τα αστέρια σου και τις κολώνες της δημοκρατίας που παράγεις.

    Τελικά το ξύλο δεν ..βγήκε από τον παράδεισο ή κάποιοι είναι πολύ σκληρόπετσοι;

    Αν η Κυψέλη δεν βάζει μυαλό, τότε θα πληρώσει η ..Νίκαια και έπονται και άλλες περιοχές . Ο Πάκης έσπειρε και ο Αντώνης θερίζει …!!!
    Ο ένας τους ανέλαβε την κατάταξη και ο άλλος την εκπαίδευση και την προαγωγή τους .
    Αθάνατη ΕΠΑΡΑΤΗ δεξιά !!!
    ΥΓ.
    Και επειδή η θρασυδειλία είναι αποδεδειγμένη δημόσια, αν ΤΟΛΜΑ ! ας δώσει τις λίστες με τα αστέρια των επιλογών του (προσωπικών και του περιβάλλοντος) που προσέλαβε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου