Όταν οι ''γκοτζαμάνηδες'' ξαναχτυπούν..


     Το παρακράτος ξαναχτυπά, και προσδοκά πολλαπλά οφέλη για το καθεστώς.

Πρώτο και οφθαλμοφανές όφελος ο καινούργιος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.

Θα πλημμυρίσουν πάλι τα κανάλια με μονοθεματικές ειδήσεις κι ''έκτακτα δελτία'', αποσιωπώντας τα αίσχη που θα συμβούν τις επόμενες μέρες με τιςτάχα διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα, και με την καινούργια προδοσία που εξυφαίνεται με νέα οικονομικά και άλλα μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού!

Δεύτερο όφελος προσδοκούν από την αναμενόμενη σκληρή (ελπίζουν ανεξέλεγκτη) αντιπαράθεση μεταξύ των θερμοκέφαλων οπαδών του ακροδεξιού κόμματος με τα υπόλοιπα κόμματα.
Ελπίζει το παρακράτος ότι με πιθανά σοβαρά επεισόδια θα εκτεθεί στην κοινή γνώμη ο ακροδεξιός σχηματισμός ως επικίνδυνος (που έτσι κι αλλοιώς είναι), κάμπτοντας έτσι την δημοσκοπική σταθερότητα που δείχνει.

Ελπίζει επίσης το καθοδηγούμενο παρακράτος ότι στην αντιπαράθεση που ελπίζουν να προκαλέσουν θα εμπλακεί κυρίως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα εκτεθεί ως ''αντίπαλο δέος'' του ενός άκρου και άρα θα αναγνωριστεί ως το άλλο ''άκρο'', επιβεβαιώνοντας έτσι τάχα την φασιστική πρωθυπουργική θεωρία των ''δύο άκρων''..

Ήδη ο αποπροσανατολισμός από τα κανάλια άρχισε:
Μιλάνε για επανεμφάνιση κάποιας ''τρομοκρατικής οργάνωσης''.
Άραγε τί απαγορεύει κάποια λεγόμενη ''τρομοκρατική οργάνωση'' να αποτελεί μέρος του παρακράτους;


Ας είμαστε σε επαγρύπνιση..
Κυρίως δεν πρέπει να πιστεύουμε και να εμπιστευόμαστε τις εκτιμήσεις και αναλύσεις των μνημονιακών καναλιών..
Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τις κυβερνητικές ερμηνείες, ανακοινώσεις και λογής-λογής διαβεβαιώσεις..


Το παιχνίδι που παίζουν είναι σκληρό και άτιμο.
Ο λαός θα νικήσει μόνον αν είναι υποψιασμένος, ανήσυχος και σωστά πληροφορημένος..

Σχόλια

  1. ειμαστε ολοι χρυσαυγιτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ειμαστε ολοι φασιστες!!!!!!!!!

    ζητω ο ηρωικος φασιστικος ελληνικος λαος που ειπε το ΟΧΙ και πολεμησε ιταλους και γερμανους εισβολεις, οταν οι κομουνιστες λεγαν- οι γερμανοι ειναι φιλοι μας και η μακεδονια θρακη και ηπειρος ειναι βουλγαρικη!!!!!!!!

    το 22 τα κομουνιστικα κτηνη ηταν με τον κεμαλ κατ εντολην του αρχηγου τους του λενιν, πολεμουσαν ενατιον της ελλαδας και πανηγυριζαν για τα εκατομυρια σφαγμενων ελληνων,

    δεν θα περασει ο αναρχοκομουνισμος!!!!!!!!!!!!

    ποτε ξανα μπολσεβικισμος!!!!!!!

    οπλατζηδες κομουνιστες του ιντιμιντια φονιαδες του ελληνικου λαου θα πληρωσετε στο δισεκατομυριαπλασιο!!!!!!!!!!!!!

    κραταμε το λυσσασμενο ιερο δολοφονικο μισος μας για οταν βρεθουμε σε θεση ισχυος…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΄Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ???
      Είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή στα νυχτερινά «γιουρούσια» της με μαχαίρια και παλούκια κατά των μεταναστών συνεργάζεται και με εγκληματικά στοιχεία- μετανάστες που ανήκουν στην αλβανική, στη ρώσικη, στη γεωργιανή, κλπ. μαφίες- πάντα όμως με συμμορίες της «λευκής μαφίας» και όχι της «μαύρης» (π. χ. των Νιγηριανών) για να είναι και συνεπής με το δόγμα τής ανωτερότητας της άριας φυλής (και στην εγκληματική δράση).
      Έστησε η Χ. Α. ένα «πολιτικό μαγαζί» με βιτρίνα την «εθνοκαπηλία» και από μέσα όργια παρανομίας (από μαστροπεία και ναρκοεμπόριο ως και εμπόριο όπλων) και κάθε είδους άλλη εγκληματική δραστηριότητα, με κύριο στόχο τον κάθε αδύναμο μαυριδερό, που με τα “τάγματα εφόδου” της τον ξυλοκοπεί βάναυσα ή τον μαχαιρώνει στην ψύχρα.
      Και είναι λογικό, όταν είσαι άνθρωπος της νύχτας, να έχεις και ανταγωνιστές και αντιπάλους.
      Βέβαια υπάρχει και το θέμα των χρηματικών συναλλαγών, όπου όπως απεδείχθη, τα κλεφτρόνια της χρυσαλητείας δεν έχουν ούτε μπέσα ,ούτε …μπέσα αφού με τον να αλληλο=κλέβοονται, βγήκαν στη φόρα ΤΟΣΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ !!!
      Υπάρχει όμως και το θέμα της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ. Τόσους και τόσους έχουν δολοφονήσει, τι θα πείραξε και δύο ‘’αναλώσιμοι’’ ???
      Άλλη λύση δεν υπάρχει. Ποιος και με τι λόγους θα αποφάσιζε να ‘’ΔΩΑΣΕΙ ΟΠΛΑ’’ στους χρυσαλήτες και από δολοφόνοι να ..παρουσιάζονται θύματα?
      Και η αφέλεια έχει όρια, όχι όμως και η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ των χρυσαλητών.
      Υγ.
      Φοβούνται μη χάσουν το ‘’όνομα’’ ???

      Διαγραφή
  2. Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι
    Ο διεθνής έγχρωμος φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες, αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους, η τα κομματικά λείψανα μιας εποχής που δεν θέλουμε ούτε να θυμόμαστε.
    Πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’, δημοσιογράφοι με οργισμένες κομματικές ή χρηματικές αδυναμίες, περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες.
    Ξεπουλούν κάθε έννοια κράτους οι άθλιοι συκοφάντες και υπονομεύουν ,κάθε προσπάθεια είτε ανάπτυξης είτε και επιβίωσης.
    *Δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία του προγράμματος και η σωτηρία της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η αποτυχία του Παπανδρέου, ώστε να έχουν να λένε: «Βλέπετε: είχαμε δίκιο που τον βρίζαμε» !!! Ξεπουλάνε την Ελλάδα μόνο και μόνο να κερδίσουν «εύνοια» και χρήμα οι Ιούδες του σκοτεινού περιθωρίου.
    Αδίστακτοι πουλημένοι χαφιέδες και απόγονοι του ΜΑΥΡΟΥ εμφυλιακού αίματος, των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, των χαφιέδων, των αδελφοκτόνων φονιάδων, των εφιαλτών, νύχτα μέρα οργιάζουν στην πρόστυχη προπαγάνδα και υπονόμευση των πάντων.
    Κάθε μέρα , με τα νοικιασμένα μπλογκς και τους ‘’αγορασμένους’’ ή, τους κομματικά παράλυτους χαφιέδες-μπλόγκερς, ισοπεδώνουν τα πάντα εν ονόματι της ιδιοτέλειας των ιδίων και των νταβατζήδων τους. Τίποτε δεν γίνεται σύμφωνα με τα ..γούστα τους ! Κανένας δεν είναι Έλληνας εκτός από τους..ίδιους. Τα πάντα είναι είτε λάθος, είτε γίνονται με ιδιοτέλεια και ..μάσα !
    Ποτέ δεν προτείνουν λύση, ποτέ δεν έχουν γνώση του θέματος. Το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που θέλουν: ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Ελλάδας για να ‘’κονομήσουν’’ !
    Οι μεν φασίστες και οι αγράμματοι συνοδοιπόροι τους αποβλέπουν στην ιδιοτέλεια, θέλουν να φάνε και αυτοί !
    Οι κομματάρχες της αριστεράς και οι ..αδέξιοι και άχρηστοι πτωματοφάγοι της δεξιάς να γίνουν ‘’κάτι τις’’!!!
    Θέλει και ο καημένος ..δόξα και υπογραφή.
    Ω Θεέ μου πόση αφασία και γελοιότητα ! Ο ..καημένος ο πρόεδρος του κόμματος …..‘’εξουσίας’’.
    Και η Ελλάδα να..βουλιάξει !
    Και μας τελειώνουν και οι..υδατάνθρακες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου