ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!....ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

ΕΛΕΟΣ!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ένας 70χρονος άνδρας, ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί αντίκρισε στην πόρτα του Δικαστικό επιμελητή που ήθελε να του επιδώσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες , το χαρτί της έξωσης
Ο ηλικιωμένος άνδρας ζήτησε από τον επιμελητή να του δώσει 5 λεπτά χρόνο , μπήκε στο σπίτι όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήρε μια καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος.
Στο σημείο, όπως είναι φυσικό επικράτησε αναστάτωση, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν χτυπήθηκαν ζωτικά όργανα, ωστόσο η κατάσταση για τον 70χρονο χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Σχόλια

  1. Τρομολαγνεία και ψυχοεκβιασμός στο ευρωλάγνο διαδίκτυο
    ===========================
    Γνωρίζουν όλοι ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς ‘’ελεγχόμενης χρεοκοπίας’’ εντός της ζώνης του Ευρώ. Δηλαδή επιβιώνουμε περπατώντας πάνω στην κόκκινη γραμμή της εθνικής καταστροφής και αφανισμού. Ξεχνούν ότι ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ‘’εμπόλεμη κατάσταση’’ και απαιτείται , εθνική αλληλεγγύη, συμπαράσταση και συμπαράταξη για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για το ρολόϊ της ιστορίας μας. Περπατάμε και δεν πέσαμε στον γκρεμό γιατί κάποιος …τρελός μας έσωσε την τελευταία στιγμή, άσχετα αν κάποιοι επιχείρησαν να τον σταυρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…
    Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι
    Ο διεθνής έγχρωμος φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες, αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους, η τα κομματικά λείψανα μιας εποχής που δεν θέλουμε ούτε να θυμόμαστε.
    Πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’, δημοσιογράφοι με οργισμένες κομματικές ή χρηματικές αδυναμίες, περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες.
    Ξεπουλούν κάθε έννοια κράτους οι άθλιοι συκοφάντες και υπονομεύουν ,κάθε προσπάθεια είτε ανάπτυξης είτε και επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξευτιλισμένοι διαχειριστές.
    Το μεγαλύτερο κακό που χτύπησε την Ελλάδα μετά τον εμφύλιο, είναι πουλημένοι διαχειριστές του διαδικτύου. Άτομα χωρίς αυτοσεβασμό, χωρίς εθνική συνείδηση, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, χωρίς πολιτική ορατότητα, χωρίς ΦΙΛΟΤΙΜΟ! μόνο με ιδιοτέλεια για κομματική αδιαφάνεια..
    Αποτυχημένοι της ζωής και της δημοσιογραφίας οι πιο πολλοί, συνταξιούχοι και εν ενεργεία υπάλληλοι του παρακράτους, φασίστες και ασφαλίτες ως επί το πλείστον, από το βράδυ μέχρι το άλλο βράδυ ,μολύνουν την ατμόσφαιρα με την ιοβόλο ‘’εκτέλεση. του καθήκοντος’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δεξιά , η αιώνια ΕΠΑΡΑΤΗ δεξιά,
    αποτελεί και αποτελείται από ιδιοτελείς μικροκομματικές ‘’κατσαρίδες’’ τοπικής εμβέλειας και περιβαλλοντικής μόλυνσης, που, οριοθετούν ιδεολογίες και καταξιώνουν προσωποπαγή «καθεστώτα».
    Μυριάδες καμένοι, είναι έτοιμοι να κάψουν κόσμο και κοσμάκη εν ονόματι ελληνοθρησκευτικών ..αξιωμάτων, εξωγήινων σχέσεων και οραματισμών, πολυποίκιλης αγραμματοσύνης και απύθμενης εθνικοφροσύνης.
    Μυριάδες Τσιπρο..γιάννηδες,
    έχουν κατασκηνώσει στο προαύλιο της βουλής προσπαθώντας να αποκτήσουν δικαιώματα νομής και χρησικτησίας.
    Έφτασες στο σημείο να ψηφίσεις τον Πάνο. Αυτό είναι αρκετό για να ‘’δείξει’’ μέχρι που μπορεί να φτάσεις, πολιτικά, ιδεολογικά, ανθρώπινα.
    Έφτασες στη κατάντια, να φέρεις στη βουλή Γερμενήδες, ..Λαγούς και Λύκους. Βλέπεις τη δεξιά πτέρυγα και αναρωτιέσαι: ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ψήφισαν αυτούς τους πανηλίθιους εγκληματίες; Τι θέση έχουν στη βουλή, οι μπράβοι, οι νταβατζήδες, οι μπαροπορτιέρηδες, οι δολοφόνοι;
    Ποιος υποσχόταν και έταζε ‘’λαγούς με πετραχήλια’’ στους αφελείς και απογοητευμένους, άνεργους ψηφοφόρους της δεξιάς;
    Φαντάσου, να γίνουν εκλογές και ( Ω ! ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ) και να μαλώνει ο Πάνος με το Λαφαζάνη και τον Παπαδημούλη , ποια υπουργεία θα πάρουν;
    Φαντάσου τον μπουρδολόγο Πάνο,
    σε κάποιο υπουργείο, ή σε κάποια θέση που να έχει σχέση με την άμυνα της χώρας? Έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν τον λεβε@@@@και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουμε μα την Τουρκία και τους γύρω γείτονες ??? Είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που ψηφίζουν αυτό τον πολιτικό κόπανο ? Αυτόν ‘’αεροβολιστή’’?
    Έχεις εμπιστοσύνη στον Τσίπρα και στις ..αράχνες τους κόμματος , που αλλάζει απόψεις κάθε φορά που αλλάζει ..σώβρακο ???
    Τελικά μου φαίνεται ότι πέσαμε όλοι στην παγίδα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο ΓΑΠ ήταν πιο σοβαρός και πιο ειλικρινής από όλους.
    Μήπως βιαστήκαμε ; Τουλάχιστο αυτός αγωνίστηκε, ενώ σήμερα όλοι τους αλληλοτρώγονται για τη μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου