«ΕΓΩ ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΤΟΥ»

PAPATHEOFANOUS

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ο Βουλευτής Επικρατείας και  Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Και ξαφνικά ο ΠΑΣΟΚ Αντιπεριφερειάρχης στη Σάμο Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, αποφάσισε να βγει από το καβούκι του, με μία ανακοίνωση για το γνωστό θέμα της απαγόρευσής του στα κόμματα να καταθέσουν στεφάνι την περασμένη Κυριακή, ημέρα

της επετείου της Ένωσης του νησιού με την Ελλάδα.

Είναι προφανές ότι το θράσος των χιλίων πιθήκων δεν λέει να σταματήσει στη λογική ορισμένων που ασχολούνται με τα Κοινά.


Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, τη δύο από τις απίστευτες δικαιολογίες του. Ότι, δηλαδή, έκανα «θεατρικό σόου» γονατίζοντας μπροστά στο Μνημείο των ηρώων – πεσόντων στην κατάθεση του στεφάνου που έκανα την ημέρα του Σωτήρος.

Με εγκαλεί επίσης ,επειδή πριν την κατάθεση ασπάστηκα το στεφάνι.....

Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ότι για μένα αυτή η πράξη της κατάθεσης είναι τόσο ιερή, σαν να προσκυνώ μία ιερή εικόνα. Τα κόκαλα των προγόνων μας είναι, ασεβή Αντιπεριφερειάρχη.

Σε ό, τι αφορά το γόνυ που έκλινα μπροστά στο Μνημείο – και που το πράττω  πάντα όταν καταθέτω στεφάνι -  είναι μία πράξη πλήρους απόδοσης τιμής και σεβασμού σε αυτούς που έπεσαν για την πατρίδα.

Απλά να θυμίσω – επισυνάπτω και τη σχετική φωτογραφία – ότι και ο Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους γονατίζει. Μόνο που γονατίζει μπροστά στο πολιτικό του ίνδαλμα Γιωργάκη Παπανδρέου, κρατώντας και το σχετικό ρυθμό με τα παλαμάκια του, στο ζεϊμπέκικο του ΓΑΠ, μπροστά στον Τούρκο ΥΠΕΞ Ισμαήλ Τζεμ.

Εγώ γονατίζω στους νεκρούς ήρωές μας κ. Αντιπεριφερειάρχα.

Εσείς επιλέγετε να γονατίζετε στα τουρκόφιλα ζεϊμπέκικα του λατρεμένου σας μισθοδοτούμενου – σήμερα – τουρίστα της Βουλής που έβαλε την Ελλάδα στη λαιμητόμο των μνημονίων.

Σε εσάς θα έπρεπε να απαγορευθεί η κατάθεση στεφάνου και όχι ξαφνικά στον Πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστα Χατζημιχάλη.

Είστε πολύ θλιβερός ως προς τις ανακοινώσεις, τις πράξεις και αποφάσεις σας».

Υ.Γ. «Δεν θα σας αποδώσω ευθύνη στον Αντιπεριφερειάρχη Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, ότι τη συγκεκριμένη εκδήλωση φωτογράφιζε ένας από τους Τούρκους Δημοσιογράφους που είχαν κατεβάσει στα Ίμια την Ελληνική σημαία και ανέβασε την Τουρκική.

Εξ άλλου, δεν έχω καταγεγραμμένη στο αρχείο μου κάποια δήλωσή του που να αποδοκιμάζει την αντεθνική γνωστή φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου για «τον αέρα και το κομμάτι το πανί».

Οπότε τι να λέμε…»

Σχόλια

  1. Κουίκ Απαράδεκτο να μην μου επιτραπεί να καταθέσω στεφάνι στον Κων. Παλαιολόγο

    Απαγορεύθηκε στο βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος εκπροσώπησε το Κίνημα στα «Παλαιολόγεια 2013», να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του τελευταίου Αυτοκράτορα της Βασιλεύουσας.
    Ο Τέρενς Κουίκ παρέστη στις εκδηλώσεις στο Μυστρά, όπου έγινε Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, στο Ναό του Αγίου Δημητρίου, εκεί όπου το σύμβολο της Βασιλεύουσας και του Βυζαντίου στέφθηκε αυτοκράτορας.
    Στη συνέχεια, στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στεφάνι κατέθεσαν μόνο οι άλλοι δύο παριστάμενοι βουλευτές. Ο Αθανάσιος Δαβάκης της ΝΔ εκ μέρους της κυβέρνησης και η βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου της ΝΔ εκ μέρους της Βουλής.
    Στον τρίτο βουλευτή, τον Τέρενς Κουίκ απαγορεύθηκε να καταθέσει στεφάνι επειδή, όπως του είπε ο Δήμαρχος Σταύρος Αργειτάκος, είναι πάγια η απόφαση να μην καταθέτουν στεφάνια τα κόμματα.
    Μετά το τέλος των εκδηλώσεων και πριν τη δεξίωση που ακολουθούσε, ο Τέρενς Κουίκ, παρουσία του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο και των παρισταμένων άλλων δύο βουλευτών, έκανε την εξής δήλωση διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο της πόλης:
    «Σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα έλθω στη δεξίωση. Είναι απαράδεκτο να μην μου επιτραπεί να καταθέσω στεφάνι όχι μόνο ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά ούτε καν ως βουλευτής Επικρατείας. Οι δικαιολογίες σας ότι έτσι γίνεται τα τελευταία χρόνια, δεν με αφορούν. Είμαι ένας βουλευτής Επικρατείας, ένας Έλληνας πολίτης που ήρθα εδώ για να γονατίσω μπροστά στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
    Το θεωρώ προσβολή για τον Κοινοβουλευτισμό, για το Κίνημά μου και προσωπικά για μένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα «κόκκινα» λεφτά με το μηδενικό επιτόκιο.

    http://epikairo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11195:2012-11-26-18-26-14&catid=44:politikh&Itemid=27

    Σε αντίθεση με τον Σίμο Κεδίκογλου, ο Τέρενς Κουίκ παραμένει σταθερός στις θέσεις του και τις απόψεις του. Στο βίντεο (κλικ στο screenshot), το οποίο μας θυμίζει το εξαιρετικό smartpost, ο Τέρενς Κουίκ τεκμηριώνει, με χαρτί και καλαμάρι, πώς ο ΓΑΠ αρνήθηκε τα ''κόκκινα'' λεφτά με το μηδενικό επιτόκιο.

    Στην άποψη αυτή παραμένει βαλσαμωμένος ο Κουίκ ακόμη και σήμερα.

    Φήμες, μάλιστα, τον θέλουν να βρίσκεται με μία απόχη στον έξοδο του αγωγού φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη και να μαζεύει τα ρούβλια ένα-ένα!

    Mη στηθείτε το πουρνό για αυτόγραφο στην Αγωγού γωνία.

    Τότε, είναι η ώρα που κάνει τον Εκπρόσωπο Τύπου ενός κόμματος που -ναι- έχει λεπτά συμμετοχής στο σημερινό ελληνικό κοινοβούλιο #evolution

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (..). Αναρτώ στο facebook και ελεύθερα μπλοκ αναπαράγουν την ανάρτηση μου χωρίς να μοιράζω 100000 ευρώ από τα μαύρα ταμεία ,γιατί ο Σκόρδας αρνείται ότι πληρώνει.

    Ούτε έχω προσλάβει την γυναίκα του νομικού συμβουλίου του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου για να ασχολείται με το facebook και το twitter.

    Μόνος μου το κάνω ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΕΛΕΤΩΝ.

    5. Δέν διεκδικώ μονοπώλιο πατριωτισμού αλλά ούτε θα φιλήσω κατουρημένες ποδιές της Μέρκελ και του Σόιμπλε και θα το βουλώσω και “από τον σπόρο που δεν πεθαίνει “ να περάσω στο περάστε Κύριοι η Ελλάδα δική σας .

    6. Κανέναν δεν εκβιάζω λέω με συνέπεια αυτά που πίστευα πιστεύω και θα πιστεύω και δεν θα ανταλλάξω με μια καρέκλα.
    Ο Σαμαράς υπονομεύει την Νέα Δημοκρατία με τις κολοτούμπες και τις οβιδιακές του μεταβολές .

    7. Ψώνιο για αρχηγιλίκια δεν έχω αλλά δεν θα εγκαταλείψω όλο αυτό τον κόσμο συντασσόμενος με τους κατακτητές.

    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είστε σίγουροι πως οι εμπνευστές της Ελληνικής γενοκτονίας θα λάβουν την λαϊκή δικαιοσύνη που τους αξίζει κατά τα πρότυπα των προδοτών της κατοχής.
    Δεν θα ξεφύγει ούτε ένας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε για τις επόμενες γενιές Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου