Ο Μ.Καρχιμάκης αποκτούσε για το ΠΑΣΟΚ την απόρρητη ενημέρωση του Κ.Καραμανλή..

ΚΑΙ ΣΤΟ "ΒΑΘΟΣ" Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Άλλο ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Καρχιμάκης (πρώην υπουργός, πρώην ΓΓ, και επιστήθιος φίλος του Γ.Παπανδρέου) θα παρουσιαστεί ενώπιον, της Δικαιοσύνης, και συγκεκριμένα του 4ου τακτικού ανακριτή, κ. Δημήτρη Φούκα για να απολογηθεί την Παρασκευή, για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση μυστικών της Πολιτείας (κακούργημα), "δείχνοντας" και τον πρώην πρωθυπουργό Γ,Παπανδρέου, για τον οποίο αναλάμβανε τις "ιδιαίτερες" αποστολές.

Πρόκειται για την περίοδο 2005 - 2007, περίοδο πρωθυπουργίας του Κ. Καραμανλή, κατά την οποία υπάρχουν σαφείς ενδείξεις λειτουργίας παρακρατικού κυκλώματος, το οποίο για λογαριασμό του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου (σε αυτόν υπάγονταν ο Μ.Καρχιμάκης), φέρεται να κατείχε παρανόμως διαβαθμισμένες πληροφορίες, οι οποίες στις πλείστες όσες των περιπτώσεων αφορούσαν την άκρως εμπιστευτική (απόρρητη) ενημέρωση του τότε πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Δηλαδή το σύστημα ΠΑΣΟΚ κατείχε την ενημέρωση που μόνο ο πρωθυπουργός μπορούσε να έχει, και μόνο σε αυτόν έπρεπε να απευθύνεται.

Προ εξαμήνου, περίπου, σε δικαστήριο των Αθηνών και σε ανοιχτή ακροαματική διαδικασία, κατέθεσαν για διαρροή της πρωθυπουργικής ενημέρωσης από την ΕΥΠ, σειρά αρμοδίων κρατικών υπαλλήλων. Αυτές τις καταθέσεις, μαζί με τα όσα περιλαμβάνει ο φάκελος απόπειρας δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, φαίνεται πως έλαβε υπόψη του ο 3ος τακτικός ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας, ο οποίος διενεργεί την σχετική έρευνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη εβδομάδα έγινε έφοδος στο σπίτι και το γραφείο του πρώην βουλευτή στην Αθήνα και βρέθηκαν έγγραφα της ΕΥΠ, αλλά και υλικό από τον στρατό.

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος στο σπίτι και στο γραφείο του πρώην βουλευτή πραγματοποιήθηκε, μετά από καταθέσεις υπαλλήλων της ΕΥΠ ότι ο κ. Καρχιμάκης ήταν "πίσω" από υπόθεση διαρροής άκρως απορρήτων εγγράφων της Υπηρεσίας προς τον τότε Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης...

!

Κατά την έρευνα που έγινε παρουσία του ανακριτή αποκαλύφθηκαν διαβαθμισμένα έγγραφα της ΕΥΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή έχει απολογηθεί και πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ, η οποία φέρεται να έκανε την διαρροή και κατηγορείται για φυσική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, κατηγορία, η οποία μοιάζει με αυτήν της κατασκοπείας.

«Για σκευωρία και ποινικοποίηση της λειτουργίας του βουλευτή» κάνει λόγο, μιλώντας στο «Βήμα», ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης. Προσθέτει ότι «στο σπίτι μου δεν βρέθηκαν έγγραφα της ΕΥΠ παρά μόνο έγγραφα σχετικά με το υπουργείο Αμυνας τα οποία είχα για τις ανάγκες του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ως σκιώδης υπουργός Αμυνας την περίοδο που το ΠαΣοΚ ήταν αντιπολίτευση».

Με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο 3ος τακτικός ανακριτής Δημήτρης Φούκας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, για το οποίο έχει ήδη απολογηθεί μία υπάλληλος της ΕΥΠ, ενώ αναμένονται οι απολογίες και άλλων κατηγορουμένων. Η υπάλληλος της ΕΥΠ, Α.Π., στην απολογία της πάντως αρνήθηκε την κατηγορία της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας που αντιμετωπίζει και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της).

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας έπειτα από αναφορά στελέχους της ΕΥΠ, στις 11 Απριλίου του 2013, ότι ο πρώην υπουργός υπήρξε αποδέκτης απόρρητων εγγράφων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «περί τα τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου 2005, ο Μιχ. Καρχιμάκης ζήτησε να κανονίσει συνάντηση με τους συνδικαλιστές στην Υπηρεσία.

Η συνάντηση κανονίστηκε σε μαγαζί στο Κολωνάκι. Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνεύρεσης ο Μιχάλης Καρχιμάκης απευθυνόμενος προς την Α. Π., παρόντων και άλλων συνδικαλιστών, είπε: "Τι γίνεται; Δεν μου έχετε φέρει τελευταία από εκείνα τα ωραία χαρτιά"».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, ο Μιχ. Καρχιμάκης «στην Αθήνα εντός του έτους 2005 με πρόθεση προκάλεσε τη συγκατηγορούμενή του Α.Π. να του παραδώσει αντίγραφα εγγράφων με πληροφορίες για την ασφάλεια και τις εξωτερικές σχέσεις της χώρας, που επιβάλλεται να κρατηθούν απόρρητα έναντι άλλων κυβερνήσεων...».

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο του ανακριτή που έχει αναλάβει τόσο την υπόθεση των υποκλοπών όσο και του σχεδίου της δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, δικογραφίες που έχουν συνενωθεί, φέρεται να βρίσκεται ο ρόλος αλλοδαπού που εντοπίζεται στη χώρα μας από το 1997 έως το 2010 με διαφορετική ιδιότητα από την πραγματική του.

Σύμφωνα με μάρτυρα που εμφανίστηκε στον ανακριτή, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κομβικό ρόλο στην οργάνωση του συστήματος των υποκλοπών, ζούσε στην Ελλάδα και χρησιμοποιούσε πολλές φορές ψευδώνυμα. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός αναζητείται πλέον από τις δικαστικές αρχές που ερευνούν αν βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι από άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου υπόπτων προκύπτει πως σε συνομιλίες τους γίνεται αναφορά στις υποκλοπές ακόμη και τον τελευταίο χρόνο (!).

Όλα τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν, ενώ οι δικαστικές αρχές προτίθενται να στείλουν νέο αίτημα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ για τα καρτοκινητά-σκιές που εμπλέκονται στην υπόθεση, συμπεριλαμβάνοντας τα καινούργια στοιχεία. Και αυτό, διότι το προηγούμενό τους αίτημα δεν έχει απαντηθεί μέχρι στιγμής.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης ως γνωστόν αποτελούσε το "δεξί χέρι" του Γιώργου Παπανδρέου στον τομέα της "ιδιαίτερης πληροφόρησης" για ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Η εμπλοκή του, λοιπόν, στο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή και στην μέχρι σήμερα διακράτηση διαβαθμισμένων εμπιστευτικών εγγράφων, φαίνεται να εμπλέκει (έστω και εμμέσως) τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο φυσιολογικά θα πρέπει να κλητεύσει μετά τον κ. Καρχιμάκη ο 3ος τακτικός ανακριτής. Γιατί απλούστατα Γ.Παπανδρέου και Μ.Καρχιμάκης είχαν μια σχέση επιπέδου "Batman και Robin" στο ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για διαρροή κρατικών πληροφοριών, αυτόματα ανάγεται σε κατασκοπίας και μπορεί να αποκαλύψει και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι με τη βοήθεια κρατικών υπαλλήλων τοποθετημένων σε καίριες θέσεις στον τομέα των πληροφοριών, τα οποία προφανώς θα ήταν και "πράσινου" χρώματος, λειτουργούσαν με "παράλληλο" τρόπο ως προς το ελληνικό κράτος με πιθανότητα να έβλαψαν τα συμφέροντά του.

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας εργαζομένων (ΟΜΕ-Ε.Υ.Π.) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εργαζομένων (ΟΜΕ-Ε.Υ.Π.) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών καταγγέλλει τη σκευωρία που στήθηκε από επίορκους-υπόδικους υπαλλήλους εις βάρος συναδέλφων μας και του πρώην υπουργού και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Καρχιμάκη Μιχάλη».

Οπότε καταλαβαίνετε με τις όρους σκέφτονται πολλοί μέσα σε αυτόν τον νευραλγικό χώρο.

Η ουσία όμως παραμένει, αφού κλητεύθηκε ο Μ.Καρχιμάκης, πολύ σύντομα πρέπει να δούμε κλήτευση και του Γ.Παπανδρέου. Αυτός ήταν ο αρχηγός εκείνη την χρονική περίοδο.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΙΣΧΡΑ SITE –ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    Φθάσαμε σχεδόν στον πάτο του φασιστικού ΒΟΘΡΟΥ.
    Επί τρία και πλέον χρόνια, η λαίλαπα του φασιστο-Ναζισμού μεθοδευμένα , προγραμματισμένα και φυσικά ΚΑΛΟ-ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ! άνοιξαν τα καπάκια των προσωπικών και επαγγελματικών τους …συνειδήσεων. Κτυπούν αλύπητα, οι ΝΑΖΙ την Δημοκρατία. Κτυπούν αδιάντροπα τους εθνικούς μας συνδέσμους, την εθνική μας συνοχή, τη γη των προγόνων μας, την ιστορία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    …Παρασύρουν(;) αδιάντροπα καραγκιόζηδες πολιτικούς αρχηγούς! που τα διαβάζουν και τα ‘επικαλούνται ως ..δημόσιους κατήγορους των αντιπάλων τους και ως μάρτυρες υπεράσπισης της προσωπικής πολιτικής τους ανυποληψίας.
    Και μας θεωρούν ηλίθιους να πιστέψουμε ότι η αποδεδειγμένη αναντρία τους μπορεί και καλυφθεί από τις ‘’πολιτικές τσατσάδες των καραγκιόζηδων, αυτών που πνευματικά διακινούν ..πυρότουβλα. Και είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι είναι..έξυπνοι.
    Και γελά ο κόσμος με τα χάλια τους και τους ..δείχνουν οι μάνες στα μωρά τους όταν..κλαίνε! και γελάνε όλοι μαζί.
    Διαδικτυακή βρωμιά ‘’Ολυμπιακών διαστάσεων’’, ύπουλη, βρώμικη , πληρωμένη, χαφιεδίστικη. Γράφουν κάθε μορφής συκοφαντία και βρωμιά και στο τέλος κολλάνε και ένα ερωτηματικό(;) (στριγκάκι για τον κώλο τους). Βγαίνουν στη κοινωνία τα λαμόγια οι…
    …εργολάβοι πολιτικών κηδειών οι άθλιοι μασκοφόροι της ημέρας, κουκουλοφόροι των διαδηλώσεων και πυρολάτρες της νύχτας.
    Ξευτιλισμένοι διαχειριστές ολυμπιακών πρωτείων, αποτυχημένοι της ζωής και της δημοσιογραφίας, αγράμματοι, συνταξιούχοι και εν ενεργεία υπάλληλοι του παρακράτους, φασίστες και ασφαλίτες, ως επί το πλείστον, συνεργάζονται με κομματικά φερέφωνα διαλογής ,και σαν άλλες «τσατσάδες» φροντίζουν για την καλύτερη υποδοχή των πελατών της προσωπικής ικανοποίησης και βολέμματος.
    Κι έτσι θα πρέπει ο Πρόεδρος της βουλής, εκτός από τα ουισκάκια, να αποφασίσει να αναγερθεί στον προαύλιο χώρο, το άγαλμα του ηλίθιου βουτυροκεφτέ, που θα τρώει το μπακαλιάρο σκορδιαλιά και πάνω στο τραπέζι θα βρίσκονται πέντε γιαούρτια..άπαχα για τις μύγες ,δίπλα στο άγαλμα του προσωπικού του ..εξορκιστή ! ενώ στα πόδια του θα βρίσκονται το ψαροντούφεκο και τα πέδιλα της αργοαπασχόλησης του χαζοτρόφου!
    Και δυστυχώς τους ψηφίζουμε για να τους πληρώνουμε. Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε ποιος μας φταίει;
    Βρίζουν ! αμφισβητούν ! Υπονομεύουν ! διαστρεβλώνουν! Μηδενίζουν ! Ευτελίζουν τα πάντα ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δεν γράφουν κουβέντα για τον παιδοβούβαλο που τους χαρτηλικώνει με υποσχέσεις που δεν θα έχουν ποτέ αντίκρυσμα.. Υπόσχονται τα πάντα, με μόνο εχέγγυο το αγνώστου συνήθως προελεύσεως οικονομικό και βρώμικο παρελθόν τους.
    Μπλόγκερς , σχολιαστές φαντασμένοι ή φαντασιόπληκτοι, άνθρωποι αδίσταχτοι , προϊόντα του συστήματος και εκτελεστές πολιτικών αντιπάλων και όχι μόνον, αποτελούν την μαγιά, τη βρωμιά, το εφαλτήριο της διαφθοράς και της Εθνικής μας ταπείνωσης και καταστροφής.
    Χωρίς ντροπή , και αίσθημα ευθύνης ,αποτελούν σήμερα την προμετωπίδα της εξειδικευμένης ευρωλαγνείας, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα, ανάβουν και κερί στον άγιο που αγνοούν και το ..όνομα του ακόμη ! Το μόνο που τους ενδιαφέρει να μπουν στον ..κήπο της’’ Γεσθημανής’’ κι ας έχουν φιλήσει και του .. κουρή τον κώλο , που τόσο ..άδικα τον είχαν προχαρακτηρίσει ως..βρόμικο ! όταν φιλούσαν άλλους πιο..καθαρούς !
    Αλίμονο στους πολιτικούς μας ..κεφτέδες! που ευτελίζονται τόσο αδιάντροπα δηλώνοντας ότι ..άκουσαν ! η ..διάβασαν από τα μπλόγκς τις πολιτικές μαλακίες που «ταϊζουν» τους αφελείς ψηφοφόρους τους, που περιμένουν μάταια ένα προσωπικό..πολιτικό θαύμα για να «φτιαχτούν» και αυτοί !
    Εμπρός έλληνες σε περιμένουν οι χρυσοέλληνες ! και οι χρυσοβδέλλες!
    ΥΓ.
    Ο Αντωνάκης..βαθμολογεί και κρατά σημειώσεις !
    Και οι ..σκλάβες παρατηρούν και χειροκροτούν τα ..ξόανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΙ ΚΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ

      Αυτό το παιδί το λυπάμαι!

      Μεγάλωσε ανάμεσα στο "Γκαούρ -Ταρζάν " και στο παιδί φάντασμα το "Γιώργο Θαλάσσης" !
      Μέσα στο μικρό και αβασάνιστο ..μυαλουδάκι του στήσανε χορό. Ο Γιώργος Θαλάσσης και ο Γκαούρ- Ταρζάν .

      Ο ένας κυνηγούσε τους Γερμανούς και κατέστρεφε ότι ήταν δικό τους.

      Ο άλλος κυνηγούσε τους γορίλες και τους Άγγλους, μέσα στα δάση της..θάλασσας έβλεπε τους καρχαρίες να μαλώνουν με τα λιοντάρια και οι πίθηκοι να ζητωκραυγάζουν: Πήδα πάνω αρχηγέ!

      Έπαιρνε φόρα ο λευκός καρχαρίας από τη μια μεριά και ο λευκός ρινόκερος από την άλλη και στη μέση ο Έλληνας Γκαούρπανος να προσπαθεί να τους ..χωρίσει !

      Πήδαγε ο ένας, έτρεχε να κρυφτεί στο δάσος ο ..καρχαρίας και ξαφνικά παρουσιαζότανε μπροστά του ο Ανδρέας όλων των Ελλήνων πλήν του Πάνου και του Μητσοτάκη.

      Άφριζε ο Πάνος από το κακό του όταν έβλεπε τον Ανδρέα μπροστά του, γιατί φοβόταν ότι θα του ξαναχάριζε άλλη μία πιπίλα , που ο Πάνος νομίζοντας πως είναι καραμέλα την ..έφαγε !

      -Τι έκανες εκεί μικρέ; του είπε ο Ανδρέας κρατώντας στο χέρι του ένα..κεραυνό!

      - Τίποτε κύριε Ανδρέα ,απάντησε ο μικρούλης Πάνος. Έφαγα την καραμέλα που μου δώσατε.

      -Μα αυτό δεν ήταν καραμέλα του απάντησε ο Αντρέας γελώντας. Αυτό ήταν η νέα σου πιπίλα.

      -Μα εγώ την πέταξα την πιπίλα απάντησε ο Πάνος.

      = Κρίμα πανούλη , γιατί εσύ την πιπίλα θα την έχεις ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ! είπε ο Αντρέας και εξαφανίστηκε.
      Έσκαγε στο κλάμα από τότε ο Πάνος όταν σκεπτόταν ότι θα έπρεπε να έχει μία πιπίλα συνέχεια στο στόμα του.
      Αναρωτιέται με μανία ,πως ο Ανδρέας τον κατάλαβε ότι θα ήταν ένας πιπίλας πάντοτε στο,,,χέρι του.

      Κι έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση.
      Θα έκοβε την πιπίλα.
      Κοίταξε το ημερολόγιο: " 17 Νοέμβρη" !!!
      Πήρε το μαχαίρι και είπε θα σε κόψω στα δύο ..πιπίλα !

      Διαγραφή
  2. «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET)
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/02/defencenet_7.html

    Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου
    Είναι πραγματικά απίστευτη η ικανότητα κάποιων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να προπαγανδίζουν με τόσο θράσος, ώστε να νομίζει κανείς πως είτε δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, είτε θεωρούν εντελώς ηλίθιους όσους τους διαβάζουν / ακούνε / βλέπουν.
    Θέλουν οι Βούλγαροι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει...!
    Με αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη για ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της "υπερπατριωτικής" και "αμυντικής" ιστοσελίδας Defencenet, ήρθε στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά όλος αυτός ο γνωστός οχετός / συρφετός της παραπληροφόρησης, που χαρακτηρίζει πανεύκολα προδότες και ανθέλληνες όσους δεν είναι μαζί τους, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ, αν...τρώνε από το ίδιο πιάτο!!!
    Μερικοί μάλιστα, αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της είδησης περί Βούλγαρων ιδιοκτητών.
    ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ!
    Διερευνήσαμε περισσότερο το θέμα και ανακαλύψαμε πως ο κύριος λόγος της βουλγαρικής ιδιοκτησίας είναι Η ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ λόγω...οικονομικών προβλημάτων, όπως μας είπαν άνθρωποι που "γνωρίζουν"!
    Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά: Κάποιοι που αυτοπλασάρονται ως "υπερπατριώτες", κάνουν ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους στο ελληνικό κράτος!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ...ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥΣ!!!
    Και καλά αυτοί, βρίσκουν και τα κάνουν: Οι κοροϊδάρες που τους υποστηρίζουν, δεν καταλαβαίνουν πως τους δουλεύουν αγρίως;;;
    Φυσικά και το καταλαβαίνουν! Απλά, όπως είπαμε, η εν λόγω ιστοσελίδα - καθώς και άλλες - έχει αναλάβει εργολαβία την υποστήριξη / προώθηση συγκεκριμένου κόμματος, οπότε δεν πειράζουν (τα πρόβατα) ούτε οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες, ούτε Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ σε βάρος της Ελλάδας!!!
    Γι' αυτό και λέμε πως στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις: Δηλώνεις υπερπατριώτης; Είσαι, αν εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα, ανεξαρτήτως των «πιστεύω» σου, της νομιμότητας, της αντιστοιχίας λόγων και πράξεων κλπ.
    Φανταστείτε για παράδειγμα, η ιστοσελίδα ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που κάνει αγώνα (και) εναντίον των Παπικών και του Οικουμενισμού, να χρηματοδοτείτο από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!
    Δεν θα έπρεπε το λιγότερο να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που μας παρακολουθεί; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ;;;
    Είπαμε όμως: Λέξεις όπως αρετή, τιμιότητα, ανδρισμός, ήθος, συνέπεια κλπ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ σε όσους ανερυθρίαστα μοιράζουν "πιστοποιητικά πατριωτισμού" και άλλων...-ισμών!
    Στην Ελλάδα, είσαι ό,τι δηλώσεις: Ακόμα και..."Έλληνας" Made in Bulgaria...!
    Υ.Γ. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ...!
    Υ.Γ. 2 Κατά τ'άλλα, η πώληση των Μαρινών στους Τούρκους τους "μάρανε", τους "πατριώτες"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΩΝΗΣ ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    Με επεισοδιακό τρόπο έγινε η δίκη του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη για τις λέξεις «καραγκιόζης και ανιματέρ» με τις οποίες χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο.
    Ο δικαστής ρώτησε τον υπουργό Υγείας κατά την απολογία του αν αληθεύουν οι χαρακτηρισμοί που για τους οποίους τον κατηγορεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    -Είπατε τον κ. Καμμένο καραγκιόζη και ανιματέρ;
    -Βεβαίως. Διότι πλην του ότι με αποκάλεσε εθνικό μαλάκα, ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει. Ο όρος «καραγκιόζης» είναι πολιτικός χαρακτηρισμός, κύριε δικαστά.
    -Γιατί;
    -Γιατί έλεγε ότι η Ρωσία δανείζει τρεις φορές φθηνότερα την Κύπρο και απεδείχθη λάθος. Αν ήταν εδώ ο κ. Καμμένος και τον βάζαμε να διαβάσει έναν προϋπολογισμό του κράτους δεν θα έβρισκε ούτε ένα νούμερο.
    -Τον είπατε και ανεπάγγελτο…
    -Βεβαίως. Γιατί, έχει δουλέψει ποτέ;
    Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος διεκδικεί 300.000 ευρώ από τον Υπουργό Υγείας ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλήρης δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

    «Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες.

    Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια.

    Ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ.

    Θα στέκομαι πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία, που διαιρούν τον Ελληνικό λαό.

    Και δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

    Για τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

    Για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα.

    Για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από μικροκομματικές πολιτικές συμπεριφορές και σκοπιμότητες, που όχι μόνο αδικούν την εικόνα μας, τις προοπτικές μας και την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά καθηλώνουν την Ελλάδα σε εξάρτηση από τρίτους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι ωρέ, οι Έλληνεςπατριώτες;
    Διαβάζοντας στα ‘’Νέα’’ για τις προσλήψεις της πενταετίας [[ 2004-2009]] στην Ελλάδα,, νιώθει κανείς, οργή και αηδία. Άραγε θα βρεθεί κάποιος..Καραμανλής να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες και ταυτόχρονα να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ! από την πολιτική;
    Θα βρεθεί κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να κάνει το καθήκον του; Είναι τόσο δύσκολο να εντοπίσουμε ποια ήταν η εγκληματική ζημιά για την Ελλάδα από την πρόσληψη 865.000 χιλιάδων υπαλλήλων και μάλιστα, με αμιγή κομματικά (μπλέ συνέντευξη) κριτήρια , τη ίδια στιγμή που κυριολεκτικά είμαστε στο χείλος του γκρεμού;
    Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας που θα διαβάσει τις επιστολές ΔΟΥΚΑ προς τον τότε πρωθυπουργό και δεν θα ασκήσει ΑΜΕΣΩΣ διώξεις, για τα κακουργήματα που περιγράφονται; Τελικά ποιος είναι ο ρόλος της Δικαιοσύνης εκτός του να ..είναι τυφλή; ΄Η, μήπως ‘’την θεράπευσαν’’;…
    Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να διαβάσει το δημοσίευμα του ‘’ΒΗΜΑτος’’ στις 13/05/2007 που παρουσιάζει μία ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ καταγγελία -αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, υπονοείται απόπειρα αμοιβαίας συγκάλυψης παράνομων πράξεων, μεταξύ του τότε Πρωθυπουργού και του τότε Προέδρου του Αρείου Πάγου. Η επιστολή αυτή μαζί με το ΠΡΩΤΟ μέρος του κειμένου, δημιουργούν εύλογες υπόνοιες και ερωτηματικά για βαρύτατα κακουργήματα και αμοιβαίους ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ συγκάλυψης.
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=180914
    Ποιος δικαστής δεν γνωρίζει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε; Που ήταν οι δικαστές όταν συνέβαιναν τα τελευταία ‘’ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ’’ ;
    Κανείς πλέον δεν σέβεται ούτε την Ελλάδα μας, ούτε τον εαυτόν του;
    Ποιος κυβερνά επί τέλους, αυτόν τον τόπο;
    Τι πρέπει να κάνει ένας έντιμος ΕΛΛΗΝΑΣ δικαστής για να προστατέψει τον λαό , εν ονόματι του οποίου ασκεί τα καθήκοντά του; Είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν δικαστές με άποψη, δύναμη, και αποφασιστικότητα ; Είναι τόσο δύσκολο να γίνουμε Έλληνες;
    Είναι τόσο δύσκολο να προστατέψουμε την Ελλάδα μας, που όλοι λέμε πως αγαπάμε;
    Κανείς δεν ‘’βλέπει’’ την εθνική μας κατάντια;
    Να ανεχόμαστε τους νταβατζήδες της ημέρας και τους μπράβους της νύχτας, να προκαλούν και να παρανομούν αδιάντροπα , ασύστολα και ατιμώρητα;
    Που είναι ωρέ, οι Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βόμβες Ζορμπά κατά υπουργών και Δικαιοσύνης

    Χοντρά τα έριξε χθες στην κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για την καταπολέμηση του βρώμικου χρήματος κ. Γ. Ζορμπάς.
    Απαντώντας σε καταιγισμό ερωτήσεων, των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για τον τρόπο λειτουργίας της Αρχής, την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη, το σκάνδαλο των ομολόγων και το σχέδιο νόμου πλήρους ακύρωσής της, τα είπε έξω από τα δόντια.

    Όπως είπε ο κ. Ζορμπάς, η κυβέρνηση θέλει την αρχή μόνο στα χαρτιά χωρίς δραστηριότητα, αδύναμη και αναποτελεσματική.

    Δεν παρασχέθηκαν στην Αρχή ούτε τα πλέον στοιχειώδη για τη λειτουργία της, από αυτά που ο ιδρυτικός νόμος προβλέπει.

    Ο υπουργός Οικονομίας δεν αντιδρούσε στα διαβήματα του προέδρου της και στα τρία χρόνια της λειτουργίας της Αρχής τον δέχτηκε μία και μόνη φορά και αυτή στις αρχές.

    Χαρακτήρισε αυθαιρεσία τη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να χαρακτηρίσει τα πορίσματα της Αρχής μη σύννομα και πειθαρχικά και ποινικά ελεγκτού την πράξη αρχειοθέτησής τους, αποκαλώντας συνήθεια του παρόντος την δικονομική αυθαιρεσία του παρελθόντος.

    Ως έμπειρος ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, επεσήμανε στον υπουργό της Δικαιοσύνης τις ποινικά και πειθαρχικά ελεγκτέες πράξεις του κ. Σανιδά, αλλά εκείνος τον αγνόησε.

    Ο κ. Ζορμπάς επιβεβαίωσε, ότι με τα δομημένα ομόλογα παρήχθη μαύρο χρήμα το οποίο διοχετεύθηκε σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
    =================================
    Για το σχέδιο νόμου που έχει ετοιμάσει ο κ. Αλογοσκούφης , είπε ότι επιδιώκει να μετατρέψει την ανεξάρτητη
    Αρχή σε διοικητική αρχή εποπτευόμενη από τον ίδιο.
    =================================
    Στην προηγούμενη ακρόασή του κ. Ζορμπά από την Επιτροπή, ο πρόεδρός της κ. Σταύρου είχε συναινέσει σε αίτημα μελών της να ζητήσει τα αρχειοθετειθέντα πορίσματα Ζορμπά, να κατατεθούν στη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, χθες όμως διέψευσε τον εαυτό του.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ,ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ???? ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΄η ΨΑΡΕΥΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ??
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Γιατί κύριε Παυλόπουλε, κύριε Καμμένε , κύριε Στυλιανίδη, κύριε Μεϊμαράκη, κύριε Νικολόπουλε, έκλεισε η Βουλή; Εσύ που ήσουν; Μήπως δεν το άκουσες; Μήπως δεν ενημερώθηκες;
    *Ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε
    διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    **Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή; Είναι αλήθεια;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?????
    * Τι φοβόσουνα;
    *ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΗΓΑΝ ,όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;
    *Ποιές παρανομίες ήταν τόσο ΜΕΓΑΛΕΣ; Ποιοι Νεοδημοκράτες υπουργοί κινδύνευαν για τα κακουργήματα που είχαν διαπραχθεί;
    *Καραμανλική Δημοκρατία. "Κλείστε το μπουρδ... τη Βουλή" λέγεται ότι είπε!
    =======
    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε , ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.
    *Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων .

    *Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό » Εσωτερικών κ. Πρ . Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».
    *Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα, ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας , αγνοήθηκαν.

    *Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε» τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής και εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007 !!!!!!!

    *Γιατί τόση (!) βιασύνη; Να μη μάθουμε σε ποιο κόμμα πήγαν τα λεφτά; να μη μάθουμε ΠΟΣΑ (;) ήταν και ποιοι τα...πήραν; Αυτή η καταγγελία και μόνο από το πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής καταπολέμησης του ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, αποδεικνύει το ανήθικο πολιτικό σύστημα.
    *Έκλεψαν τα χρήματα και αυτοαθωώθηκαν; Και τολμάνε και μιλάνε για κλέφτες οι.. επαγγελματίες;
    *Γιατί κύριε Καραμανλή έκλεισες τη Βουλή;
    *Γιατί κύριε Παυλόπουλε "έκλεισες" τη Βουλή;
    *Γιατί κύριε Καμμένε έκλεισε η Βουλή; Εσύ που ήσουν; Μήπως δεν το άκουσες; Μήπως δεν ενημερώθηκες;
    Ή μήπως "υπέκυψες" οπότε, γιατί ζητάς την ψήφο μας; Πόσους βουλευτές έχεις από την Βουλή εκείνης της περιόδου;
    Αυτοί τι... ξέρουν;
    Αυτοί τι... υπέγραψαν; ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ;
    *Γιατί κύριοι της Νέας Δημοκρατίας κλείσατε τη Βουλή;

    Ο Πρόεδρος της Βουλής να έχει τοιχοκολλήσει το πρόγραμμα εργασιών της για το επόμενο δεκαπενθήμερο, και να...ΑΚΟΥΕΙ από την… τηλεόραση ότι ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ !!!!!;;;;

    *Τέτοιος ΠΑΝΙΚΟΣ πως εξηγείται; Με ποιο ηθικό δικαίωμα έκλεισαν τη Βουλή την Παρασκευή το βράδυ στις 22.00!
    Τι φοβόταν και τι φοβάται ο ΙΔΙΟΣ ο τέως πρωθυπουργός, που προέβη σε τέτοιο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα; Ήταν τόσα πολλά τα ανομήματα ή , η κατάσταση της οικονομίας ήταν τόσο οικτρή;

    ΥΓ.

    Ο Πρόεδρος της Επιτροπής παρέδωσε τους αριθμούς των λογαριασμών, τα ποσά, και τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    Ψηφίσατε την παραγραφή της ΑΠΑΤΗΣ εις βάρος του Ελληνικού λαού και σήμερα αρκετοί από εσάς είσαστε... ΠΑΛΙ βουλευτές και Υπουργοί;
    Και σήμερα ζητάτε ΘΥΣΙΕΣ από το λαό;



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου