Έκπληκτος ο κ. Παπούλιας από τα μέτρα διωγμού κατά των πολυτέκνων που ο ίδιος υπέγραφε!



ο πρόεδρος της δημοπρασίας
Το προεδρείο και μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, δέχθηκε το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος άκουσε τα βασικά αιτήματα-απόψεις που του έθεσαν, όπως το δημογραφικό, το φορολογικό καθεστώς και το ζήτημα των μεταγραφών των παιδιών των πολυτέκνων στα ΑΕΙ.

«Οι πολύτεκνοι πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη εθνική απειλή είναι ο ακάθεκτος δημογραφικός κατήφορος», είπε απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια, ο αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Νίκος Φωτόπουλος προσθέτοντας ότι, ενώ συμβαίνει αυτό,
εξομοιώθηκαν φορολογικά οι πολύτεκνοι με τους άγαμους και τους άτεκνους.
Ο κ. Παπούλιας συμμερίστηκε τον προβληματισμό της Συνομοσπονδίας και απαντώντας τόνισε ότι «είναι ένας εθνικός κίνδυνος η υπογεννητικότητα στην πατρίδα μας. Και για τα επόμενα χρόνια δεν βλέπω πώς μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την πληγή της υπογεννητικότητας».
Όσον αφορά το φορολογικό καθεστώς που διέπει τους πολύτεκνους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεσμεύτηκε ότι θα παρέμβει προς την κυβέρνηση για να το αντιμετωπίσει. Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την έκπληξή του, όπως ανέφερε ο ίδιος, όταν του ετέθη από την αντιπροσωπεία των πολυτέκνων το θέμα των μετεγγραφών των παιδιών τους που φοιτούν
στα ΑΕΙ.
«Το θέμα των μετεγγραφών των πολυτέκνων δεν έχει επιβάρυνση στον προϋπολογισμό. Μας υποχρεώνουν να νοικιάσουμε σπίτι, παρότι με μηδέν κόστος για το Δημόσιο μπορούμε να έχουμε τα παιδιά μας στο σπίτι μας», υποστήριξε ο κ. Φωτόπουλος.....

«Δεν λύθηκε αυτό; Με εκπλήσσει αυτό, γιατί είχα πάρει την υπόσχεση ότι θα ελύετο το θέμα», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεσμεύτηκε ότι θα θέσει το θέμα εκ νέου στον υπουργό Παιδείας. Τέλος, είπε πως θα επικοινωνήσει και με τον υπουργό Οικονομικών για την αντιμετώπιση των φορολογικών ζητημάτων των πολυτέκνων.
ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63918322
Θίχθηκε επίσης, το θέμα με το φόρο πολυτελείας στα πουλμανάκια των πολυτέκνων, που τα πήραν εξ ανάγκης για να μεταφέρουν την πολυμελή οικογένεια των και όχι για λόγους επίδειξης ή πολυτελείας.
Οι παριστάμενοι πολύτεκνοι γονείς (Χρυσόγελος Μ. και Φουρνάρης Μ. – 7 και 13 παιδιών), έθεσαν το θέμα του εμπαιγμού που υφίστανται τα παιδιά των από πέρυσι από το Υπ. Παιδείας και αναφέρθησαν στην καταγγελία των…
Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΕ
Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΠΕ 15/11/2013
Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), που εκπροσωπεί Πανελλαδικά 200.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, δηλώνει κατηγορηματικά πως το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, υπό τον τίτλο: «Η οργή των πολυτέκνων για τον εμπαιγμό τους από Παπούλια και Πολιτεία», δεν απηχούν τις απόψεις της, ούτε αποδίδουν το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση της αντιπροσωπείας του Προεδρείου της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, στις 13/11/2013 στο Προεδρικό Μέγαρο.
Οι εκπρόσωποι της ΑΣΠΕ εξέθεσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για την δυσάρεστη δημογραφική πορεία της χώρας μας καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες.
Ο εξοχότατος κ. Πρόεδρος επέδειξε πλήρη κατανόηση και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΑΣΠΕ ότι θα παρέμβει για την κατά το δυνατόν επίλυσή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πρόεδρος έχει κατ’ επανάληψη εκδηλώσει το αμέριστο ενδιαφέρον του για την τάξη των πολυτέκνων και είναι ο πρώτος Πρόεδρος που καθιέρωσε, από επταετίας, να υποδέχεται κάθε χρόνο στο Προεδρικό Μέγαρο πολύτεκνες οικογένειες, συνοδευόμενες από μέλη του Προεδρείου της ΑΣΠΕ.

Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία του αυτή του κ. Προέδρου έχει βαρύνοντα συμβολισμό, για την προβολή της πολύτεκνης οικογένειας και την ηθική επιβράβευση των νέων ζευγαριών, που τολμούν με τη σημερινή δυσχερή οικονομική συγκυρία να δημιουργήσουν πολυμελείς οικογένειες και να συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό στην άμβλυνση της υπογεννητικότητας που αποτελεί τη μεγαλύτερη εθνική απειλή για την πατρίδα μας

ΠΗΓΗ: http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2665&Itemid=2

Σχόλια

  1. Τι κοινό σημείο και στοιχείο μπορεί να έχουν οι ’πολιτικοϊδεολικοί οδοστρωτήρες» ?? Είναι δυνατόν να ισοπεδώσουμε τα πάντα, στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων των κατ΄εξοχήν ‘’ακαλλιέργητων’’ πολιτικών παμφάγων? Τι σκατά πολιτική ‘’ισορροπία’’ μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ ενός φασίστα φαταούλα και του προέδρου δεκαπενταμελούς ομάδας ‘’του Πύργου της Βαβέλ’’ ???
    Τι σκατά σωτηρία μπορεί να προέλθει από την ενδοεπικοινωνία του ..Τέρενς με τον..Στρατούλη ?? Του Μαριά με το Λαφαζάνη ? Του Παπαδημούλη με το Μελά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίεργες, αν όχι αφελείς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς, τις ..απόπειρες ‘’πολιτικής αυτοκτονίας’’ των Ελλήνων ψηφοφόρων. Ούτε λίγο ,ούτε πολύ, ισχυρίζονται μερικοί σίγουρα χορτάτοι, ότι η σωτηρία της Ελλάδας μπορεί να προέλθει από τον συγκερασμό απόψεων του ακροδεξιού ακροβολιστή Πάνου και του κομμουνιστή ( μακάρι να ήξερε τι είναι) Αλέξη και ότι θα βρεθούν ψηφοφόροι να τους εκλέξουν.

      Διαγραφή
  2. Ο Σαμαράς είναι αυτός που βλέπουμε, που ξέραμε, που τον ψηφίσαμε και κλαίμε ..!!! Τι μπορεί να κάνει ο μεταπράτης της Ελλάδας, με το καμουφλαρισμένο φιλοναζιστικό παρόν και παρελθόν, που ξεπουλά τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να αποφύγει την αδυσώπητη μοναξιά και σιχαμάρα που έρχονται ξανά να τον ‘’αγκαλιάσουν’’ ώστε μόνιμα πια να μην μπορέσει να ξανακάνει εγκλήματα εις βάρος της πατρίδας μας???
    Παντού ’’χρωστάει’’ χάρες, υποχρεώσεις για τις παρασπονδίες που έγιναν ώστε να γίνει ..ημερόβιος, άσε που ανέλαβε να καλύψει και το ..μέλλον των Μεσσήνιων με τα δανεικά ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!! που τα σπαταλά ασυλλόγιστα προκειμένου να αγοράσει ψηφοφόρους ‘’ορκωτούς ενόρκους’’. Αυτός που δεν ντρέπεται και αρνείται να νοιώσει , εκείνη τη σιχασιά που αισθανόμαστε όλοι για τον ίδιο και τους..δορυφόρους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και Καμμένος και δαρμένος
      Με βάση το δημοσίευμα των «Νέων» για την υπεράκτια εταιρεία την οποία φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες με βάση τον νόμο.
      Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...
      Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα. Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
      Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.
      Αναδημοσιεύω τη γνωστή πατριωτική ομιλία Καμμένου, με επίλογο το γνωστό σφίξιμο της γροθιάς την οποία θυμάμαι να κάνουν share και retweet ακόμη και οι ορθολογιστές διαδικτυακοί μου φίλοι. Δείτε τον, ξανά, τώρα πια, με συμπάθεια. Άλλωστε, το δούλεμα που έπεσε σύννεφο, τρένο ήταν και πάει...

      Διαγραφή
  3. Tην άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

    Την άρση της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του για τη φραστική απειλή προς τον δήμαρχο του Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστο Πάχτα εισηγείται στην Ολομέλεια η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

    Στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην επιτροπή Δεοντολογίας οκτώ βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Καμμένου, ενώ η βουλευτής των ΑΝΕΛ-μέλος της επιτροπής Μαρία Τσαρουχά ψήφισε λευκό.

    Την τελική απόφαση για το αν θα αρθεί ή όχι η ασυλία του Πάνου Καμμένου θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.

    Υπενθυμίζεται ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία η οποία έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος στο περιθώριο της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ προέτρεψε κατοίκους της Χαλκιδικής, που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους, να «λιντσάρουν το δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα».

    Μετά το συμβάν αυτό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών είχε δώσει εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

    Απερρίφθη το αίτημα για άρση της ασυλίας του Αδωνι Γεωργιάδη
    Αντίθετα η επιτροπή δεν πρότεινε το ίδιο για τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την μήνυση που είχε γίνει στον υπουργό από τον Καμμένο για συκφαντική δυσφήμιση.

    Ο υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του καθώς, όπως υποστήριξε, τα όσα είπε για τον κ. Καμμένο εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής τους αντιπαράθεσης.

    Κατά της άρσης της ασυλίας του κ. Γεωργιάδη ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ (τέσσερις στο σύνολο), υπέρ η βουλευτής των ΑΝΕΛ και ο βουλευτής της ΧΑ και «παρών» ο βουλευτής του ΚΚΕ και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο συνδικαλιστής σούπερσταρ Γιάννης Μανώλης

    έφυγε σήμερα 11 Δεκεμβρίου απ' το κόμμα και καταγγέλλει αυτό που όλοι φανταζόμασταν:
    Τον κατηγόρησε ότι έλεγε ψέματα πως δεν έδωσε το Μάιο του 2012 non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν εκείνος σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προσπαθούσε, μέσω των διερευνητικών εντολών, να οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης.
    «Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη, το non paper (προέβλεπε συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας και υπουργό Άμυνας τον κ. Καμμένο) το είχε δώσει όντως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. «Έχω αποδείξεις ότι το έδωσε» είπε και χαρακτήρισε γκάφα την όλη υπόθεση, ενώ κατηγόρησε τον Π. Καμμένο ότι προσπάθησε να βγάλει ψεύτη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε.

      Διαγραφή
    2. “Καίει” τον Καμμένο ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής
      "Ο ίδιος ο Πρόεδρος μου έδωσε στα χέρια το χαρτί που του παρέδωσε νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε εκπομπή του Extra 3.

      Διαγραφή
    3. Γιάννης Μανώλης
      - Ολομέτωπη επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου
      - Έχω αποδείξεις ότι έδωσε το non paper στον Παπούλια – Γκάφα που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο
      - Τον κατηγόρησε και για τις... δίμηνες διακοπές που έκανε το καλοκαίρι
      - Είπε ότι ήθελε να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το Μάιο, αλλά τον κράτησε ο Χρήστος Ζώης
      - Βουλευτές των ΑΝΕΛ φλερτάρουν με τη ΝΔ ή νέο κόμμα

      Διαγραφή
    4. ’Ένα υπουργείο και για μένα
      Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

      Πατήστε για μεγέθυνση
      Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
      Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

      Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

      Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.
      ενικός

      Διαγραφή
  5. Τρομακτικός ο κύριος Καμμένος.
    Αντιλαμβάνομαι τα (ποταπά είναι η αλήθεια) κίνητρα σε πολλές από τις συμπεριφορές του -αν και πλέον είμαι πεπεισμένος πως όλα αυτά που λέει και κάνει τα πιστεύει -κάτι που κάνει την κατάστασή του ακόμα πιο λυπηρή και εν τέλει επικίνδυνη. Αλλά οκ, ο Καμμένος, ας δεχτούμε ότι κάνει το παιχνίδι του για δικό του όφελος (πείτε το εξουσία, πείτε το να δειχτεί πατριώτης, τάχα λαικός ήρωας, να καλουπώσει το προφίλ του, να τα χει καλά με τον εαυτό του, οτιδήποτε). Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ο Καμμένος, αλλά οι τύποι που τον πιστεύουν και τον χειροκροτούν. "ΡΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..., κτλ,κτλ" μα πόσο αδαής, αφελής και αστοιχείωτος πρέπει να είσαι για να πείθεσαι από τέτοιους τύπους και να τους υποστηρίζεις;; Πως μπορείς να συνεχίζεις να το κάνεις ακόμη κι όταν οι θεωρίες του διαψεύδονται πανηγυρικά (όπως η κορυφαία και αλήστου μνήμης γελοιότητα περί σχέσεων Α.Παπανδρέου και 17Ν;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ 14.1.2012 | 20:25 Προς Πάνο Καμμένο! Αγαπητέ κύριε, αν είστε όντως εσείς: Ήμουν σίγουρος ότι θα μπαίνατε στο ίντερνετ για να βρείτε κάτι κακό για μένα και να πλέξετε μια συνωμοσία. Έχει πολλή πλάκα γιατί στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, την Μη Κυβερνητική Οργάνωση για την αρκούδα, δούλεψα όντως, ως υπεύθυνος υποστηρικτών - απ' τον Δεκέμβριο του 2006 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009. Δηλαδή επί της δικής σας κυβέρνησης! (Λίγο πριν τον ΓΑΠ απολύθηκα!) Λοιπόν; Πόσα με τάισαν κύριε Καμμένε η κυβέρνηση της οποίας ήσασταν Υπουργός κι ο αρχηγός σας κύριος Καραμανλής μέσω "χρηματοδοτήσεων" για την αρκούδα; Ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας δουλεύει και κάνει πως δεν ξέρει ο παπούλιας ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπουργός ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ και Αναπληρωτής Υπουργός ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) εκτός των άλλων μνημονιακών προσπαθειών κατάργησης ευεργετικών μέτρων ακολουθώντας πιστά την αντισυνταγματική, αντιδημογραφική, αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή πολιτικής της προκατόχου της, με την πρόσφατη 279/23460 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 414/Β/22-2-2013), διαχωρίζει σε «άπορες και εύπορες τις πολύτεκνες οικογένειες», και καταργεί έμμεσα, ευεργετήματα που σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις το σύνταγμα χαρακτηρίζει όλες τις κατηγορίες αυτές ως «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού» και αντί να αυξήσει το ήδη πρόσφατα ετήσιο ατομικό και οικογενειακό εισόδημα των 12.000 ευρώ, που ίσχυε, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων της Ε.Ε. περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες, προχώρησε και σε νέα δραστική μείωσή του στα 7,200 ευρώ , με αποτέλεσμα στην ουσία οι περισσότερες Ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες να αποκλείονται από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΝΤΙΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΡΥΦΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΕ ΠΟΥ ΠΑΡ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΩΛΟΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.
    Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ, Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΜΑΡΕΛΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
    ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΘΥΜΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ» ΚΑΙ «Κ Α Θ Ε Τ Α Ι ΣΤΑ Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.
    ΕΣΚΑΨΕ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟ.
    ΑΗΔΙΑ, ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΚΕΤΕΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ Τ΄ΆΡΜΑΤΑ ΚΡΕΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απώλεια επαφής του άρχοντα με την πραγματικότητα δε συνιστά άλλοθι για την γενοκτόνια που συντελείται σήμερα εναντίον του Ελληνικού λαού.
    Αναρωτιόμουν,πως θα αισθάνεται άραγε, μετά από όλα αυτά τα επαχθή μέτρα γενοκτονίας κατά του Ελληνικού λαού, μέχρι που άκουσα πως δήλωνει έκπληκτος.ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΠΟΙΟΣ; Αυτός που σήμερα δηλώνει κατανόηση, για τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε και επισφράγισε με την υπογραφή του σκάβοντας έναν τάφο για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα;
    Δεν προσδοκούμε βέβαια ο ανώτατος «δημοκράτης» άρχοντας να ομοιάζει κατ’ ελάχιστον στο Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος όταν το νερό δεν έφθανε για τους στρατιώτες του, έχυσε και το δικό προτιμώντας να διψάσει μαζί τους! Προσδοκούμε όμως, να μην «κλείνει το μάτι» στις πολιτικές γενοκτονίας της συγκυβέρνησης των ΠασοκοΝουδούλων, αν μη τι άλλο να έχει τιμή. ΤΙΜΗ ναι και αυτήν να υπερασπίζεται με θάρρος και παρρησία, ακόμα και με αξιοπρεπή παραίτηση και δημόσια καταγγελία αν σέβεται το αξίωμα του.Είναι ντροπή για όλους τους Έλληνες και την ιστορία τους να επιτρέπουν να τους κυβερνούν πολιτικοί που δεν σέβονται το αξίωμα που τους έδωσε ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου