Το βιντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας

Σχόλια

  1. Τι Κασιδιάρης τι Καμμένος τι Κρανιδιώτης»
    Η διατύπωσή του αυτή προκάλεσε τη μέσω facebook σκληρή αντίδραση του δραστήριου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη ο οποίος έγραψε:
    "«Μια ωραία ακροδεξιά ατμόσφαιρα... Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης»
    Αν ο Σαμαράς δεν διαγράψει ή καταδικάσει πολιτικά με ξεκάθαρο τρόπο σήμερα τον Κρανιδιώτη σημαίνει ότι όχι απλά αποδέχεται τα όσα είπε αλλά και ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου.
    Το βράδυ συνάντηση για συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το πρωί να αμολιούνται τα ακροδεξιά φασιστοειδή να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι η μήτρα της λαμογιάς».
    Καλό θα ήταν κάποιοι να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν την διαδρομή από τα σκάνδαλα της ΑΓΕΤ Ηρακλής, τον Μαυρίκη των υποκλοπών έως το σκάνδαλο των «μεσσήνιων» διορισμών στο μουσείο Ακρόπολης, της εθνοκαπηλείας στο θέμα των Σκοπίων, τα καρτέλ των κουμπάρων, τα δομημένα ομολόγα, το Βατοπέδι, το παραδικαστικό κύκλωμα, τις «ζαρτινιέρες, την πώληση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και άλλα που μάλλον από αύριο θα πρέπει να υπενθυμίζουμε...
    Απλά, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η μήτρα του δοσιλογισμού, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών, των βασιλικών, των ψεκασμένων εθνικιστών είναι μια και μόνο μια."
    Ο διαχωρισμός "Αριστερά-Δεξιά" έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τα καλά, με ευθύνη του ακροδεξιού συρφετού που έχει αλώσει τη Νέα Δημοκρατία, όποιος δεν το βλέπει είναι απλά τυφλός. Δεν είναι πλέον ο διαχωρισμός Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο που καθορίζει τις εξελίξεις, μιλάμε πια για τον στοιχειώδη διαχωρισμό που βρίσκεται στη βάση του πολιτικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!

    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.

    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.

    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.

    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;

    Θ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Θαλασσοκουνημέμο Πάνιο,
    τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) !
    χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει ΠΟΤΕ!!! τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια;
    Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις ! για κατασκόπους , για επισκόπους, για ναρκοπέδια(όχι για Βατοπέδια), για κουμμουνιστές, για εθνικιστές, για δημοκράτες και τρομοκράτες, που είναι ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ! εκτός εάν …δηλώσουν ψηφοφόροι του.
    Ψηφοφόροι του Πάνου . ‘’ ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ»»
    Μιλάει τόσο ‘’εξειδικευμένα’’ ..οικονομικά που ζαλίζει πρώτα από όλους τον εαυτόν του, και ευνόητο είναι να μη μπορεί ΠΟΤΕ να επαναλάβει όσα είπε. Βέβαια το ..πλήθος των πτυχίων εσωτερικού και εξωτερικού και πιθανόν και ..τρίτων χωρών, του δίνουν χώρο να ελίσσεται με τον εαυτόν του , στο ίδιο δωμάτιο και χωρίς να έχει ομολογήσει ,ότι τον ..τράκαρε !
    Είναι ,όπως λέει ο λαός μας, τρέχει μόνος του και έρχεται..δεύτερος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΛΙΑ!!!!!!!!!ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου