ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ...

 Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Τα καθάρματα του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν τη χώρα στα νύχια του ΔΝΤ και στα εξευτελιστικά μνημόνια και μετέτρεψαν της χώρας μας σε τριτοκοσμική αποικία χρέους, έχουν τα θράσος να αγορεύουν στη Βουλή και να υπερθεματίζουν υπέρ της δημοκρατίας και των συμφερόντων του Ελληνικού λαού...


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 

http://harryklynn.blogspot.gr/

Σχόλια

  1. Και η Κύπρος κύριε XARRY $$$$$$$$$$..... ??????????
    κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε, κύριε Μιχαλολιάκο, κύριε Σαμαρά;
    Γιατί και η Κύπρος;
    Ένας μύθος έχει κυριαρχήσει και διατρέχει την χώρα.
    Ένας μύθος που επειδή βολεύει πολλούς έχει γίνει πιστευτός από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.
    Ένας μύθος που έχει οδηγήσει σε αδυναμία εφαρμογής των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, σε παράλυση του κρατικού μηχανισμού, σε επικίνδυνη κοινωνική αναταραχή, σε βαθειά πολιτική κρίση.
    Ένας μύθος που παρά λίγο στις εκλογές πριν από λίγες μέρες να ρίξει την χώρα στα βράχια, στην έξοδο από το ευρώ, στην επιστροφή της πάρα πολλές δεκαετίες πίσω.
    Ο μύθος ότι η χώρα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς κάποιου είδους μνημόνιο, χωρίς βοήθεια και δάνεια από την Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ., χωρίς οδυνηρές μεταρρυθμίσεις του οικονομικού, παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλο της, με διατήρηση αλώβητου του επιπέδου ζωής των κατοίκων της.
    Τα ιδεολογήματα που προβάλλονται πολλά.
    Ήταν πολιτική επιλογή πουλημένων και νεοφιλελεύθερων ηγεσιών το μνημόνιο.
    Υπήρχε δυνατότητα βοήθειας και φτηνού δανεισμού από άλλες χώρες, κυρίως Ρωσία και Κίνα.
    Υπήρχε δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλούσιων φυσικών μας πόρων με επέκταση της ΑΟΖ και έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
    Καμένος και Χρυσή Αυγή, Σύριζα και Σπίθα,
    Μαρκεζίνης και αγανακτισμένοι συναγωνίζονταν στην αναπαραγωγή και διάδοση αυτών των εύπεπτων ιδεολογημάτων που χάϊδευαν τα αυτιά αυτών που δεν τους βόλευε να κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα.
    Και ήρθε η Κύπρος να διαλύσει το μύθο στα εξ ων συνετέθη.

    ΣΧΟΛΙΟ: Θα το βουλώσουν άραγε ΤΩΡΑ!!! οι πουλημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ …ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ >
    Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
    Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
    "Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
    Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν χρεοκοπήσουμε θα θησαυρίσουν????
    ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

    «Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
    σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
    Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
    «Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
    Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
    Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
    Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
    Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
    Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
    Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
    Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
    Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟΥ
    Σε νέα βάση τίθεται η συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από την μερική ταύτιση απόψεων και τη σχετική συμφωνία μεταξύ των κκ. Αλ. Τσίπρα και Π. Καμμένου, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Βουλή. Από την συνάντηση προέκυψε μία συμφωνία για γενικότερη συνεργασία σε κοινοβουλευτικό και κοινωνικό επίπεδο, η οποία πιθανώς φτάνει έως και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Στο πεδίο αυτό χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ. Καμμένου.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι παρά τις ιδεολογικές διαφωνίες υπήρξε συμφωνία για την ανάγκη να δημιουργηθεί «μία πλατιά παλλαϊκή συσπείρωση για συμπαράσταση στον Κυπριακό λαό», ενώ τόνισε και ότι «το κοινό μέτωπο θα εκφραστεί και στο κοινοβούλιο, αλλά κυρίως στο κοινωνικό πεδίο»...
    Ο κ. Καμμένος από την πλευρά του είπε πως το μήνυμα που πρέπει να σταλεί στην Κύπρο είναι πως «δεν είναι ούτε μακριά, ούτε μόνη της» και αναφέρθηκε στην συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι «θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε παρά τις ιδεολογικές διαφορές» και ότι η συνεργασία αυτή έχει στόχο την δημιουργία ενός «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».[tovima]
    Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».

    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.

    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.

    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.

    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.

    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.

    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΑΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ‘’ΠΛΗΡΩΝΕΙ’’!
    Γιατί ΜΟΝΟ αυτός είπε την αλήθεια και ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Προκαλούν και δήθεν αναρωτιούνται, οι κάθε λογίς νοικιασμένοι ή, κομματικά εμπαθείς κονδυλοφόροι και ..λοιπές γραφίδες, γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά, όπως θα ήθελαν, στα εφιαλτικά και γενοκτονικά μέτρα που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση της υποτέλειας και της αναισθησίας.
    Γιατί ο λαός μας, δεν υπακούει στις προσκλήσεις των κάθε λογίς τυχάρπαστων αρχηγίσκων, να κατέβει και να διαδηλώσει εναντίον της κυβέρνησης?
    Ποιοι είναι αυτοί οι συνέταιροι της ‘’πάλης για την εξουσία’’, που θυμούνται το λαό μόνο όταν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν σαν προσωπικό εφαλτήριο πολιτικής διάσωσης ή αναρρίχησης ?
    Ξεχνούν βέβαια να μας θυμίσουν ποια ήταν η στάση και η συμπεριφορά, όλων αυτών των πληρωμένων γραφιάδων, πριν τρία χρόνια, τότε που μια άλλη κυβέρνηση αγωνιζόταν μόνη της να μην πτωχεύσουμε και παράλληλα να ληφθούν όσο το δυνατόν πιο ‘’χαμηλά βάρη φοροδοτικής ισότητας’’, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.
    Ξεχνούν πως χαρακτήριζαν και τα μέτρα και τους κυβερνώντες, με μόνο σκοπό να πέσει η κυβέρνηση και ΟΧΙ ! να σωθεί η χώρα. Και δυστυχώς τα κατάφεραν και τα δύο. Και η κυβέρνηση έπεσε και η οικονομία βούλιαξε και οι Έλληνες αυτοκτονούν και έχουν χάσει το μυαλό τους και το χαμόγελό τους.
    Όμως, όλοι αυτοί, που δήθεν ενδιαφέρονται, έχουν ‘’δηλωμένα αποτυπώματα γραφής και αξίας’’. Τους ξέρουμε σχεδόν όλοι, όσοι ασχολούμαστε λίγο στο διαδίκτυο και ποιοι είναι και τι επιδιώκουν.
    Ζητούν δηλαδή σήμερα να μας ‘’σώσουν’’ αυτοί που χθες μας έριξαν στο γκρεμό και στην εξαθλίωση; Και δεν ντρέπονται οι πατριδοκάπηλοι και οι μυαλοφυγόδικοι ;
    Σε λίγο, θα ‘’τρίβουν τα μάτια τους’’ όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα για μία ακόμη φορά, αλλά τώρα από τα εσωτερικά ‘’ΠΥΡΑΝΧΑΣ’’ που επί τρία χρόνια μας ήπιαν το αίμα. Από τους παρ΄όλίγον εκτελεστές του.
    Από τους συνειδητούς δολοφόνους της προσωπικής μας ευτυχίας.
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου είναι δυνατό να πείσει, να συγκινήσει, να ξεσηκώσει τούτο το λαό, γιατί είναι ο ΜΟΝΟΣ ! που δεν του είπε ψέματα.
    Και ο λαός το είδε, το έμαθε, το ένοιωσε στο πετσί του.
    ΜΟΝΟ το Γιώργο εμπιστεύεται, γιατί είναι αποδεδειγμένα ΕΝΤΙΜΟΣ !!
    Γιατί ΜΟΝΟ αυτός είπε την αλήθεια και ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ….???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΛΛΕΓΙΑΚΟΣ… ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ????

    Κι όμως εθελοτυφλούσαμε, ενώ ο προϋπολογισμός επί 45 χρονιά ήταν ελλειμματικός, και το έλλειμμα έφτασε 15% ;
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Το τραγικό στην περίπτωση της χώρας είναι η αποκάλυψη της αποβλάκωσης του Ελληνικού λαού από τους ‘’ειδικούς’’ ιδιοτελείς πατριδοκάπηλους
    Παριστάνουν όλοι τους έκπληκτους και τους οργισμένους με το μνημόνιο και τη χρεωκοπία που οδήγησε σ αυτό προσποιούμενοι άγνοια και..ταραχή !.

    Δύο εκατομμύρια (2.000.000) πτυχιούχοι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν έγκαιρα ότι επί 45 χρόνια ο προϋπολογισμός ήταν ελλειμματικός, το ισοζύγιο εισαγωγών -εξαγωγών καταστροφικό, δεν κατάλαβαν ότι όλοι οι συγγενείς τους και οι γείτονες παρίσταναν ότι δούλευαν στο δημόσιο, δεν έμαθαν ότι στην πολυκατοικία τους ζούσαν μόνο πρόωρα συνταξιούχοι.

    Δεν άκουσαν ότι ο ταχυδρόμος και οι καταμετρητές της ΔΕΗ παίρναμε 2 και 3 φορές όσα οι υπεύθυνοι λειτουργίας βιομηχανιών.
    Δεν ξεχνώ ότι στη χώρα κάποιοι δούλευαν 3 και άλλοι 60 ώρες την εβδομάδα, ότι στη σύνταξη έβγαινες μεταξύ 38 και 70 και ότι όσο περισσότερο δουλευες τόσο λιγότερα έπαιρνες.

    Ευχαριστούμε το ΓΑΠ. Που τόλμησε και άνοιξε το καπάκι αυτού του βόθρου και μήπως και ξεβρωμίσουμε. Επί τέλους καιρός ήταν !

    Κι όμως το 1975!!! αμέσως μετά τη χούντα , προσφύγαμε στο ΔΝΤ ! Κι όμως πολλοί το ξέρουν και κάνουν πως δεν θυμούνται.

    Τον Σεπτέμβριο του 1975 προσφύγαμε στο ΔΝΤ. ( Δεν πιστεύω να ζητήσει κανείς αποδείξεις;..υπάρχουν).

    Ποιοι λοιπόν φωνάζουν πως δεν ήξεραν; Ποιοι φωνάζουν σήμερα και παραπονιούνται δήθεν ότι..πεθαίνουν της πείνας; Τα αιώνια ΤΡΩΚΤΙΚΑ! Αυτοί που έχουν τα λεφτά στις τράπεζες του εξωτερικού, του εσωτερικού, και είναι βολεμένοι.

    Ο φτωχός ο αδύναμος, ο μισθοσυντήρητος πράγματι δεν έχει ούτε την δύναμη, ούτε την αντοχή ούτε και την διάθεση κι όμως δείχνει ανθρώπινη και Ελληνική συμπεριφορά.. Καταλαβαίνει ότι η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο και κανείς δεν αποφάσιζε να μπει μπροστά και να πάρει το βάρος να εφαρμόσει ,όλα όσα συζητούσαμε χρόνια για κρατικοδίαιτους ‘’επαναστάτες»’,’ μοναδικούς προμηθευτές και ..υπερεργαζόμενους συνδικαλισταράδες. Όλοι φωνάζαμε και ευχόμαστε να βρεθεί κάποιος να σώσει την Ελλάδα από τον γκρεμό.

    Σήμερα οι Έλληνες βλέπουν την πραγματικότητα και ΔΕΝ! αντιδρούν και ΔΕΝ παρασύρονται από τους ευκαιριακούς ..εθνοσωτήρες του Άλεξις του Σούπερ Πάν και του Νίκου του ηλιοκαμένου.

    Προς τι λοιπόν όλες οι..φιέστες της πατριδοκαπηλίας;

    Ποιοι λοιπόν φωνάζουν; Οι μισθωμένοι χαφιέδες, οι μπράβοι και η ‘’ολυμπιακών διαστάσεων’’ διαφθορά των φλατζο-εγκεφαλο-καμένων;
    Ποιοι διαμαρτύρονται? αυτοί που συλλαμβάνονται να χρωστούν χιλιάδες Ευρώ , ή οι κρατικοδίαιτοι «κομμουνιστές» του Σύριζα με το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ;

    Εξ άλλου, ποιοι τους εξαπάτησαν και έφεραν τον Αντωνάκη τον ψυχοβγάλτη; Ποιοι τους εξαπάτησαν και συνετέλεσαν στην μεγιστοποίηση του κινδύνου και τον υπερδανεισμό της Ελλάδας; Ποιοι έδιωξαν τον άνθρωπο που τόλμησε να σώσει την Ελλάδα από την Χρεοκοπία;

    Μαύρη ημέρα , λοιπόν για τους αρχαιοκάπηλους κομμουνιστές και μαύρη νύχτα για τους μαυροκάπηλους εμπόρους του ‘’άσπρου θανάτου’’ !

    Λίγη ντροπή δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει σεβασμός ψευτοπατριώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΙΣΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ! ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ. ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ. 3.000 ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΣΑΜΑΡΕΛΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΔΟΣΗ,ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΝ-ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου