Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι ο κυρ Φώτης μπορεί στην ηλικία του να κάνει τόσες κѠλ⓪τούμπες.

Το λάθος του κυρ Φώτη

Στην αρχή στήριξε την κυβέρνηση Σα(χλα)μαρά και τα μέτρα που πήρε. 
Τα τελευταία τα στήριξε με διάφορες δικαιολογίες κάθε φορά, όπως τον κίνδυνο χρεοκοπίας, τη μη ύπαρξη άλλης ρεαλιστικής πρότασης κ.λ.π.. 
Τον Ιούνιο αποφάσισε να άρει τη στήριξη στην κυβέρνηση, λόγω του κλεισίματος της ΕΡΤ.


Σήμερα και με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας του ανανήψαντος φασίστα Γεωργιάδη για τις τιμές των φαρμάκων, είπε ότι θα την ψηφίσει. 
Μάλιστα για να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ υιοθέτησε την επιχειρηματολογία του Γεωργιάδη. 
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και την πρόταση... 
του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια. 

Για την τελευταία υπόθεση σημείωσε ότι υπάρχουν μεν πολιτικές ευθύνες, αλλά δεν θέλει να ποινικοποιηθεί η πολιτική ζωή. Λες και το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στο σημερινό σημείο, δεν σημαίνει ότι τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο έχουν ευθύνες...

Σύμφωνα με τον κυρ Φώτη, δεν έχουν ευθύνες για τις προμήθειες που πληρώθηκαν για τον ΟΤΕ, για τα υλικά των νοσοκομείων, για τα οπλικά συστήματα. 

Ο κυρ Φώτης μας λέει ουσιαστικά ότι ο Τσοχατζόπουλος ήταν ένας και δεν υπάρχουν ο Παπαντωνίου, ο Μαντέλης, ο Νικητιάδης, ο Παυλίδης, οι εκατοντάδες γιατροί, εφοριακοί και επιθεωρητές εργασίας που τα "έπιαναν" από παντού.

Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι ο κυρ Φώτης μπορεί στην ηλικία του να κάνει τόσες κѠλ⓪τούμπες. 
Παραμένει όμως το μεγάλο λάθος της αποχώρησης από την κυβέρνηση που τον αναγκάζει να τις κάνει.

Από swell, μοντάζ Γρέκι

Σχόλια

  1. ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ …O ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ >
    Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!

    Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:

    "Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:

    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!

    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!

    Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Σύκα Σύκα και τα Σκάφη (του Καμμένου) Σκάφη !!!
    Ώστε ο κ. Καμμένος έχει στην κατοχή του πολυτελές σκάφος, το οποίο είναι δηλωμένο σε υπεράκτια (οφ σορ) εταιρεία, σε βρετανικό νησί. Ο πατήρ του φέρεται στα χαρτιά ως ιδιοκτήτης, κι αυτός ως καπετάνιος! Παστρικές δουλειές. Κι όπως άκουγα εχθές την ανεκδιήγητη εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι και «νόμιμες» και «ηθικές»!...
    Ο κ. Καμμένος δεν χάνει ευκαιρία με το γνωστό του ύφος (θυμίζει βέβαια κομπάρσο σε βαγκνερική όπερα που ουρλιάζει για να εντυπωσιάσει το κοινό ενός χωριού) να στηλιτεύει ως νέος Κάτων το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Ομως ως γνήσιο «ανεξάρτητο ελληνόπουλο» γιατί δεν δήλωσε το σκάφος στην χώρα του, ώστε να πληρώσει τους φόρους που όφειλε και ν’ αποδείξει το πατριωτικό του φρόνημα; Οι ψηφοφόροι του έχουν άραγε τη δυνατότητα να κρύβουν τα λεφτά τους σε παράκτιους παραδείσους; Όχι βέβαια.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο κ. Καμμένος είναι αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής ελίτ που καταγγέλλει. Σαρξ εκ της σαρκός της. Οπότε ας το βουλώσει επιτέλους γιατί μας εχει ξεκουφάνει, κι ας πάει να κάνει διακοπές στο paradiso που έχει αράξει το σκάφος του. Εμείς στο ελληνικό inferno θ’ αντέξουμε και χωρίς να τον βλέπουμε να κουνάει καθημερινά το χοντρό του δάχτυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ?
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο δεν υπάρχει ως πολιτικός χώρος, ποτέ δεν υπήρχε.
    Ήταν απλώς ο χώρος υποδοχής των αντιδράσεων μιας ανυποψίαστης, ανέμελης κοινωνίας που έπεσε ξαφνικά από το βουνό στην άβυσσο και έπρεπε να εκτονώσει τις πρώτες ψυχολογικές της αντιδράσεις. Την άρνηση και την οργή.
    Τώρα η κοινωνία σηκώνεται ξανά σιγά-σιγά. Κι αυτά που ψάχνει είναι η σοβαρότητα, οι προτάσεις, το εθνικό σχέδιο. Το 2010 και το 2011 είναι χθες, αλλά σε πολιτικό χρόνο είναι αιώνες μακριά. Δεν επαναλαμβάνονται.
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος… μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις την αδιέξοδη παλαβομάρα της κατασκευής «αντιμνημονιακό μέτωπο».
    Ο Σύριζα, λοιπόν, βρίσκεται επίσης σε ένα κομβικό σημείο. Πρέπει τώρα να πει μερικά πράγματα, τι κάνουμε τώρα, ποια Ελλάδα θέλουμε για το μέλλον. Μπορεί να αρέσουν στον ελληνικό λαό, μπορεί να μην αρέσουν. Αλλά αυτά που έλεγε μέχρι τώρα ήταν για άλλη εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΡΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΥΣ ΣΑΜΑΡΕΛΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ.- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου