Χάος στη Βουλή πριν από λίγο! Άγριος καυγάς με Γεωργιάδη ..Υποδείξεις απο τον Γεωργιάδη στον Απ.Κακλαμάνη


adonis kaklamanisjpg




Ενώ η συζήτηση κινούνταν γύρω από τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων, τα αίματα άναψαν όταν το λόγο πήρε ο Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας για «αδιαφάνεια και παρασκήνιο». 





Τότε ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς με τον Α. Γεωργιάδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι η διαδικασία τηρήθηκε με το γράμμα του νόμου και πως οι αιτήσεις πέρασαν από τα αρμόδια όργανα και το ΑΣΕΠ.
Η αντιπαράθεση ξέφυγε όταν ο Υπουργός Υγείας επέκρινε τον Απόστολο Κακλαμάνη για τις ..ραδιοφωνικές επιλογές του, καθώς έδωσε συνέντευξη στον ρ/σ «κόκκινο» στον Κώστα Βαξεβάνη, κάνοντας αναφορές για τη λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε στο περιοδικό του.
«Στο ραδιόφωνο μπορεί κανείς να πει την άποψή του, ενώ στην τηλεόραση παίζει θέατρο» ήταν απάντηση του Απόστολου Κακλαμάνη.
Στον καυγά μπήκε και ο Προεδρεύον εκείνη την ώρα, Γιάννης Δραγασάκης, λέγοντας στον Υπουργό Υγείας ότι θα πρέπει να απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών και να μην ασκεί κριτική για το που θα παραχωρήσεις συνέντευξη.
«Όταν οι συνάδελφοι σας αναφέρονταν στη γυναίκα μου και έλεγαν ότι εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ δεν σας είδα να λέτε τίποτα» ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σχόλια

  1. ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ?
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο δεν υπάρχει ως πολιτικός χώρος, ποτέ δεν υπήρχε.
    Ήταν απλώς ο χώρος υποδοχής των αντιδράσεων μιας ανυποψίαστης, ανέμελης κοινωνίας που έπεσε ξαφνικά από το βουνό στην άβυσσο και έπρεπε να εκτονώσει τις πρώτες ψυχολογικές της αντιδράσεις. Την άρνηση και την οργή.
    Τώρα η κοινωνία σηκώνεται ξανά σιγά-σιγά. Κι αυτά που ψάχνει είναι η σοβαρότητα, οι προτάσεις, το εθνικό σχέδιο. Το 2010 και το 2011 είναι χθες, αλλά σε πολιτικό χρόνο είναι αιώνες μακριά. Δεν επαναλαμβάνονται.
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος… μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις την αδιέξοδη παλαβομάρα της κατασκευής «αντιμνημονιακό μέτωπο».
    Ο Σύριζα, λοιπόν, βρίσκεται επίσης σε ένα κομβικό σημείο. Πρέπει τώρα να πει μερικά πράγματα, τι κάνουμε τώρα, ποια Ελλάδα θέλουμε για το μέλλον. Μπορεί να αρέσουν στον ελληνικό λαό, μπορεί να μην αρέσουν. Αλλά αυτά που έλεγε μέχρι τώρα ήταν για άλλη εποχή.
    Όπως το 2010 η κοινωνία δεν ήθελε να ακούσει καμία λογική φωνή, ήθελε μόνο βρισίδι να ξεσπάσει, εχθρούς να κατηγορήσει, έτσι τώρα δεν αντέχει άλλο την παράνοια του καφενείου, την τσάμπα μαγκιά των τηλεοπτικών παραθύρων. Θέλει προτάσεις, νέες ιδέες.
    Αλλιώς, ο Σύριζα το έχει ξαναδεί το έργο, το 2008. Όμως τώρα είναι ακόμα σοβαρότερα τα πράγματα, γιατί αυτή η ανάγκη δεν έχει καν να κάνει με εκλογικές νίκες. Αν νικήσει έτσι όπως είναι, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει, κι εμείς μαζί του, θα είναι τέτοια που τα σημερινά θα μοιάζουν παιχνιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. "Εκεί που κρέμαγαν οι οπλαρχηγοί τ’ άρματα, κρεμούν τώρα οι γύφτοι τα νταούλια"
    ΓΙΝΑΝ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΙ!
    Είναι καλύτερο αυτοί οι δολοφόνοι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ σφαγείς των Ελλήνων, oι υπαίτιοι των αυτοκτονιών που έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα χιλιάδων (ήδη) νεκρών συμπολιτών μας, να μην περιμένουν τις ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου