Τα...τανκς είναι εδώ!!


Η εποχή τους μπορεί να πέρασε...
Λίγο ο...εκσυγχρονισμός...λίγο οι οικονομικές
κρίσεις...και τα τανκς...σκούριασαν... 
Οπως σκούριασαν και τα...τσεκούρια. 
Οι λοστοί και οι...γροθιές.

Η "ιδέα",όμως, παραμένει...
Ο Φασισμός παραμένει.
Ο ΓύψοςΗ ΒίαΤα "νέα" όπλα.

Τα τανκς αντικαταστάθηκαν από Μνημόνια.
Τα τσεκούρια με αθώο χαμόγελο.
Τα μαύρα μπουφάν με γραβάτες.
Η ανατριχίλα της ερπύστριας 
με τα χημικά του νεοπατριωτισμού.
Το πιστόλι του Ντερτιλή 
με την πέννα των Προδοτών.

Και οι Λοχαγοί αντικαταστάθηκαν...
...με ένα τσούρμο κοινοβουλευτικά Γουρούνια.

Και οι Συνταγματάρχες αντικαταστάθηκαν...
...με τους "αρχηγούς" των αστικών κομμάτων,
και όχι μόνο.
Η Βουλή...λειτουργεί. Τυπικά δεν καταργήθηκε.
Νομοθετεί η Συγκυβέρνηση.
Με πραξικοπηματικές πράξεις νομοθετικού
περιεχομένου, που υπογράφει σωρηδόν
ο "δημοκράτης αγωνιστής" Παπούλιας.

Τα τανκς των Αστών,των ντόπιων και ξένων 
συμμάχων είναι  στους Δρόμους...είναι ΕΔΩ.

Καμιά Αυταπάτη.
Θα  τα Αντιμετωπίσουμε. Και πάλι.
Σε  νέα "Πολυτεχνεία" και σε ελληνικές Τιεν Αν Μεν...

Χίλιοι και χιλιάδες...


Σχόλια

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ : Η ΦΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ…
    Αυτός ο χρόνος, το 2013,
    θα πρέπει να μείνει στη μνήμη των νέων ανθρώπων, σαν ο χρόνος που έζησαν και έμαθαν από κοντά και χωρίς παρεμβολές, τι σημαίνει φασισμός, τι σημαίνει απανθρωπιά και ‘’φονικό ένστικτο’’.
    Αυτός ο χρόνος και όσα μεσολαβούν ακόμη, απέδειξε και αποδεικνύει, πόσο πολύτιμη είναι η δημοκρατία, ο σεβασμός , η αλληλεγγύη, η συμφιλίωση.
    Αυτός ο χρόνος, δίδαξε και διδάσκει τα παιδιά μας, τι περίπου περάσαμε εμείς οι γονείς τους, τα μαύρα χρόνια της χούντας, των προγόνων αυτών των τεράτων, που για ένα χρόνο τρομοκρατήσανε και αιματοκυλίσανε την Ελλάδα . Έτσι και τότε, μια χούφτα μισότρελων και ανώμαλων ψυχασθενών επίορκων ξεπουλημένων αξιωματικών, κατάφερε με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των ντόπιων και ξένων κέντρων συμφερόντων, να υποδουλώσουν ολόκληρη την Ελλάδα.
    Σήμερα βλέπουμε από κοντά και μαθαίνουμε, πως δολοφόνος και βασανιστής δεν γεννιέσαι αλλά ΓΙΝΕΣΑΙ !!!
    Στη σχολή φασισμού μαθαίνεις ,θες δεν θές , ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ! Μαθαίνεις, πως ένα ζωώδες κτήνος, αγράμματο, αστοιχείωτο, βγαλμένο από την κατάρα και την οργή, μπορεί εύκολα να μεταβληθεί σε ένα ‘’πληρωμένο δολοφόνο’’.
    Τότε (1967-1974), πολύ πιο εύκολα, σκότωναν τους Έλληνες ως υποτιθέμενους εχθρούς του συστήματος, με περισσότερη ευκολία και περισσότερη ατιμωρησία.
    Τότε όπως και σήμερα επίορκοι ‘’χρωματισμένοι’’ Σανιδάδες, Κεδίκογλοι, Ανδρεουλάκηδες Κόκκινοι και Κόλιες , αποτελούσαν την ασφαλιστική δικλείδα της συγκάλυψης των βασανιστών και της τιμωρίας των καθ΄υπόδειξη ενόχων.
    Τότε ,όπως και σήμερα οι μαθητές τους, επίορκοι πολιτικοί Μητσοτάκηδες και CIA , καθοδηγούμενοι, από τους χρυσοφόρους μύκητες τους παλατιού, ‘’οδήγησαν’’ τα φονικά τέρατα στην επταετή υποδούλωση της Ελλάδας.
    Εύχομαι και ελπίζω, τα νέα παιδιά με την ώριμη σκέψη, τη γνώση αλλά και την καθαρή ψυχή, να παραδειγματιστούν, αφού προσέξουν και μάθουν, την αλήθεια και το γιατί, ο άνθρωπος μπορεί να χάσει τον εαυτόν του και να μεταβληθεί σε ένα απάνθρωπο δολοφόνο. Πάντα, όπου λειτουργεί η ιδιοτέλεια, οι λίγοι θα εκμεταλλεύονται τους πολλούς, όταν ξεχνάμε ποιοι είμαστε και γιατί τόσοι πολλοί μας πολεμάνε. Γι αυτό ΟΛΑ στο φώς, με διαρθρωτικές αλλαγές και επιλογές, ώστε να μην είμαστε διαρκώς διαμαρτυρόμενοι από τις λάθος επιλογές μας, από την επομένη των εκλογών, ώστε να μη ψάχνουμε να βρούμε ποιοι μας φταίνε.
    Ετσι σήμερα την εποχή των μαθητών και απογόνων, των επίορκων εκείνων:
    Ξευτιλιστήκαμε σε όλο τον κόσμο με αυτούς τους εραστές φονιάδες, που αδίστακτοι και πουλημένοι, βγάζουν το σουγιά μέσα στο κόσμο, στη μέση του δρόμου και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ με μανία και μίσος,ενώ 30-40 ψευδομάρτυρες είναι έτοιμοι να τον καλύψουν και να τον φυγαδέψουν. Έχουμε κυριολεκτικά χάσει τα λόγια μας,, όπως όλος ο γνωστός κόσμος, και έχουμε υποστεί βαρύτατο εθνικό και προσωπικό πλήγμα, από τη στιγμή που ακούσαμε:
    [[ Τον πήραν τηλέφωνο, να πάει να σκοτώσει, και ο άθλιος χρυσαλήτης πήγε και τον σκότωσε]]
    Τον κάλεσαν, μπήκαν πίσω του οι εντολείς έτοιμοι, μόλις σκοτώσει να τον εξαφανίσουν, ώστε να συνεχίσουν αυτά που κάνουν ΜΟΝΙΜΑ τα τελευταία χρόνια.
    Καλά ! τέτοιος φασισμός είναι πρωτόγνωρος και χαρακτηρίζει τους ανθρώπους , που πιθανόν να ζούν σε άλλους ορίζοντες και σε άλλος γαλαξίες που ούτε γνωρίζουμε και πιθανόν ούτε να υπάρχουν τέτοια ΚΤΗΝΗ.
    Και το κακό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όταν η κλίκα των δολοφόνων, σχολιάζει ‘’θετικά’’ τον αρχιδολοφόνο της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ‘’ΠΕΤΑΞΟΥΝ’’ ???
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ..ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ!
    ( Ο αιχμάλωτος του πεπρωμένου του )

    Πόσοι νεοδημοκράτες έχουν off shores εταιρίες στην Κύπρο; Τι θα συμβεί αν «ανοίξουν» και μάθει ο λαός την αλήθεια; Δηλαδή όλοι όσοι φωνάζουν ‘’δήθεν’’ ζήτω, είναι φερέφωνα, που είτε επιδιώκουν συγκάλυψη των αφεντικών τους , είτε αγράμματοι χρυσοέλληνες και χρυσαλήτες που προσπαθούν να..κλέψουν καμιά ψήφο και ας ‘’κόψουν το λαιμό τους ‘’ οι Έλληνες !!!

    Άνοιγμα των λογαριασμών σημαίνει ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!
    ============================
    (Ο κ. Καραμανλής είναι...καλά; Πως αισθάνεται; Δεν θα τον ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑΣ !!! δημοσιογράφος;)

    Αποφάσισε ,λένε, να ενεργοποιηθεί ξανά στο κόμμα??

    Και τι θα γίνει ΑΜΑ ανοίξουν οι βρώμικες υποθέσεις που θα τον συνοδεύουν, είτε δεν θέλει στο ταξίδι της ιστορίας?

    ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ κύριε Καραμανλή τι ιστορικό ‘’θάψιμο’’ και τι πολιτικό ξεφτίλισμα???

    Ενδεικτικά υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (ΒΑΤΟΠΕΔΙ)

    Στην υπόθεση εμπλέκονται ως τελικοί αποδέκτες ή διαχειριστές των ακινήτων μια σειρά από υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (συνήθως με έδρα στην Κύπρο) που είτε ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου, είτε συνδέονται έμμεσα με αυτή:

    • Rassadel (Κύπρος). Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Σε αυτήν κατατέθηκε το ποσό αγοράς του Ολυμπιακού Ακινήτου από τη "Noliden".[4]

    • Madeus (Κύπρος). Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Κατέχει το 30% του Ομίλου Πάπιστα.[5]

    • Ανθεμιάς Κατασκευαστική Α.Ε.. Ιδιοκτήτης είναι ο Αθανάσιος Πάπιστας με ποσοστό 70%, ενώ το υπόλοιπο 30% κατέχει η Rassadel.[5] Μέλη στο ΔΣ της "Ανθεμιάς" είναι ο Άθως Κοϊρανίδης και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου.

    • Noliden Ltd (Κύπρος). Του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη. Σε αυτή κατέληξαν τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού. Μαζί με τα €41 εκατομμύρια για την αγορά των ακινήτων, κατέθεσε και "δωρεά" €9 εκατομμυρίων.[6]
    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δήλωση του κ. Κοϊρανίδη, η Μονή αγόρασε τις offshore Rassadel και Madeus από το δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ … ‘’ΣΑΝΙΔΑΣ’’ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ;
    =======================
    Συνολικά ανταλάσσονται με 31 συμβόλαια 260 (!) ακίνητα του ελληνικού δημοσίου με εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας,εκτάσεις προστατευόμενες, κάποιες αρχαιολογικές, ενίοτε και με το νερό της λίμνης...

    Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

    Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...
    ===================================Τ
    α ακίνητα που δόθηκαν στη μονή βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές: Καρδιά Θεσσαλονίκης, Ν. Ραιδεστός,

    Πανόραμα, Ωραιόκαστρο, Νέοι Επιβάτες,Τριγλία, Ουρανούπολη, Σωζόπολη, Ν. Καλλικράτεια,Ν. Αγχίαλος Θεσ/κης, Τρίλοφος, Γοργορύγι Τρικάλων,Βλαχάβα Τρικάλων,
    Μίκρα Θεσσαλονίκης,Βεγορίτιδα Ν. Πέλλας, Ξηροπόταμος Χαλκιδικής,Αμουλιανή Χαλκιδικής,
    Κάριανη Ουρανούπολης, Ν. Πέραμος Καβάλας,Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας, Λαύριο, Κάτω Σούλι Μαραθώνα, Ακροπόταμος Καβάλας, Ολυμπιακό Χωριό, Τρίγλια Χαλκιδικής, Ν. Πλάγια Χαλκιδικής και Νέα Κρήνη Καλαμαριάς-
    πηγή TA NEA.

    Με τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, και κάτω από την κατακραυγή του κόσμου και των δημάρχων των περιοχών όπου βρίσκονταν οικόπεδα που πήρε η μονή, ο Εφραίμ επέστρεψε μια σειρά από οικόπεδα
    (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

    Ο αριθμός ωστόσο των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στη μονή Βατοπεδίου είναι τόσο μεγάλος που το θέμα δεν κλείνει με λίγες επιστροφές.

    Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έγινες αυτόματες και ταχύτατες αλλαγές και αντί των προβλεπόμενων οικοπέδων, η μονή πήρε κάποια άλλα, τα οποία δεν είχαν πάνω τους φορτία όπως διεκδικήσεις από ιδιώτες και δήμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ..ΑΓΓΕΙΑ !!!
    Ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων:
    Η δεξιά του ρατσισμού,
    της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο και το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της..

    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία.

    Καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.

    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’

    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.

    Μικρή υπενθύμιση:

    Η χρυσή δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    Επίσης η χρυσαλοιφή, δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό ! Είναι απλά ..σταγονίδια που ρέουν στο ίδιο βρώμικο φασιστικό ρυάκι της άτυχης πατρίδας μας.

    Επί πλέον η Χρυσή αυλή, δηλαδή η άκρα δεξιά, είναι οι γνωστοί-άγνωστοι πράκτορες του παρακράτους της δεξιάς, που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για να εκτελεί τις εντολές του διεθνούς συστήματος φασισμού, των ντόπιων και ξένων τραπεζών , εφοπλιστών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, άσπρης σάρκας και σκόνης.

    Για να παραπληροφορεί τους Έλληνες και να τους έχει διαρκώς σε ανασφάλεια και φόβο ώστε ο Σαμαράς να περάσει και να εφαρμόσει όλα του τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων.

    Κι ύστερα ..πάλι θα τους.. κάνει ‘’ πατριώτες και εθνικόφρονες’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πολιτική κατάντια του κόμματος του Καμμένου
    Καθώς οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν και οι στενοί συνεργάτες του τον ξεσκεπάζουν ως ψεύτη, το ερώτημα είναι: Γιατί τον πήραμε ποτέ στα σοβαρά;
    Κάνω update σ' αυτό το παλιότερο ποστ, με αφορμή όσα συμβαίνουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τις τελευταίες ημέρας, τα περισσότεροι "σοβαρά" στελέχη του (δηλαδή όσοι δεν θα έκαναν επιτυχία στο Δελφινάριο, ή όσοι δεν ασχολούνται με τους Αεροψεκασμούς) έχουν πάθει σοκ με αυτό που θεωρούν καιροσκοπισμό του Πάνου Καμμένου - και με τη σύγκλιση του με τον ΣΥΡΙΖA.
    Οι υπόλοιποι μιλούν για αποστασία. Ο Μαρκόπουλος -το μεγάλο όνομα που είχε φύγει απ' την ΝΔ για χάρη του Καμμένου- διαφωνεί και αποπέμπεται, ο Ζώης διαφοροποιείται.
    Και ο συνδικαλιστής σούπερσταρ Γιάννης Μανώλης έφυγε σήμερα 11 Δεκεμβρίου απ' το κόμμα και καταγγέλλει αυτό που όλοι φανταζόμασταν: Τον κατηγόρησε ότι έλεγε ψέματα πως δεν έδωσε το Μάιο του 2012 non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν εκείνος σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προσπαθούσε, μέσω των διερευνητικών εντολών, να οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης.
    «Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.

    Άλλος ένας πολιτικός που αποστασιοποιείται απ' το παρελθόν του και, χαστουκίζοντας το Σύστημα, εμφανίζεται σαν Επαναστάτης και Παιδί του Λαού. Η υπόθεσή του όμως δεν είναι (μόνο!) για γέλια...
    *Αφού διαβάσετε το ποστ, ρίξτε μια ματιά και στα σχόλια, όπου ο κύριος Καμμένος (είναι άραγε όντως αυτός;) με ξεσκεπάζει με ατράνταχτα στοιχεία ως πληρωμένο γραφιά και παπαγαλάκι. Απόλαυση! Πηγή: www.lifo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ’Ένα υπουργείο και για μένα
    Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

    Πατήστε για μεγέθυνση
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

    Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

    Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου