Πόση ξεφτίλα αντέχει το ΠΑΣΟΚ για χάρη της καρέκλας;;;


Τους βρίζουν από το πρωί μεχρι το άλλο πρωί κι όμως αντέχουν και στηρίζουν Σαμαρα με πείσμα. 
Συγκεκριμένα τους βρίζουν από την 28η Οκτωβρίου και φτάσαμε στο σημείο που συζητούν σοβαρά σε τηλεοπτικά στούντιο αν το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση!!

Οι κακές γλωσες λένε πως ο Βενιζέλος δεν μπορεί να κάνει αλλιως καθώς ο Τσιπρας περιμένει στην Γωνια και απολαμβάνει ένα υποβρύχιο…

Έτσι ο Φαήλος Κρανιδιώτης εξελίσσει το πείραμα που θα αποδείξει τελικά πόση ξεφτίλα αντέχει το ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα σε δηλώσεις του στον Alpha 9.89, εξαπέλυσε σοβαρές κατηγορίες κατά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «η χώρα επί 30 χρόνια ήταν κάτω από καθεστώς λεηλασίας. Το ΠΑΣΟΚ έχει την μήτρα της λαμογιάς»............


Σήμερα όμως το ΠΑΣΟΚ επικοινωνιακά είναι ανύπαρκτο και όλοι θα χουν ξεχάσει τον γιο του ταχυδρόμου, το Βατοπέδι, τα δομημένα και την επική Ιστορια που δημοσίευσε η Zoυγκλα με τα 45
Σκανδαλα της ΝΔ ! ΤΗΕ HISTORY !

Σχόλια

  1. Τι Κασιδιάρης τι Καμμένος τι Κρανιδιώτης»
    Η διατύπωσή του αυτή προκάλεσε τη μέσω facebook σκληρή αντίδραση του δραστήριου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη ο οποίος έγραψε:
    "«Μια ωραία ακροδεξιά ατμόσφαιρα... Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης»
    Αν ο Σαμαράς δεν διαγράψει ή καταδικάσει πολιτικά με ξεκάθαρο τρόπο σήμερα τον Κρανιδιώτη σημαίνει ότι όχι απλά αποδέχεται τα όσα είπε αλλά και ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου.
    Το βράδυ συνάντηση για συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το πρωί να αμολιούνται τα ακροδεξιά φασιστοειδή να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι η μήτρα της λαμογιάς».
    Καλό θα ήταν κάποιοι να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν την διαδρομή από τα σκάνδαλα της ΑΓΕΤ Ηρακλής, τον Μαυρίκη των υποκλοπών έως το σκάνδαλο των «μεσσήνιων» διορισμών στο μουσείο Ακρόπολης, της εθνοκαπηλείας στο θέμα των Σκοπίων, τα καρτέλ των κουμπάρων, τα δομημένα ομολόγα, το Βατοπέδι, το παραδικαστικό κύκλωμα, τις «ζαρτινιέρες, την πώληση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και άλλα που μάλλον από αύριο θα πρέπει να υπενθυμίζουμε...
    Απλά, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η μήτρα του δοσιλογισμού, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών, των βασιλικών, των ψεκασμένων εθνικιστών είναι μια και μόνο μια."
    Ο διαχωρισμός "Αριστερά-Δεξιά" έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τα καλά, με ευθύνη του ακροδεξιού συρφετού που έχει αλώσει τη Νέα Δημοκρατία, όποιος δεν το βλέπει είναι απλά τυφλός. Δεν είναι πλέον ο διαχωρισμός Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο που καθορίζει τις εξελίξεις, μιλάμε πια για τον στοιχειώδη διαχωρισμό που βρίσκεται στη βάση του πολιτικού συστήματος.
    Ο δημοκρατικός κόσμος έχει πια κουραστεί να ζητάει από το Μαξίμου και τον Σαμαρά να μαζέψει τα ακροδεξιά σκυλιά που αλυχτάνε. Ας ανοίξουν όλοι τα μάτια τους και ας το πάρουν απόφαση, ο κάθε Φαήλος γυρνάει από εδώ και από εκεί και λέει ό,τι κατεβάσει το κεφάλι του, με την ανοχή και την έγκριση του Σαμαρά. Φυσικά είναι δύσκολο να το αποδεχθούν αυτό άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την ιδεολογική τους ταυτότητα για την κυβερνητική σταθερότητα. Οι φορείς της λογικής στην αριστερά, την κεντροαριστερά και το κέντρο, έχουν αναλωθεί στο να αναλύουν γιατί δεν πρέπει ή δεν μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγουν όμως να αναλύσουν τι σημαίνει διακυβέρνηση της χώρας από έναν ακροδεξιό και την παρέα του που κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις με συχνότητα 1δήλωση/ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΜΑΘΕ ….???
    Αν κρίνουμε από τα επανειλημμένα ορθογραφικά λάθη στα προσωπικά κείμενα του Πάνου, καταλήγουμε στο αδήριτο συμπέρασμα, ότι ο Πάνος είναι υπεράνω γραμμάτων, τόνων, γραμματικής και …παραπληροφορικής.
    Αρκεί που ‘’καταλαβαίνει’’(;) ο ίδιος τι εννοεί και τι θα ήθελε να μας πει.
    Πτυχιούχος, λέει ο Πάν(ω)ς, στην οικονομία, στην κοινωνιολογία, στην υποκρισία, στην ψευδολογία(συκοφαντία –Παπανδρέου), και στην..σπατάλη. Σκέτη καβουρομάνα, λένε οι γνωστοί του.
    Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή περίπτωση πολιτικού. Αποτελεί δε πρωτόγνωρη περίπτωση πολιτικού αρχηγού. Γιος εύπορης οικογένειας με καταγωγή από το Γαλαξίδι, ο οποίος μπήκε στη πολιτική μόλις 23 ετών ως ...
    υποψήφιος βουλευτής της ΔΗ.ΑΝΑ στις εκλογές του Ιουνίου του1989.
    Τότε ήταν διαπρύσιος αντι -Μητσοτακικός κήρυκας αλλά η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα ήρθε με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός.
    Μπήκε στην πολιτική 23 ετών !!!
    Να βγάλουμε ..δύο για φαντάρος? 21 ετών….
    Τώρα, πότε πήγε στο εξωτερικό, πόσα πτυχία του δώσανε και τι έμαθε?? Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει αφού ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ τόσο καλά τα ..μικρό του μυστικό.
    Διότι αν κρίνουμε από αυτά που λέει, είναι σίγουρο ,πως μόνο Δευτέρα γυμνασίου και μάλιστα σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ, θα έπρεπε να έχει τελειώσει.
    Τι λέει ο άνθρωπος, κανείς δεν του το λέει? Η , μήπως θα πρέπει να ρωτήσουμε τον ΤΕΡΕΝΣ τι λέει?????
    Σε..ΙΕΚ να πήγαινε, περισσότερα από ΠΕΝΤΕ ! χρόνια θα χρειαζόντουσαν.
    Ίσως όμως, ερχόμενος στην Ελλάδα να συνέχισε τις σπουδές του ‘’δι αλληλογραφίας’’??
    Για να μη θεωρηθεί ότι προσπαθούμε να τον μειώσουμε, απλά στοιχεία μαζεύουμε για όλους τους αρχηγούς κομμάτων, να δούμε ποιος είναι ο πιο εγγράμματος που θα κερδίσει το βραβείο της ανοιχτής.. διακυβέρνησης??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!

    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.

    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.

    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.

    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμως ο Γιώργος κράτησε,
    άντεξε, πίστεψε, αγωνίστηκε, δικαιώνεται.
    Ο λαός μας συγκινημένος σκέπτεται ότι όλο αυτό τον καιρό, ο μόνος άνθρωπος που κρατούσε ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο, ήταν ο Γιώργος.
    Ήταν ο μόνος που έλεγε ‘’ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ’’ !!! Είναι λαός, με παρελθόν και μέλλον και του αξίζει μια ευκαιρία, να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να αγωνισθεί για μια σωστή και βιώσιμη ανάπτυξη και επιβίωση.
    Και ο λαός είδε με τα μάτια του την αγωνία, τον αγώνα και την υπονόμευση από τους ντόπιους και ξένους…Σαμαράδες.
    Πείστηκε πλέον, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, και μπορεί και θέλει να βοηθήσει με όλο το κύρος του για την ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ελπίδων μας.
    Είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα, συμπαραστάθηκε και αγωνίστηκε να μην πτωχεύσουμε. Να σταθούμε στα πόδια μας.
    Έτσι, άδικα καλούν το λαό να ξεσηκωθεί, να αγωνιστεί, να…τους ξαναψηφίσει !
    Ο υπέροχος λαός, που αγωνίζεται να επιβιώσει , δεν πιστεύει ούτε σε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ( Σαμαράδες,Βενιζέλους, Τσίπρες, Καμμένους), ούτε σε εγκληματικά στοιχεία του κοινού ποινικού δικαίου…..
    Ξέρει πια, ότι ο ΜΟΝΟΣ που αγωνίστηκε, υπονομεύτηκε, λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε, ενώ μπορούσε και μπορεί να ανοίξει το στόμα του και να χαθούν οι συκοφάντες από προσώπου γης, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Εν τούτοις ο πρώην πρωθυπουργός, με την παραίτησή του απέδειξε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι η υπόθεση της σωτηρίας της πατρίδας, είναι πέρα και πάνω από προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις.
    Σήμερα, είναι ο μόνος που μπορεί να μας κοιτάξει στα μάτια με θάρρος και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!!! και να μας πεί: Εμπρός, να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε .
    Εμπρός για μια νέα αρχή με ευνομία και ισονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Με όνομα βαρύ σαν ιστορία.
    Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.
    Κι όμως το ποτάμι της λαϊκής οργής και αγανάκτησης ΞΕΣΠΑΣΕ αυθόρμητα μόλις είδε τον Πρόεδρό του, μόλις είδε τον Πρωθυπουργό του , μόλις αντίκρισε τον σωτήρα του.
    Νάτος-Νάτος ο Πρωθυπουργός !!!
    Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως
    "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή",
    "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό
    «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».
    Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν χθες παρών στην έναρξη του συνεδρίου λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής του στην Κωνσταντινούπολη, ...αντάμειψε όμως τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ σήμερα, φτάνοντας κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο ΣΕΦ.
    Για μία ακόμη φορά αυτός ο υπέροχος κόσμος της Ελλάδας έδωσε τη δική του ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
    Τώρα η επιστροφή του Γιώργου είναι θέμα χρόνου. Ο ίδιος θα επιλέξει, τον χρόνο και τον τρόπο. Όμως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, το δικό μας ΠΑΣΟΚ, είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ οργανισμός, αφού τροφοδοτείται και αιμοδοτείται από αγνούς Έλληνες πατριώτες που έζησαν και ζουν το φασισμό όλων των χρωμάτων στο πετσί τους διαχρονικά. Ο απλός Έλληνας, ο δημοκράτης, ο οικογενειάρχης ούτε ξεχνά, αλλά ούτε και ΔΕΧΕΤΑΙ να παραδώσει ιερά και όσια σε εφιάλτες παλιούς και νέους.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
    ΥΓ
    Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα. Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
    Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου