Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση της Pulse

20131019-140141.jpg
Στην πρώτη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών», ενώ στις δυνάμεις που συγκεντρώνουν το κυβερνών κόμμα και η αξιωματική αντιπολίτευση παρατηρείται, σύμφωνα με την έρευνα, «χάσμα γενεών».
Η Χρυσή Αυγή χάνει περίπου το ένα τρίτο των δυνάμεων της, παραμένοντας όμως στην τρίτη θέση.
Τέταρτο κατά σειρά εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ, ελαφρά ενισχυμένοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να δίνει μάχη για
την είσοδο της στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει 24,5%, η ΝΔ ακολουθεί με 23,5%, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 10,5%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, το ΚΚΕ 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%. Οι αναποφάσιστοι κυμαίνονται στο 11%, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse.
Στην παράσταση νίκης, ωστόσο, για τον πιθανότερο νικητή των επόμενων εκλογών, η ΝΔ προηγείται με 46% έναντι 36% του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
    Έριξαν τον Πρωθυπουργό του 43% για να κυβερνήσει το 18% !!!!!
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη ‘’διαμάχη’’ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, το ..επίπεδο της αντιπαράθεσης των «ΙΔΕΩΝ» σωτηρίας, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον της Ελλάδας, εναντίον του νόμιμου με 43%, εκλεγμένου Πρωθυπουργού , Γιώργου Παπανδρέου, και το είδος του βρώμικου πολέμου του βούρκου και των χαρακωμάτων που εφάρμοσαν, μέχρι να τον ‘’εξοντώσουν ’’ πολιτικά και ίσως και ψυχικά και ή και φυσικά .
    Αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και της ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής ,που με την πρώτη εφαρμογή τους ,έριξαν το έλλειμμα κατά 5% του ΑΕΠ.
    Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ .
    Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο..
    Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς, απερίγραπτης ιδιοτέλειας και ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας.
    Και όταν μάλιστα, πριν τις δημοτικές εκλογές, φάνηκαν τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, όταν το έλλειμμα έδειχνε ότι θα μειωθεί περισσότερο από 5% του ΑΕΠ, τότε ο Σαμαράς ‘’πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του, όταν άκουσε ότι και η Ντόρα έκανε δικό της κόμμα.
    Ενώ ο Τσίπρας, λογικά πρέπει να μην κατάλαβε τίποτε περισσότερο από όσα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ και από όσα δεν ξέρει ακόμα! Ζούσε και ζει και στην καρακοσμάρα του, αγνοώντας , αν βρισκόμαστε εντός ή εκτός ΕΕ, αν είμαστε το ευρώ ή, αν είμαστε στην… Αργεντινή και αν φίλησε του παππά το χέρι ή μόνο το Σταυρό, που του δώσανε.
    Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Η συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθικά εξόντωση του κληρονόμου της ιστορίας και των αγώνων του δημοκρατικού λαού και του Ανδρέα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά όταν ξυπνήσης κοίταξε να πάς σε κάποιον ΩΡΛ να κοιταχτείς. το πολύ γλύψιμο και ειδηκά τέτοιας μορφής πειράζει υπερβολικά την ηλιθιότητα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου